Orbán oroszbarátsága ellen tüntettek Varsóban a helyi magyar nagykövetség előtt – írja a 444.hu.

Ömlött a "vér", és Kis Grófo üvöltött az Orbán-ellenes tüntetésen
Fotó: Twitter/Ukraine News Live

A performansz látványosra sikeredett: csővezetékből öntöztek vérszerű folyadékot, az orosz olajembargóval kapcsolatos magyar álláspont kapcsán.

„Nagyon jól fogjuk érezni magunkat és az ukránok csontjain fogunk táncolni, ahogyan azt tesszük már több mint három hónapja. Jó lesz! Lesz pénz! Ott lesz munkaadóm és kollégám, Putyin, és persze sok-sok vér! Minden, amit szeretünk! Várunk tisztelettel! – Üdv: Orbán Viktor”

– írták a szervezők az esemény leírásában.

Forrás: 444.hu, telex.hu

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Ömlött a vér mert Orbán az orosztól veszi az olajat, gázt...nakéremszépen, azoktól a fegyverektől amiket ők küldtek és kértek mindenkit hogy küldjenek ukrajnába attól nem folyik a vér ?
...bár 21.századot írunk, az emberiség megállt a fejlődésben valahol a középkorban...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rokker33
ELMEBETEGEK!!!ZÁRJÁK BE EZEKET AZ ELÉGETNI VALÓ BARMOKAT ÖRÖKRE!
ómió
De, azért, ugye, nem kaptuk el az efftársi ruszofóbia vírusát?
drrotf
@kissé felnőttem:A bajt én nem csak abban látom, hogy hiba művelt és latint is tanul egy-egy politikus, nem képes alkalmazni a tanultakat!Csak bemagolja a történeteket, de a mai viszonyokra, az önálló gondolkodás hiánya miatt azokat képtelen alkalmazni!Ennél nagyobb problémánk látom azt, hogy a magyarok sokasága , százezrei hiába tanultak, a tudását nem hasznosítja megfelelőn,, mert a helyzetekhez alkalmazkodik inkább mint ,hogy elővegye az oskolában tanultakat és ezek az elvek irányítsák életét.A latin nyelv 1844-ig az országunkban az oktatás nyelve volt, tehát a tanult ember ismerte a latin mondásokat,és a latin gondolkodás módot,és életének nagy részét ezeknek megfelelően élte.1844 után a magyar lett az oktatás nyelve, de aki tanult ember akart lenni az megtanulta ezek után is a latint .Sok százezren , akik nem voltak és lettek politikusok is ismerték a mondát hogy a történelem az élet tanítómestere!, és ezekből a mondásokból ítélték meg az eseményeket.Az a gondom, hogy ezek az emberek nem igazán ismerték meg a régi rómaiak gondolkodását, pedig most is azt hangoztatják a vezetőink, hogy a mi kultúránk a régi görög-római, zsidó és keresztény kultúrán alapszik.Ha ezeken a kultúrákon alapulna a mi kultúránk, akkor soha nem álltak volna ki emberek egy olyan agresszor mellett, aki a mi történelmünkben is mindig az elnyomó, a zsarnok szerepét töltötte be, és olyan eszméket szabadított a világra és ránk is amelynek most is inni vagyunk kénytelenek a levét!E tekintetben legalább is példát vehetnénk a lengyelekről, akik szintén részesültek a nagy orosz szeretetből !Nekik a történelem tényleg az élet tanítómestere volt!
Csizmás Kond
@Horizont: Csakhogy tudd a propeller az ami mi vagyunk...téged is beleértve...és ezért süllyedt idáig...mert mi adjuk a minőséget...veled együtt.
Csizmás Kond
@Horizont: Az hogy az általuk közölt dolgok milyen minőségűek azt az is meghatározza hogy mi mire kattanunk. A közölt hírek, cikkek kb egynegyede csak olvasott, a többi, ahol esetleg fellelhető lenne némi civilizáció senki meg sem nyissa, és amire a nagyközönség ráhajt az az olyan hírek ahol azt és egymást csak mocskolni vagyunk hajlandóak.
Nem akarok senki oldalára állni de ez is olyan mint a kínaibolt, mindenki utálja, mindenki csúfolja de mégis mindenki azt veszi.
Az igényességet legelőször magunkon kéne számon kérni, és ha leszünk annyira faszagyerekek, hogy egymással civilizáltan tudjunk tárgyalni akkor biztos a nekünk szánt árú is változni fog...de amíg csak a szarakodás folyik bármi is legyen a téma addig milyen jogon kérünk számon valakit is bármiért ?
Csizmás Kond
@Horizont: " A Propeller minőségi volt réges régen. És mi lett belőle? Színvonal alatti."
...én csak erre a szösszenetedre reagáltam...na de tényleg mindegy...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok