A 444.hu számolt be arról, hogy több mint tízszeresére nőtt Miniszterelnöki Kabinetiroda költségvetése a tavalyihoz.

Nem sajnálták a pénzt Rogán minisztériumától – tízszer több pénzből gazdálkodhat idénFotó: Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszterjelölt beszél meghallgatásán az Országgyűlés gazdasági bizottságának ülésén az Országházban 2022. május 18-án. MTI/Balogh Zoltán

Az előző ciklusban Rogánhoz a Miniszterelnöki Kabinetirodán kívül még csak a Nemzeti Kommunikációs Hivatal és a Nemzeti Koncessziós Iroda tartozott, aminek a működtetését tavaly 44,8 milliárdból hozta ki – írja a 444.hu.

Az új kormányban többek között már az ő felügyelete alá tartoznak a polgári titkosszolgálatok, a kormányzati informatika és a turizmustámogatás is, valamint a Miniszterelnöki Kormányiroda feladatait is megkapta, ami korábban közvetlenül Orbán Viktor irányítása alatt működött.

Minderre már 482,4 milliárdot kap a 2023-as költségvetésből.

További részletek itt olvashatóak.

Forrás: 444

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Ehhez aztán igazán pofa kell, a jónép pedig megkapja az adók emelését, hogy meglegyen a miniszterelnök és a miniszterek + millióit.
CsipkeRózsa
Ehhez aztán igazán pofa kell, a jónép pedig megkapja az adók emelését, hogy meglegyen a miniszterelnök és a miniszterek + millióit.
csak úgy....
már ott tartok,hogy én sem sajnálom az okos tónitol,hiszen megérdemli a buta magyar..
percsi
@Horizont: Szerintem már nem látjuk itt őket, esetleg elvétve, mert gyorsan elmentek hasznos, adózó munkát keresni, hogy meglegyen a tóninak a filléres többlet.
namihami
Ne kelljen már szegény Töninak kikaparni a fiók alját, ha egy kis helkopterezésre szottyanna kedve. És kell a pénz akkor is, ha az új asszony valamiért összefutna a régivel és nem akar se ő, se a Toncsi szégyenkezni a régi mellett.
ómió
Feladatbővülés mellé forrásbővülés!? Hát, ez, bizony, nem efftársi!
Havanagi
@CsipkeRózsa: Ezek már régóta pofátlanul csinálnak mindent,de a debil 2/3-nak ez a jó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.