A szolnoki Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet szülészetén orvos- és ápolóhiány miatt "eddig is döcögött az ellátás, de már nem fogadnak szülésre anyukákat" – értesült olvasójától a Magyar Narancs.

Elfogytak az orvosok a szolnoki kórház szülészetéről, átirányítják a kismamákat
Fotó: Pixabay

A lap forrása úgy fogalmazott, megroggyant a szülészet a Hetényi kórházban, nem lehet szülni. Bár a portál munkatársai megpróbáltak több illetékest is szóra bírni, egy hete feltett kérdésükre sem Piroska Miklós főigazgató, sem az Országos Kórházi Főigazgatóság nem érezte fontosnak válaszolni.

A Magyar Orvosi Kamara pedig azért nem tudott érdemben nyilatkozni, mert nincs hivatalos információja a helyzetről.

Sikerült viszont beszélniük a kórház egyik orvosával, aki megerősítette a portál értesüléseit, és az alábbi okokat sorolta az orvoshiány kapcsán:

Az osztályon többen szülési szabadságon vannak, illetve más munkahelyet választottak például azért is, mert jobb perspektívát láttak a szakmai előrelépésben. Azt is hozzátette, hogy több olyan rezidens is elment, akik semmilyen formában nem kötődtek Szolnokhoz.

Az orvos azt is elárulta, az ÁNTSZ három kórházat jelölt ki, ahova az anyukák bejelentkezhetnek szülésre.

Forrás: magyarnarancs.hu

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
sgl
Nekünk első a család!
..
/pénze/
TASzSz
Persze! Hálapénzzel 5 milla is összejött havonta, most nehézkes... Hozzászokott a jóhoz...
Horizont
@TASzSz: A rezidens is? Na ne má...
vacsi
Bezár egy nagyváros szülészete, miközben sipákolnak, hogy kevés a gyerek?!
Horizont
Szüljél magyar...jó lenne ha otthon magadban és akkor semmi probléma.
Érdekes minden hírre rácuppannak a kormány szócsövei erre miért nem?
Most olvasom, Mohácson bezárt a szülészet, a kismamáknak a pécsi klinikára kell menniük szülni, amihez 50 kilométert kell utazniuk.Aki szült már az tudja sok esetben 50 km nagyon sok még az 5 is. Busszal menjenek vagy a szomszéd kocsijával vagy taxival? Szüljön útközben?
Jó lenne ha nem csak Kirill lenne fontos a kormánynak hanem a magyar emberek is.
Uriel
Kásler, elbukott a szakmájában: Magyarország mindig az élbojba tartozott daganatos megbetegedések és halálozás terén, de sokszor első is volt. Most is az.

"Magyarországon százezer lakosra 342 rák miatti haláleset jut. Ez messze a legmagasabb arány Európában és sajnos ezzel az adattal Magyarország a teljes világon belül is az első helyen áll, megelőzve olyan országokat is ahol a daganatos megbetegedések száma egyébként magasabb.
A daganatos megbetegedések számában Magyarország a világon a negyedik helyen áll. Ausztrália az első. Viszont Ausztráliában a rák miatti halálesetek aránya csak fele annyi mint Magyarországon."

Elbukott a járványkezelésben: Magyarországnál csak Észak-Korea (rendeletileg betiltották a járványt - ha nem beszélünk róla, akkor nincs), Brazília (Bolsonaro szerint egy nátha az egész), Belarusz (Lukasenko szerint a gyógymód a szauna, a vodka és a traktorozás), Tanzánia (Magufuli szerint az ima mindent megold) kezelte rosszabbul a járványhelyzetet.

Elbukott az égészségügy terén: Lásd ezt a cikket is.
Pintér egy romhalmazt vett át Káslertől. Ennyit ért el Kásler a Tízparancsolattal.

Jó ez a duma:

Káslerrel kapcsolatban íródott: “Most sem elég a csontokkal való legózás, vagy szittya történelembe való vizeletszagú révedés!”

