Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter szerint a kis- és középvállalatok, valamint az önkormányzatok többsége ki tudja termelni a nagyobb energiaszámlákat. Lássuk, hogy megy ez Józsefvárosban - kezdte közösségi oldala bejegyzését Pikó András, a kerület polgármestere.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@CsipkeRózsa: Jogos. És talán már én sem. De vágyom rá, hogy így legyen.
Nyírfa
@sgl: Meg kellett néznem, ki az a Trencséni, de nem is ez a lényeg. Bár, Pálfy József vagy Baló György neve márka volt, hetilapot, tévéműsort lehetett eladni velük. Szóval, ez a Trencséni nevezetű úrhoz csak egy kérdésem lenne: mi köze van az ellenzékiséghez.
Nessy
@sgl: Valóban "zseniális"! Megsarcolja a nagyobb cégeket, a már amúgy is padlóra küldött önkormányzatokat ( a kedvencek majd kapnak kompenzációt szokás szerint), de a milliárdos profitra szert tevő haverokat még véletlenül se! Ilyen, olyan több évtizedes koncessziók, dupla áron elkészült állami beruházások mentesülnek. De a TAO tovébbra is mehet a sport kluboknak, támogatják az egyházakat, a levelezőtagozatosokat, lassan már a marslakókat is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.