A Párbeszéd aktivistái Mészáros Lőrinc 21 milliárdos horvátországi hotelkomplexumára írták ki, hogy ne a kis és középvállalkozások, ne az önkormányzatokat, ne az egyszerű emberek fogyasztását, hanem a NER oligarcháit adóztassák meg – számolt be pártja akciójáról Jámbor András.

Horvátországban mutatták meg Orbánnak és Mészárosnak, hogy hova fut ki az extraprofit az országból
Fotó: Párbeszéd 

Az 

„EXTRAPROFIT: LŐRINC, FIZESS!”

feliratot az építkezést körülvevő kordonra rögzítették.

Az ellenzéki képviselő szerint miközben a kormány rossz gazdaságpolitikája által is okozott válságban a hétvégén éppen az önkormányzatok és a kis és középvállalkozások rezsicsökkentését vette el a kormány, aközben a NER cégek hotelei, a kaszinók, a milliárdos profitokat termelő NER cégek, a lakhatásai válság vámszedői a nagy ingatlankezelők mint például Schmidt Mária vagy Tiborcz cégei, semmilyen extraprofit adót nem kapnak.

Míg Orbán korábban azt mondta, hogy a multik azért nem jók, mert kiviszik a profitot, ez is megmutatja, hogy az extraprofit így is kikerül az országból, horvát munkahelyeket teremt és egy horvát kis üdülőfalut gyarapít. De ezt nem adóztatja senki, nem akadályozza senki

- mutat rá Facebook-bejegyzésében Józsefváros országgyűlési képviselője.

Forrás: Facebook

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
s a birkái ehhez is lelkesen tapsikolnak majszolva a száraz kenyérhéjakat! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gazella
@KisTehen: menj muuuuuuuuuzni a legelőre... agyatlan kisiskolás.
kereső
@KisTehen: Ez most hogy jön ide? Nem arról van szó hogy a magyar kormány, a magyar adófizetők pénzét hogyan magánositotta, és sibolta ki külföldre? Hideg lesz egyszer ezért az a cella. Ami késik, nem múlik.
Clavigo
@KisTehen: Most nem rólad van szó...
Nessy
@KisTehen: Mi köze Mészáros Horvátországi luxus szálloda építésének a téli hideghez? Arról van szó, hogy neki még véletlenűl sem kell extra adót fizetni, mint egy kis vállalkozónak.
Greg
Jön még kutyára úthenger. Putyinnak is inog a trónja és nem sok ideje van hátra. Ha a cár atyuska kimurdel, akkor a csútit vagy a sajátjai, vagy pedig a nép fogja elzavarni. Egészen a szegedi csillagig.
ómió
Szóval, efftársi aktivisták hazudták meg nekünk, hol az extraprofit? Talán még néhány "csőd szélén álló multit" is bemutattak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.