És elbukott kézmosásban is: olkt.net/wp-content/uploads/2021/04/ka_sler_miklo_s_ko_rme-750x430.png

olkt.net/kasler-miniszter-koszos-korme-3/

Kásler, emberileg is elbukott, amit most nem fejtenék ki, mert túl sok rész kellene kisatírozni belőle. Kb. így nézne ki:

api.hvg.hu/Img/981ba3b7-9144-4244-a8b1-39094b1840d5/46681b15-c1aa-485d-9f2e-63784c4574b8.jpg
magyar1
Nem is normális az a nő aki ma gyereket szül a világra, kibaxik a gyerekkel és saját magával is. Molst csak a gazdagoknak érdemes szülni de a primitív nők ezt nem fogják fel.
Horizont
@magyar1: Kösz!!! Igazán kedves nő vagy. Most érkezik az 5. unokánk a legkisebb lányunk első babája...
Eladott Ország
Orbán: Évértékelőmben elfelejtettem megemlíteni, hogy befejeztük Magyarország teljes átalakítását. Ma már nincs minisztérium szervezet, intézmény, ahol irmagjuk is maradt volna a szakmájukat értő embereknek, csakis kizárólag engem feltétlenül szolgáló pártkatonák töltenek be fonotosabb tisztségeket. Győzött a fülkeforadalom. Orbanisztán új címere...
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/274987981_4906013776143587_4181005261157277349_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=QhYu1iMoXs4AX-G_jQ5&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT8t-aZ5ur93L5WN9Ad1KL2ORlSJqhi614a6UgL5DyHHYQ&oe=629F4130
csipetke
A sok hülye fidesz-troll arról is pampog Gyurcsányozás közben,hogy anno hány kórházat zártak be. Most be se kell zárni,mert működésképtelenek. Valamikor orbán takarékos kormányzást ígért,ehhez képest mára luxus-kormány lett, helikopterezésekkel, luxusrepcsizésekkel,jachtozásokkal, de ami a legnagyobb gond,hogy a parlamenti léhűtők száma szaporodik,mint a tehénszaros vízben a baktériumok. A valaki valakijének mindíg kerítenek valami jó kis zsíros állást, mert így megy ez viktor putyinovics országában.A nép meg eltartja ezt a sok léhűtőt is, pedig ezek nemkevés béréből rendezni lehetne valamelyik ágazat (egészségügyi szakdolgozók,rendőrök,pedagógusok, tűzoltók ) bérét. Tényleg azt gondolja az ember,hogy amit anno orbán mondott/ beígért, hogy ha mégegyszer hatalomra kerül,tönkre fogja tenni ezt az országot. Hát igen jó munkát végzett, ha erre gyúrt, mert a rendőröknél,tűzoltóknál, eü-s dolgozóknál pedagógusoknál ha felmondási hullám lesz, akkor nagy [email protected] leszünk. De a keresztapa nem bért emel,hanem pl még most is a fudan megépítésén töri a fejét, a mi költségünkre. Hogy ilyen elmebeteg kormányunk még nem volt,az héccencség...
csipetke
@csipetke: Ja,és a fidesz arról se mondott le,hogy új szuperkórházat építsen. Vajon kik fognak ott dolgozni? Vietnámi vendégmunkások kici,óccó pénzért?
magyar1
@Horizont: Biztosan elég jó anyagi körülmények között élnek és biztosak abban, hogy fel tudják nevelni.
Eladott Ország
@TASzSz: ma, 06:24 ♣ Most már a felcsúti Jóistennek/megváltónak is összejön az ötmilla havonta munka nélkül, szarkeveréssel! Így lesz megtakarítása és nem kell kölcsön kérnie a strómanoktól.
A lényeg.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.18169-9/27654849_146965766107508_3153513872847561428_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=SpeNAJ2bpRIAX8S81Et&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT_4sdV1HjutxzrnWY2JM0cniZuO98sZK3YLZ9gHi59KYg&oe=62C02CB6
csipetke
@magyar1: 07:18 Nem az a nő primitív,aki nem gazdag,és gyereket akar,hanem te. Normális vagy? Eszembe nem jutott volna az írásaid alapján,hogy te nő vagy, de ez bizony megkérdőjelezendő, hogy igazi nő vagy.
A gazdád, viktor putyinovics miért csinált egy rakás gyereket? A vagyonnyilatkozataiból kiderül,hogy fel se tudta volna nevelni őket,hiszen szegény ember. Még a purgyéit is mi állítottuk saját lábra.
@Horizont: 07:25 Gratulálok a lányodnak!
TASzSz
@Horizont: Őt kiokosítja az öreg lipsi doki!
Horizont
@csipetke: Köszönöm szépen.
Ez még tőle is nagyon övön aluli komment volt.
Horizont
@TASzSz: Több sebből vérzik az egészségügy, betegségügy. Egyik súlyosabb mint a másik.
Gazella
Egészségügy egy romhalmaz.
Viszont a narancs birkáknak ez nagyon jó.
Minden műtétre hónapokat kell várni, mivel nincs személyzet.
Uriel
@Horizont: Régebben olvastam (igen, tudok olvasni), hogy egy ember beperelte a szüleit, mert ő nem is akart volna megszületni. Ezt a megszületése után sírással egyből jelezte is, és kérte jegyzőkönyvbe venni, amit a későbbi per során bizonyíték gyanánt akart felhasználni. A per megkezdésekor, a T. bíróság ezt nem fogadta el bizonyítékként, mert a tapasztalatok azt mutatják, hogy minden gyerek felsír - sőt, az a baj, ha nem sír fel -, tehát nem vehető ki tisztán a hanganyagból, hogy megszületésekor mit is akart kifejezni a felperes.

