Hatvan év után legyőztük az angolokat, azonnal gratulált a miniszterelnök a magyar válogatottnak.

Orbán Viktor: Talán még a Holdról is látszik! – alig bírják éltetni a kommentelők

Szombaton hatvan év után először a magyar futballválogatott újra legyőzte az angolokat, ahogy arról mi is beszámoltunk, az Origo már a meccs előtt nekiment az angol válogatottnak, ám végül győzelmet aratottunk. 

A magyar miniszterelnök a Facebookon gratulált a magyar játékosoknak:

Talán még a Holdról is látszik! Szép volt fiúk!

- írta Orbán.

Miniszterelnökünk szülinapjára ajándék! Hajrá Magyarország! Szép volt fiúk! Köszönjük szépen!

- tette hozzá egy kommentáló.

Nem talán, biztos! Minden nagy győzelem onnan is látszik! Micsoda ötlet volt a gyereksereg! Gratulálunk és nagyon boldogok vagyunk! Ilyen június 4-e! Csíksomlyó, Trianon, Puskás aréna

- tette hozzá egy másik.

Gyereknap a stadionban! Csodás élmény ....köszönjük fiúk, és köszönjük önnek is Orbán Viktor 

- kontrázott rá valaki.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tothjani
Alapvetően a Magyar csapat egy hulladék, a győzelmüket csak és kizárólag Szerető Apánknak, a nagy Nemzetmentő Orbán Viktor Főméltóságú úrnak köszönhetik.
kereső
Na, most fél évig ebből a "holdról is látszó dicsőségből" fog élni, ezzel fogják magukat fényezni. Épülhet, megújúlhat még száz stadion- senkinek nem lehet egy szava sem. Ja, és a katát meg lehet szüntetni- csak azon csodálkozom, hogy ennek kapcsán senkinek fel sem böffen a focisták/sportolok ekhos adózása. Senki nem aggódik az ő majdani nyugdijuk miatt, senkinek eszébe sem jut, hogy ez kijátszása az MT-nek, törvényesen, legálisan. Bezzeg a kata!!
tudode
Nem értve a focihoz, de gyermekkorom óta csak azt látom, hogy 22 bácsi tekergeti a gömböt, abból következtetően, hogy Édesapám is focirajongó volt, és a halálos ágyán azt mondta haláloságyán, hogy tudod fiam ha meghalok minden meccsen ott leszek!
..
Tapasztalva azt, hogy milyen módon keseríti meg a családja életét egy egy két ballábas, focirajongó, de az azért tragédiosz, hogy nem csak családja, egy egész ország életét is képes megnyomorítani az aki nem csak Puskás öcsinek köszönhetően megörvendeztette az egész országot 6:3-al, és ez a győzelmi kényszerrel megáldott nemcsak Puskás öcsi relikviáit, az egész országot kisajátította, amelyet nem a Sport Múzeumban, hanem a Puskás Arénában --- szirénhangjával megdumálva Erzsike nénit -- emelte piadesztára, ami még a HOLDRÓL IS LÁTSZIK:
.
---Továbbra is Felcsútra kell mennie annak, aki Puskás-relikviákat akar látni
444.hu/foci/2021/06/18/tovabbra-is-felcsutra-kell-mennie-annak-aki-puskas-relikviakat-akar-latni
-----------------------
.
Arról nem is szólva, hogy a fejelésnek idővel összetevődik a káros hatása amiatt mert ahányszor fejelnek a focisták annyiszor agyrázkódást kapnak
.
---Focista-baj: ártalmas lehet a fejelés?
www.egeszsegkalauz.hu/eletmod/mozgas/focista-baj-artalmas-lehet-a-fejeles/fyp6fk2.
.
’’’’A neves amerikai Radiology folyóiratban megjelent cikk szerint szakértői vizsgálatok kimutatják, hogy a labdába gyakran fejelő focistákon az agyi fehérállomány eltérései hosszú távra ható fejsérülést okozhatnak. Ezen túl e sportolók nagyobb eséllyel szembesülnek memória- és gondolkodási zavarokkal karrierjük során.””” (..)
-------------
.
Ezek szerint politikai művészetének káros gyakorlása közben nem csak a TÍZPARANCSOLAT, hanem a volt sportman SPORTSZERŰSÉGE "is" -- finoman szólva -- hagy maga után kívánnivalót!
.
!!!
csak úgy....
ugye orbán a szerényegéröl híres? :)
human
Örüljünk!
Örüljünk, hogy egy bőrcafatokból madzaggal összevart és felfújt gömböt sikerült végig rúgdosni a gyepen majd egy fheér porral felrajzolt cíkon átrúgni. De jó. Közben van ahol 130 km-t kell utaznia annak az anyukának akinél nem munkaidőben indult be szülés. Közben az egyetemeinket magánosították.
Üzenném a fociimádóknak, hogy a foci egy szórakozás, az oktatás és az egészségügy pedig a jövőnk!
ómió
Szóval, ez se volt "efftársaknak tetsző"! Ők, biztos, még Trianont ünnepelték!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.