Anglia, Olaszország és Németország vár a magyar futballválogatottra a Nemzetek Ligája A ligájában. Anglia ellen, zárt kapus, de 35 ezer gyerek előtt megrendezett mérkőzésen kezdtük a szereplést.

A Magyarország-Anglia meccs kapcsán Orbánék lapja azonnal vállalhatatlanul nyilvánult meg

Az Origo szinte azonnal le is csapott az angolokra, és egyből kiakadtak azon, hogy az angol labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, Harry Kane természetesen szivárványos karszalagban lépett pályára a Puskás Arénában.

Kane cselekedete nem lehet más, mint nyilvánvaló provokáció, plusz olyan cselekedet (politikai állásfoglalás), amelyet szigorúan tilt az UEFA.

- jelentette ki az Origo újságírója, aki nem vállalta a nevét.

Majd kitértek arra is, hogy az angol labdarúgó-válogatott tagjai nem hazudtolták meg magukat és a Puskás Arénában – 36 ezer gyerek előtt – megint letérdeltek.

Erre a szánalmas bohóckodásra, amin amúgy ma már az egész világ nevet, nincsenek szavak.

- fűzte hozzá a lap.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TASzSz
Angolok?! Őseik évszázadok során gyarmatosították a fél világot?! Ott gyilkoltak, loptak, csaltak, stb. Angolok? Mára már sokat változtak?!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kulabombaafityiszre
Persze a viktormihály bohóckodása az euban az teljesen természetes,mert neki joga van hozzá és
bármilyen neki nem tetsző újságcikkre a horkolásgátló beszerző miniszter tiszteletet követel,ezért a nálunk akkreditált nagykövetek 90%-t berendelte már.Ez tipikus ismertetető jele a diktatúrának.
Papuska1
Egy elv, hogy a magyar csak Isten előtt térdel. Úgy tűnik ezt már a magyar gyerekek is tudják. Persze mindig vannak szolgalelkű balliberálisok, akik úgy érzik, hogy nem tudni miért meg kell alázkodniuk egy másik ember előtt. Mások úgy gondolják, hogy az eltérő nemi szerep dicsőség. Nem szégyen de nem is dicsőség, mint ahogy ember előtt megalázkodni, akárki is legyen az, is gyáva szolgalelkűség. A magyar nem szolgalelkű és tudja helyén kezelni a másságot is. Erre csak büszkék lehetünk!
tothjani
@Philip Marlowe: Na az ilyen marhák miatt ilyen a világ, szégyelld magad te bunkó paraszt !!
Nyírfa
36 ezer gyerek végre látta egy normális nemzet szolidáris megnyilvánulását - ha már kirendelték őket, és ezzel keresztbe is tettek a családi hétvégének.
Annyira család- és gyerekbarát ez a kormány, mint amennyire felszabadítani akarja Putyin az ukránokat.
Baker
Oszt' hogy a HUF/EUR árfolyam? Javult a meccs után?
koszpeko
@Papuska1: A gyerekeket térdepeltető polgármester vicces nyílt leveléből derül ki,
hogy tényleg nem érti, mi a baj

Ha lehetséges egy kínos helyzetből még mélyebbre ásni magunkat egy önleleplező helyreigazítással, akkor Vlasich Krisztiánnak, Csepreg polgármesterének most sikerült ez. Csepreg és Vlasich azzal kerültek be a hírekbe, hogy egy felújított utca átadóünnepségén a helyi óvodásokkal olyan - helyi népszokásra alapuló - műsorszámot adattak elő, aminek a részeként a gyerekek jó hosszan térdepeltek az aszfalton polgármester előtt.
Libbantölő
És a hazaáruló gyúrcsány lapja pedig ezt nyilatkozza! Mocskospeller, szemétállat mindmeghaltok!
justhpeter
Az angol válogatott úgy járt el, ahogy helyesnek tartotta. Akinek pedig ez nem tetszik, az nyugodtan menjen Orbán születésnapi miséjére és ott ereszkedjen térdre bátran.
Emmersson71
@Papuska1: Milyen kárt okoz neked egy sportoló, ha kinyilvánítja szolidaritását? Ki előtt alázkodik meg? Senkit sem köteleznek sem térdepelésre, sem kitűzők, karszalagok viselésére - ezt önként, saját döntésből teszik.