"A mellékelt fotó alább látható a felperesről beazonosítás céljából. Aki a négereket és az újszülött babákat nem tudja megkülönböztetni, mert neki egyforma mind, azokat kérem kihúzni a tanúk listájáról."

assets.cdnelnuevodiario.com/cache/3d/74/3d74cb0bae556d98e2ca527b90d5450f.jpg
kereső
Azt azért tudni kell, hogy a Hetényi nem simán Szolnok egyik kórháza- hanem megyei kórház., és mint ilyen a legjobb felszereléssel rendelkezik a komplikált szülésekhez, a koraszülöttek ellátásához.
kereső
@Horizont: Gratulálok! , a primitivekkel meg ne törődj.
Giovanni Alba
@Uriel: ma, 08:12
Indiában beperelték a szülei azt a férfit, aki még csak hozzávetőlegesen sem tudta megmondani, mikorra számíthatnak gyermekáldásra, sőt, még csak tervbe se vette eddig.
Horizont
@magyar1: 7:33
"a gazdagoknak érdemes szülni de a primitív nők ezt nem fogják fel"
Mivel nem gazdagok ezért csak primitív lehet a lányom. Szégyellheted magad.
Eladott Ország
@justhpeter: Úgy látom, olajozottan mennek itt a dolgok. Meghiszem azt! Főként, ha I. Olajos Pintér Sándor bűnöző mondja! Szőkitős Sanya te hiányoztál , de nagyon!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/279089891_527343289012630_1606897966044220589_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=GvYPAeltsrIAX-szeoT&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT9zTQVnusk6rnuYm3ahdDskkcVnPMAWbxJeQdCJOrFdkA&oe=62A090B3
Pályázati állás. – Ez szakmailag rátermett?! Nemhogy a szűk családi körömhöz nem tartozik, de még nem is távoli rokon! Ja, csak ez a rajz, kb 45 éve késztült, egy fél emberöltő. Sajnos nem jobb lett a helyzet, hanem sokkal rosszabb, de előre megyünk nem hátra. Csupa rokon, az egész világ. Mindenkinek van egy szegény rokona, akit el lehet helyezni, azok aztán, ha már benne vannak az állásban, semmit se csinálnak, se gondolatuk, se szorgalmuk tovább nincs. Én halálos ellensége vagyok a rokonoknak. Ez a rákfenéje az egész magyar életnek. (Móricz Zsigmond: Rokonok) Lehoczki István volt a kedvencem a Ludasban, a fidesz egypárt rendszerben nem változott semmi. Nepotizmus.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/278859974_2069481726589884_4398311086363736846_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=Ilra_9Xv3NMAX-_Cw0U&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT_6cRnil8BOwSy2AWU-sgn4kRAh5xg99qtSyPNhMCR1Ng&oe=629FE5DD
Pintér, belügyminiszter, oktatási miniszter, egészségügyi miniszter. A polihisztor.. „milyen volt szőkesége nem tudom már...” Három az egyben.
uploads.disquscdn.com/images/1e02c79db35333bed6a3bbdc473991f489b2e6048d8806a6432dbf29450e6cf7.jpg?w=800&h=1736
vacsi
@magyar1: Ostoba vagy! Nekünk 7 unokánk van, de nem hiszem, hogy mi lennénk a primitívek... És kívánom, hogy neked egy se legyen!
Eladott Ország
Pintér Sándor - a Csendes Don. Ja Sanyika, Portik kérdi mikor fizeted ki neki a Aranykéz utcai just . Mert a családja csak a te házad mellet lévő ingatlanba lakik. De még nem adtad vissza azta pár száz millkót. Az a baj, még nem elég csendes!
www.youtube.com/watch?v=GjeFITONhlM
Clavigo
A " fekete ruhás Nővért " jól magára hagyta mindenki... Pedig mindenben igaza lett,,amiről beszélt...
szegfue
@magyar1: 7:18 Neked hány unokád van?
orsos vendel
orsos vendel !!! itt minden szep es jo...szemet fideSS !!!
ómió
Végtére is, Maki efftárs "megaszonta": szüléshez nem kell orvos! Most meg ez a baj, efftársak!?
magyar1
