Dr. Robert Thornton, a londoni King's College konfliktus- és biztonsági tanulmányok professzora szerint az orosz FSZB biztonsági szolgálaton belül sokan úgy vélik, hogy Vlagyimir Putyint el kellene távolítani.

Így végezhetnének Putyinnal a Kreml vezetői

Az elmúlt hetekben az orosz elnök egészségi állapotával kapcsolatos spekulációk elharapództak – vagyis sok orosz talán elhinné, ha azt mondanák neki, hogy hirtelen betegségben halt meg.

Dr. Robert Thornton, a londoni King's College konfliktus- és biztonsági tanulmányok professzora szerint az orosz FSZB biztonsági szolgálatban sokan úgy vélik, hogy Putyint el kellene távolítani.

A tábornokok kezdik elveszíteni a türelmüket és azt akarják, hogy távozzon

- mondta, miután az orosz erők leállították az ukrán főváros, Kijev elfoglalására irányuló erőfeszítéseket.

Dr. Thornton azt mondta, hogy a magas rangú személyek egy kiválasztott csoportja valószínűleg azt mondaná Putyinnak, hogy vagy távozik hivatalából, vagy meg megölik.

Mivel az orosz erők súlyos veszteségeket szenvedtek, a hadseregen belül sokan megkérdőjelezik Putyin invázióját, az ukrán vezetők becslése szerint több mint 30 ezer orosz katona halt meg az invázió februári kezdete óta.

Dr. Thornton elmondta:

A hadseregben biztosan lesznek morális problémák, vezetési problémák, és az emberek megkérdezik, hogy miért csináljuk ezt, és ez a hozzáállás felszivároghat a magasabb szintekre is.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kotos
@teuton: A világ több egyetemén sok professzort ismerek. Ha te is ismernél párat, lehet, hogy rájönnél mennyi köztük az ápoldába való.
Yoda69
"Így végezhetnének Putyinnal a Kreml vezetői"

Minél előbb annál jobb.
csipetke
Vajon mire várnak?Hogy esetleg normális lesz? Az a vonat már elment..Ez az ember már jóideje elmebeteg, azt se értem,hogy az eddigi bűneit miért hagyták elkövetni
szép új világ
@csipetke: A megjegyzésed korrekt, de melyik kormányfőre vonatkozik, vagy mind kettőre?
kissé felnőttem
@szép új világ: kegyeletsértés lenne ha mindkettőre?
csipetke
@szép új világ: @kissé felnőttem: legyen mindkettő, végülis nem hazugság, hanem tény

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.