És most beszéljünk a júniusban is hordott (nem viselt!) kokárdáról!
Gazella
Ezzel a pökhendi rosszmájú viselkedéssel remélem az angolok nem hasonlitanak össze a kurvány média viselkedéssel.
Eladott Ország
@Libbantölő: ma, 04:27 ☻ "A Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA) 2018. november 28-án egyetlen nap leforgása alatt vált óriási „sajtóbirodalommá”, amikor kormánypárti üzletemberek egyszerre „ajándékozták” oda sajtóérdekeltségeiket – köztük a megyei napilapok, az Origo, a Retro Rádió, az Echo TV és a Lokál kiadóit – az alig pár hónapja létrejött szervezetnek. 476 médiatermék kiadója került egyetlen kézbe, ezt az összefonódást az alapítvány bejelentette a Gazdasági Versenyhivatalnak (GVH). A GVH eljárást indított az összefonódás jogszerűségének vizsgálatára, ám a kormány egy héttel később, december 5-én rendeletet adott ki, ami nemzetstratégiai jelentőségűnek minősítette az üzletet, kizárva ezzel a versenyjogi vizsgálatot. A rendelet indoklásában mindössze annyi szerepel, hogy „közérdekből” döntött így a kormány. Másnap a GVH saját hatáskörének hiányára hivatkozva lezárta az eljárást, és zöld utat adott a KESMA tulajdonszerzésének." Ez Orbanisztán sajtószabadsága!
simmering73
@Maccska: Nem feleded a Magyarország-Anglia 0-4-et, ugye (2021.09.02.)? Na az egy tét mérkőzés volt. Világbajnoki selejtező. Ennek a hókuszpókusz ligának megfelelően fociztak az angolok.
Eladott Ország
@Pegero: tegnap. 23:10 ☻ Orosz pénzből magyar atom sugárzó a hangulatom
valasztas.eoldal.hu/img/mid/355/images.jpg
Süli János Paks 2-ért felelős tárca nélküli nélküli miniszter éppen arra próbál visszaemlékezni, hogy mit mondott neki a fényképész, a tollnak melyik része van lefelé. szerintem ezek külön pályázaton választják ki hogy melyik nagyobb prosztó tahó! Nálam az első helyen a Németh Szilárd áll de szerintem ez is dobogós!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.18169-9/27857894_1595181510566546_4160275903012545025_n.png?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=NGmaOb274doAX8dowgj&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT9jxOZFG7rWKcSEtH5HGyj40kuzTCdDRjkosF0Ynls7Xg&oe=62C25937
Süli Janikám a gombok elől legyenek! Ganézó’ használt villa jobban állna, szagáról megkūlönböztetné, vagy ha szurja a szemét. Okos ez a csávó, még a tejet is a szájába rágják. Honnan jönnek elő ezek a sötét posztkommunista férgek még mindig ?!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.18169-9/27972774_156830801789400_931770769755547554_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=oeU_9CT9M3cAX-8GqAv&_nc_oc=AQlvGelJeDtkIyXAfRx9rOjCaHd3pltah1321rwtXX7ma1lZ_yzaleedxHkffkgjuNo&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT-_vtF9NQBne17l-wYzhq9vxm9XOiRZegglDrAxElfF0g&oe=62C3BAC7
fergeteg
Ván miért térdelni. GYARMATAIK SORÁT tartották fenn. Emberek millióit gyilkolták.
