Az esetről szóló napló 2020 októberében még elérhető volt, aztán eltűnt – derítette ki Hadházy Ákos, ám az intereneten azért maradtak nyomai az ügynek.

A Fidesz kivonult a trianoni megemlékezésről, Kövér eltüntette a bizonyítékokat

Eltűnt a parlamenti jegyzőkönyvek közül az az irat, amelyből kiderülhetne, hogy a Fidesz a rendszerváltáskor kivonult a parlamenti trianoni megemlékezésről számolt be róla Hadházy Ákos a közösségi oldalán.:

Elég szánalmas, de úgy tűnik, a Fidesz annyira szégyelli, hogy a rendszerváltáskor kivonult a Parlamentből a trianoni megemlékezésről, hogy Kövér inkább ELTÜNTETTE a parlamenti jegyzőkönyvekből ennek nyomát!

- jegyzete meg.

Erről pár éve több híroldal is megemlékezett és a naplót be is linkelték, mert akkor valóban ott is volt a dokumentum.

Szerinte valószínűleg tényleg szégyelli Kövér az akkori tetteiket mert eltüntették a napló ezen részét.

Nem elérhető. Nincs. Az internet azonban nem mindent felejt, a kollégáim utánajárása szerint a napló 2020 októberében még elérhető volt, aztán köd előttem, köd utánam, eltűnt.

- tette hozzá, majd csatolta a bizonyítékokat. Kollégái szerint ha jóindulatú feltételezéssel azt is gondolnánk, hogy csak máshová került az oldalról, akkor is meg kellene találni, de nem leljük. Ha pedig az oldal áthelyezése történt volna, akkor a régi linket is illett volna hozzá rendelni.

A törölt naplórészlet tehát így rögzítette 1990. június 4-én történteket a Parlamentben.

Több oldalról fordultak hozzám képviselőtársaim, hogy a mai napon emlékezzünk meg a számunkra oly tragikus trianoni béke 70. évfordulójáról egyperces néma felállással. Kérem képviselőtársaimat, álljunk fel! (Egyperces néma felállás, a FIDESZ képviselői kivonulnak.) Köszönöm szépen.

- így rögzíti az az MDF-es Szabad Györgynek, az Országgyűlés első elnökének 1990. június 4-i felszólalása utáni pillanatot, amikor a Fiatal Demokraták Szövetsége képviselői kivonultak a Parlamentből a Trianon 70. évfordulóján tartott 1 perces felállás alatt.

Egyébként nyilvánvalóan közhely, mégis sokan – szándékosan – elfelejtik: Trianont teljesen negligálni ugyanúgy hiba, mint a politika középpontjába állítani. Az pedig több, mint hiba, ha bármely politikai oldal a Trianonról számára nem tetszően gondolkodó honfitársaink ellen hecceli saját híveit"

- írja a képviselő. 

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
ezeknél jellemtelenebb ,hazugabb banda nincs európában!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Baker
@Horizont: nem olvastam el, minek. Elég volt a te alpári bejegyzésedet olvasnom!
Azok pedig a másik ciknél a fotón már rég nem gyerekek, hanem felnőttek - csak MZP gyerekei!
Németh István
Elsősorban a büdös kibaszott kurva anyját annak aki írás közbe beletöröl a szövegembe! Ami nem volt obszcén és nem is támadott senkit! Tehát a kurva anyját a moderátornak!
@Horizont: @tudode: A trianoni dolgokkal kapcsolatosan!!! > az 1990-es években nagyon nem volt ismert az általában tudott trianoni aljasság részletesebb történései! Aztán pont egy Szabad György részéről összekapkodott hatás-vadász beszédre valójában semmi szükség nem volt! A trianon miként akkor a mai napig tabu-témaként kezelt annak ellenére, hogy ma már több lehetőség van arra, hogy akit érdekel akár tökéletesen tisztában is legyen az egykori történésekkel! ÉS ha mindezt vesszük tökéletesen igaza volta fidesznek ha ettől a sajátos "kirohanástól" távol tartotta magát! Egy kicsit amolyan szar összemosásnak lehet a Szabadiféle megnyilvánulást felfogni! semmi köze nem volt a trianonnak a sztalini, rákosi-gerő, majd a kádár korszak leváltáshoz - az un. szovjetnyaló nagy imre (a padlás-söprő. "kulákirtó") időszakok emlegetéséhez! Ezen még csodálkozni sem kell még akkor sem , ha minden mindennel összefügg!
Aki pedig beletörölt az írásomba az, az anyját bassza meg!
csipetke
Hát persze. Ami nekik kínos, azt eltüntetik,vagy titkosítják nyóccáz évre. De az internet korában nehéz mindent eltüntetni, szerencsére
ómió
A rendszerváltáskor, bizony, a Fidesz még anarcholburnyák volt! Mellettük szól, viszont, hogy ezt "ki tudták nőni"! Nem úgy, mint az efftársak a bolsiságukat!
kissé felnőttem
a hiányosság csak kikivánkozik Rákosiról szólt avagy ? kissé feledékeny a történet -+??? avagy csak? az irója?
Yoda69
@Pegero: Ugyan miért? Mert feltarja a fideSS szennyeset?
Ti vagytok szar emberek, gumi gerincű korrupt gecik.
De nem lesztek örökké hatalmon, erre mérget vehetsz, es oda kerültök, ahova valók vagytok: a politikai trágyadomb tetejére.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.