@vacsi: Kívánhatod, nem lesz. Kevés a pénzünk ahhoz, hogy megfelelően fel tudjuk nevelni, az én gyerekkorom szegény volt, ezt sosem kívánnám az unokámnak. A saját gyerekemnek amit tudtam mindent megadtam, de még így sem volt egy könnyű menet.
Nincs és nem lenne már kedvem azon idegeskedni, hogy mi van ha történik valami a szülőkkel, idegen embernek vagy más rokonnak sem szeretném adni, én meg már nem tudnám felnevelni.
Az állami gondozás meg olyan amilyen. Sok tragédia van, egyre többször ölik meg a saját gyerekeiket és végeznek magukkal mert nem látják a jövőt biztonságosnak.
Azért népesedett túl a föld mert sok primitív sok gyereket szült.
vacsi
@magyar1: Ne haragudj, ha megbántottalak. Az igazság az, hogy ahogy leírtam és elküldtem ezt a "jókívánságot", azonnal meg is bántam.
De írnék néhány dolgot: amikor a gyerekeim születtek, hihetetlenül boldogok voltunk, de ez az érzés nem hasonlítható ahhoz, amit az unokáink születésekor éreztünk! Az unoka, az valami más - ő az, akit feltétel nélkül szerethetünk, akira, ha ránézek, valamelyik nagyszülőm, esetleg régebbi ősöm néz vissza rám.
Ami meg az anyagiakat illeti: gyerekkoromat az 50-es években éltem - amit ma "mélynyomornak" neveznek, az elképesztő luxus lett volna nekünk. Hogy WC helyett a kert végében levő trágyadombhoz jártunk, a napi rutinunk már kisgyerekként is a vízhordás volt, ha a cipőt kinőttük, kivágták az orrát, hogy még tudjuk használni, majd a kistestvér megörökölte. Mégis, ilyen körülmények között a testvéremmel mindketten egyetemet végeztünk, és örültünk a pozitív változásoknak.
Amit viszont abban a nehéz korszakban megtanultunk, igyekeztünk beépíteni a mindennapjainkba, és a gyerekeinket is a spórolásra, tisztességes életre tanítottuk.
A gyerekeinknek ma már nagyságrenddel jobb életük van, de látom, hogy pl. elárasztják őket játékokkal, a nagyobbakat drága mobilokkal, stb - de ha kirándulni mennének, hozzánk fordulnak. Szóval, nem minden a pénz...
A föld meg nem azért népesedett túl, mert a "sok primitív" sok gyereket szült. Ha megnézed őseinket, 6-8-12 gyerek is született egy családban, és bizony, előfordult, hogy 2-3 gyerek nőtt fel közülük. Ez szerintem egyértelműen az orvostudomány, a higiénia fejlődésével, a megfelelőbb lakhatási feltételekkel magyarázható.
Málna
Ha van hol szülni, akkor mi a probléma?
TASzSz
@Horizont: A legnagyobb seb a hálapénz 70 éves hagyománya!
Horizont
@magyar1: Már ne is haragudj de nagyon nagy baj van nálad. Így nem lehet élni sem ilyen hozzáállással. Gondolom addig mantráztad a saját gyerekednek, hogy csak a gazdagok szülnek és aki nem gazdagon szül az primitív, hogy inkább nem szült. Bravó. Persze ha lehet csak saját magadról alkoss véleményt ne általánosíts. És bevallom ha így gondolkoznék mint te, inkább kiugornék innen a 6.-ról.
magyar1
@Horizont: Mindenki másként gondolja...
Horizont
@magyar1: de ne másra mondja...ennyire egyszerű ez.
magyar1
@Horizont: Mindenki azt eszi amit főzött.
Horizont
@magyar1: Te még most se érted amit írunk neked. Csak sajnálni tudlak hogy ennyire rossz lelkű ember vagy. És buta is. Egyed amit főztél ami keserű mint az epe, mi meg jó étvággyal, jó kedvvel esszük családilag közösen a finomat amit főztünk.
Horizont
@vacsi: Gratulálok a 7 unokátokhoz :)
És ne kérjél tőle bocsánatot ő bántott meg mindnyájunkat.
percsi
@magyar1: "Nem is normális az a nő aki ma gyereket szül a világra, kibaxik a gyerekkel és saját magával is. Molst csak a gazdagoknak érdemes szülni de a primitív nők ezt nem fogják fel."