Csak ne sportrendezvényen csinálják.
Ja meg a karszalag. Gratulálok,hogy az az angolnak már jobban derogál a barátja segge mint a feleségé
vagy a barátnőé.
Yoda69
Ez mar kimeríti a politikai pedofília bűntényét, hogy orbanek gyerekeket használnak alantas politikai céljuk eléréséhez, nevezetesen, hogy valakik fütyüljenek, amig az ellenfel a rasszizmus es a gyűlölet keltes ellen emel hangot. Ez nagyon szánalmas orbanektol, es emiatt meg egy sikeres eredménynek se lehet tiszta szívből örülni.
Yoda69
@fergeteg: A magyarok meg végig nyilaztak fel Európát, es mindenhol rettegtek tolunk, amig Otto vérbe nem fojtotta a lovasságunkat.
Nos ennyi erővel ok is felhozhatnának ilyen véleményeket, de nem teszik. Sót Európa befogadta a magyar nemzetet annak ellenére, hogy barbarok voltunk. Le is mészárolhattak volna éppenséggel.
Legyél mar egy kicsit szelesebb latokoru, es ne csak egy szúk savban gondolkozzál.
kormanyos63
Nekem semmi problémám nincs azzal hogy az angol labdarúgók(és más nemzetek focistái) egy pár másodpercre letérdepelnek, ezzel kifejezve a rasszizmus, és gyülölet elleni megvetésüket, tehát én egyetértek velük!
Már bocsáss meg, de a mostaniak nem felelősek azért, hogy az elődeik mit csináltak, és mit cselekedtek!
Kane szivárványos karszalagjával sincs semmi probléma, ő így fejezte ki , hogy minden ember egyforma, és mindenkinek azt van joga szeretni akit akar, mert az mindenkinek a magánügye!
fergeteg
Nekünk többségnek pedig bizonyos ujságírói körök tevékenysége vállalhatatlan.
Ezért megszervezzük hosszabb távra az ütős,hatásos ellenakciókat.
Eladott Ország
@Pegero: ma, 12:19 ◘ Az intelligencia elvesztésének egyik legfőbb feltétele , hogy legyen. De emiatt nem kell mindenkinek aggódnia.
i.pinimg.com/564x/bc/9e/28/bc9e28c49d6358ed5d43bd233bc39edb.jpg
Papuska1
@Yoda69: Barbár vagy te! A magyarok a primitív és embertelen római birodalom és ideológiája felszámolására jöttek ide és hozták el a primitív, kézzel evő, a nadrágot nem ismerő nyugatiaknak a kelet magas szintű kultúráját! Sajnos nem fejezték be a munkát, amit elkezdtek!
kereső
Tudták egyáltalán a 13 éves gyerekek, hogy miért is kell fütyülni, és hurrogni?
Papuska1
@koszpeko: Vallási eseményen, népszokásoknál, népi játékban lehet, hogy annak része a térdeplés. Ilyenkor mást jelent és nem ember előtt térdepel, aki térdepel. Egyébként vallási eseményen a magyarok egy része is térdepel, inkább a katolikusok. Református magyar egy életben egyszer, konfirmációkor ha egyházi tisztségre tesz esküt, legfeljebb mégegyszer térdepel, azután inkább meghal, de nem térdepel le. A magyarok főként, ha legyőztek valakit, azt térdepeltették. Durva megalázásnak és megaláztatásnak minősült. Persze, sokan nem tudják!
Galway
@Papuska1: "Református magyar egy életben egyszer, konfirmációkor ha egyházi tisztségre tesz esküt, legfeljebb mégegyszer térdepel, azután inkább meghal, de nem térdepel le"

