Szombat délelőtt holttestet találtak a veszprémi völgyhíd alatt – erősítette meg a veol.hu-nak az információt a megyei rendőrfőkapitányság szóvivője, hozzátéve, hogy általános közigazgatási rendtartás keretében vizsgálják a történteket.

Egy 19 éves fiú holttestét találták meg a veszprémi völgyhíd alatt, a rendőrség nem vizsgálódik bűncselekmény miatt

A Szent István völgyhíd (ismertebb nevén a Viadukt), a város egyik jelképe. A híd Folly Róbert tervei alapján épült 1937-ben és a Jeruzsálem-hegyet köti össze a Temető-heggyel. 1986-ig, csaknem ötven éven át, a 8-as számú főútvonal vezetett át rajta. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba

A portál úgy tudja, hogy egy 19 éves, Veszprém megyei fiatalemberrel történt a tragédia, aki a mélybe vetette magát a hídról – írja az Infostart.

Ha segítségre van szüksége

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Forrás: infostart.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
19 évesen vajon mi lehet az a nagy probléma amiért meg kell ölnie magát egy fiatal embernek sőt szinte még gyerek ! Én nem sajnálom rohadjon el a föld mélyén, ha már ilyen hülye :D
Gazella
Még egy ilyen hülye fővím propi...végleg elhagyom ezt a vacak hirportált
Az öngyilkosságot is mindig ki szokta vizsgálni a rendörség.!
rokker33
@csak úgy...: az ilyeneket nem tudom sajnálni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.