Szerinted az lenne a jó megoldás, hogy a nők ne szüljenek, a fidbanda meg tovább lopja a közpénzt, ahelyett, hogy rendbe rakná az egészségügyet? A Magyar nép tűnjön el a felszínről?
vacsi
@Horizont: Kösz, én is gratulálok a Tieidhez! Nagymamám mondogatta: ha egészség van, minden van... Na, jó, nem árt a lakás, pénz, stb - és szerintem a legfontosabb a boldog család.
magyar1
@percsi: Nem, igazad van lehet, hogy kicsit túlzás a gazdag, de ez is tág fogalom, mert, ha valakinek van lakása, háza és mindkét szülője aki egészséges és van jól kereső munkahely, az tudja a gyerek jövőjét biztosítani. De aki albérletbe, betegen, vagy bizonytalan jövővel szül gyereket igenis primitív
Én a buta agyammal pld. azt sem értettem sosem, hogy a házakat miért úgy építik meg, hogy a szobák ablakai az utcára néznek, legtöbb esetben a járda mellett és nem
belülről vannak, mert a konyha és fsz. ritkábban használatos és nem pihenésre van. De a szobákban pihenni, aludni kellene és a zaj mellett kevés ember vagy csak az is azt hiszi, hogy ki tudja magát pihenni.
De van még egy pár dolog amivel nem tudok azonosulni - én hülye.
magyar1
@vacsi: Az őseink azért szültek sok gyereket főként mert nem volt fogamzásgátló. Az életben maradás meg a kiválasztódás alapján történt, gyógyszerek nélkül csak az immunrendszerére és a gyógyfüvekre támaszkodhattak. Mert a nemi ösztön akkor is működött. Az hogy ennyire fejlett az orvoslás nem biztos, hogy jó, mert aki 50 dkg-al születik nem biztos, hogy egész életében egészséges lesz hiába mentik meg.
De főként Afrikára gondolok és a többi elmaradott országra, hogy primitívek, mert úgy szülnek,szexelnek mint az állatok, a nőknek nincs joguk nemet mondani. A földkunyhókba ahol jövőkép nulla.
De Mo-on is sok olyan család van ahol szenvednek a gyerekek mert még enni sincs mit a lakókörnyezetről nem beszélve. Bármilyen gonosznak tűnök a gyerekek érdekeit veszem figyelembe.
Jó, a fidesz támogatása a gyerekek születéséhez, ne haljon ki a magyar de valahogy születésszabályozással kellene megoldani, hogy ne nyomorogjon sok gyerek.
vacsi
@magyar1: Mindezzel egyetértek, de hidd el, az unoka egy felbecsülhetetlen kincs - és nem azért kell, hogy ne haljon ki a magyar.
magyar1
@vacsi: Először a gyerek legyen felbecsülhetetlen kincs, utána az unoka. Persze unokázni sokkal könnyebb mint a gyereket nevelni,gondoskodni a mindennapokban. Mert a gyerek sokkal több energiát, gondoskodást igényel, ha a halálodon vagy éjszaka és reggel dolgozni kell menni miközben a gyereknek is valami baja van, ez már nem a nagyszülők gondja.
Én ezt úgy gondolom, hogy van az a mondás, hogy "érted haragszom nem rád'.
percsi
@magyar1: "Nem is normális az a nő aki ma gyereket szül a világra, kibaxik a gyerekkel és saját magával is. Molst csak a gazdagoknak érdemes szülni de a primitív nők ezt nem fogják fel."
Bővebben ki kellett volna fejteni a gondolatodat, ez így felháborító.