Ahhhh! Majd a teljes magyar református egyház letérdel, hogy losz*pja az ő Földreszállt Istenét, O1G-t
Yoda69
@Papuska1: Joember, amikor a Romai Birodalom megbukott i.sz.476-ban, akkor mi meg a Sziberiai sztyeppeken lovakat legeltettunk, es azon merengtunk hogy a kovetkezo legelot keleten vagy nyugaton keressuk az allatainknak.
A tobbi butasagodra meg inkabb nem reagalok.
Jo lenne, ha egy kicsit utana neznel a tortenelemnek mielott ekkora faszsagokat hanysz ide.
CsipkeRózsa
@Philip Marlowe: 21:17

Milyen szerencse, hogy te nem vagy libsi!
kisfalud
A gyerekek fütyültek Orbánnak. Bizonyára nem hallottak róla, hogy amikor még nem volt keresztény, arra szólította fel a kereszténydemokrata párt tagjait a Parlamentben, hogy "Csuhások, térdre imára!" Most meg a kiskölkökkel fütyültet a térdepléskor. A gyerekek pedig engedelmesek, ahogy engedelmesek voltak a hitleri Németországban, vagy Szálin kommunista országában. Még a szüleiket is feljelentették, igen soknak ez az áletébe is került.
Vajon mi lesz akkor, ha nálunk valóban Orbánnak fütyülnek, és nem csak a gyerekek!?
Papuska1
@Yoda69:Talán nem hallottál arról a szövetségről, ahova tartoztunk. A barbár nyugati hazugságokkal szemben tudományos, genetikai bizonyítékok vannak a magyarok és a Kárpát medencébe előbb érkező avarok hun származására. Egyébként a Római birodalom utódai német-római császárság néven még jó darabig, ha nem is az eredeti formában, de fennmaradt.
Yoda69
@Papuska1: Jaja, ha azt vesszük meg most is fennáll a Romai birodalom Itália néven, igaz nem az eredeti formában.
Ezt a genetikai cuccot ki bizonyította? Remélem nem az öreg kasler doktor, két Mátyás csontdarab megtalálása közben.
Most majd jössz azzal, hogy a magyar nyelv a vilagnyelvek őse minden nyelvnek, meg a többi sületlen baromság amit kitalalnak a melymagyarok megmagyarazoi. No offense!
vacsi
"Kane cselekedete nem lehet más, mint nyilvánvaló provokáció, plusz olyan cselekedet (politikai állásfoglalás), amelyet szigorúan tilt az UEFA."
" a Puskás Arénában – 36 ezer gyerek előtt – megint letérdeltek."
Azonnal ki kellett volna penderíteni őket a Puskás Arénából!
namihami
Tudtuk, hogy Orbán cselédjei? Tudtuk!
Tudtuk, hogy parasztok? Tudtuk!
Tudtuk, hogy ez a stílus elvárás tőlük? Tudtuk!
És mégis, még mindig meglepődünk rajta...
kisfalud
Kár erre pazarolni ennyi leütést, az sem érdekes, hány gyerekre jutott egy füttyvezénylő. A lényeg, az, hogy a meccs olyan nagy siker volt , hogy még a holdról láthatja a teremtő! Jobban is teszi ha lekászálódik a trónusáról, helyet adva az arra illetékes hívőnek, akit végül is ő ajándékozott nekünk.
Nyírfa
@Yoda69: 17.42

Elképesztő tudatlanság. Éppen ezért én át is siklottam felette, de, hogy te reagáltál rá, már én sem tudom megállni: ez a minőség szavaz a fideszre, és határozza meg a jelenünket, amely miatt ítélkezik felettünk a világ.
Papuska1
@Yoda69: Egy része majdnem igy van a többi szerintem is marhaság. A genetikai azonosságot Szegedi kutatók állapították meg és tudományosan senki nem cáfolta. Ez egyébként sejthető volt, hiszen, ha egy nép tudatában 800 évig ez él, a világ nagyobb részén Hungary a nevünk és a múltunk tudatos elvétele a célja annak, aki az ellenkezőjét állítja, akkor ez elég jól kikövetkeztethető. Ami tény, a mi országunk alapítói elég fejlett keleti népek szövetségéből származik. A Római birodalmon egy kultúrát értek, ami folytonosan állt fenn és ami ellen ideérkezésünk után egy komoly közel 50 évig tartó hadjáratot viseltünk és később is többször harcoltunk. A származásunkban biztosan volt némi keveredés. Magam részéről, amit biztosan tudok, mivel református vagyok 1640-töl visszakereshetőek a keresztelési anyakönyvek, eddig komoly kutatás után, de szinte minden ősömet tudom. Mivel 1884-ig nem volt polgári házasság, akkor vezette be Wekerle Sándor, és az én vallásomban előtte nem adott össze más vallásúval a pap, a katolikus pap pedig akkor adott volna össze, ha vállalom, hogy a gyerekeim katolikusok lesznek (rezervális), így biztos, hogy 1884 előtt nem volt más a családomban utána pedig tudom, így amit leírtam tények. A többiben vannak bizonytalansági tényezők. Ennél többet sem, kevesebbet sem állítok. Még néhány elődömnél kicsit régebbre is vissza tudok menni. Ezek biztosak, a többit pedig, ha racionálisan elképzelhető, hinni akarom. Ennyi.
Yoda69
@Nyírfa: Csak azert reagaltam ra, mert ezt a ficeret eddig meg nem lattam itt a propin, de a stilusabol itelve ez shikari ujabb alteregoja.
telegdilaci
@kulabombaafityiszre:Nagyon sok bevétel származott ebből a foci meccsből,ezt is az egész Országnak kell kifizetni,Felnőtt Embereket már nem lehet becsábítani egy ilyen Sport eseményre,csak gyerekeket,őket is ingyen,Kifizetődő egy ekkora beruházás kellene még jó pár Stadiont építeni!
Bűnbak
Vállalhatatlanul?! Ki kérte, hogy vállald?!
NKF
Térdepelni a templomba kell! A pályán pedig focizni! A buznyákok meg menjenek a p...ba!
TASzSz
Angolok?! Őseik évszázadok során gyarmatosították a fél világot?! Ott gyilkoltak, loptak, csaltak, stb. Angolok? Mára már sokat változtak?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.