Sajnos elmondható, hogy mára már a dolgozó nép is elszegényedett, és jön a koldus korszak, vagy már itt van.
A mai magyar fiataloknak nincs jövőjük, mert gyűjtögetéssel a saját otthon megszerzése szinte lehetetlen, a munkahely labilis. Két lehetőségük van, gyermek nélkül fogják leélni az életüket, vagy bevállalnak 1-2 gyermeket, akiket nehezen, vagy nyomorban fognak felnevelni. A bankkölcsön egyenlő az öngyilkossággal. Tudom drasztikusan hangzik, de ez ma a magyar valóság :(
Mi lesz, kihalnak a magyarok?
Annak a pár léhűtőnek gyermekei, akik a népet szegénységbe sodorták, szülnek 4-6 utódot, ők foglalják majd el az egész országot.
A 70-90-s években könnyen hozzá lehetet jutni otthonhoz, nagy ütemben építették a 10 emeletes panel lakásokat, 4 emeletes társasházakat, 3-6 év és hozzájutott a fiatal, később aki megtehette lecserélhette saját házra. Sok gyermek született. Mindenkinek biztosítva volt a munkahelye, válogathatott, egyik napról a másikra eltudott menni egy jobban fizető munkahelyre. Nagyobb állami cégek is besegítettek a dolgozók lakásvásárlásába. A házépítés, vásárlás, kölcsönnel is nyugodtabb alvást biztosított a magyar családoknak.
Akkor sem volt jó és gondtalan az élet, az akkori dolgozó nép (jelenlegi nyugdíjasok) építette a hazát a jövő nemzedéknek, voltak anyagi gondok, de sokkal jobb volt az élet, mert hagyták élni a népet.
Sajnos a kapzsiság ennek véget vetett, a vezetők zsebre dolgoztak, a leszármazottjuk túlságosan túltolta a biciklit, amihez a nép asszisztált és még mindig asszisztál.
magyar1
@percsi: Tökéletesen leírtad a valóságot, de nekem is igazam van, bár elismerem elég brutálisan fejeztem ki.
Azoknak a gazdag gyerekeknek kellene majd hogy dolgozzanak ha az átlag, dolgozó és mégis nyomorgó emberek nem szülnének nekik újabb csicskákat.
percsi
@magyar1: Neked is igazad van. Vannak nyomorgó emberek, akik az 5. gyerekre még rászülnek. Ilyenek mindig is voltak.
De az is előfordul, gyógyszer mellett lesz terhes valaki, és nem szakíthatja meg a terheséget, vagy más okból világra kell hoznia a gyermeket. Egy biztos védekezés létezik, nem bújik össze a nő és a férfi :)
Nem a nők a primitívek, minden ember szeretne gyereket, nagyon kevés a kivétel.
A nagy baj az, hogy ez a rendszer nem biztosítja a mai fiataloknak a családalapítás feltételeit: biztos munka-tisztességes bérrel, lakhatás, eü., oktatás...
Nincs egységes szociális biztonsági rendszer!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok