Szeghalmi Márk az elmúlt években több ingatlanforgalmazó vállalkozást is alapított, ezek egyike a Honvéd Property Kft.

Orbán rokona árbevétel nélkül csinált 400 millió profitot

Az alig kétéves társaságnak árbevétele még egyáltalán nem volt, de 2021-ben a mérlegbeszámoló „egyéb bevételek” során megjelent egy 1,1 milliárd forintos összeg. Ebből több mint 500 millió forintot költött a vállalkozás, de az adózott eredménye így is meghaladta a 400 milliót.

Az üzletember ebből ki is vett 300 milliónyi osztalékot.

Vagyonát tekintve milliárdos már Lévai Anikó rokona, Szeghalmi Márk.

A Honvéd Property közvetlen tulajdonosa Szeghalmi másik cége, az ImmoRegalis, amelynek az adózás után ugyancsak maradt nyeresége. A 89 millió forintos eredmény pénzügyi műveletekből adódott.

Forrás: HVG360

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Arany eső a családomra szareső az országomra. Ugye pohoskám ez nem extra profit, hanem extrabűnözés!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
drrotf
Akinek ilyen rokona van mint Orbán felesége, annak nem kell csinálni semmit, az akkor is nyereséges és jövedelmező a tevékenysége, ha csak ül seggén!A kisvállalkozó meg azon agyal, hogy az árbevétele után a megmaradt jövedelemből élni tudjon!Ez a különbség egy rokon és egy sima vállalkozó között!
volvós
Lesz akkora cella a sitten, amibe ezek beleférnek ???
division
Akkor talán be kellene fizetnie az extra profitot. Ja, hogy nem tudja, mert nem is volt árbevétele...
namihami
Aki dolgozik, az nem ér rá pénzt keresni.
Na, azért nem dolgozik az orbáni környezetben senki, hogy ráérjen pénzt keresni.
Istenakinincsen
@volvós: ma, 23:15 Jó pár évvel ezelőtt (luxus)börtönök építésébe invesztáltak.Nem hinném hogy azért,hogy legyen hova menniük:)Ez csak nyelvi kérdés.Át lehet nevezni...Hatvanpuszta?Vagy Mosonmagyaróvár...stb
www.youtube.com/watch?v=mDAeIiypS0g&t=87s
Ez is egy börtön csak itt kívül vannak a bezártak:)) Ott van a @Shikari:Ő a nádigazgató:))))))
percsi
Főtevékenység: Saját tulajdonú ingatlan adásvétele

A cégnév ütős a jelenlegi helyzetben.
Hmm, ezekhez fog kerülni a háborús vészhelyzet miatt elkobzott magánszemélyek ingatlanja?
Már két éve szövögetik a hálójukat, kik fogják megkapni?

Honvédelmi törvény különleges jogrend idején.
18-65 között bármely férfi, 18-55 között bármely nő besorozható. Gazdasági anyagi felelőssége van mindenkinek így magánszemélytől is lefoglalható ingó és ingatlan egyaránt. Ez megy a honvédelmi alapba. Aki ezt megtagadja hadbíróság előtt felel hazaárulás vádjával.
net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=a1100113.tv
teuton
Milyen jol müködnek ezek a MOSODAK! Persze csak akkor, ha NER-tag, vagy NER-rokon a tulaj...
RonaGyuri
családbarát kormányunk van! =))
egyébként igazuk van abban, hogy még pofátlanabbul és gátlástalanabbul lopnak; a nép így szereti őket! =))
Havanagi
Lévai Anikó az ukrán határon a valódi énjét adta,lement NULLÁBA.-de inkább minuszba- Játssza a szelíd mimózát,miközben pont olyan aljadék,mint a többi rokona.Nem is értem,hogy tudta eddig álcázni magát.
Béla333
Minden munka nélkül 1, 1 milliárdos bevétel, 500 millás költekezés és még így is maradt egy kis apró...
Akkor ez az "extra profit"!
Ugye NER maffiózók?
Sámannus
Arany eső a családomra szareső az országomra. Ugye pohoskám ez nem extra profit, hanem extrabűnözés!
Béla333
A maffiózókra szavazóknak ez kell, ezt szeretik!
Örülnek, ha ellopják a maffiózók a általunk befizetett közös adóforintjainkat!
Sőt! Önként fel is ajánlják, gyűjtést is szerveznek, csak had gazdagodjon az új hazai arisztokrácia!
Barmok!
ómió
Amúgy, mi ütőset tudtok ráhazudni, efftársak!?
Néro2
Dagobert bácsi a képen Fitymák bálványa meg meg az aranyborjú. Tarka marháknak ez való.
Macskaszem
@ómió: Nem elég, hogy bevétele nem volt, csak 400 milla haszna? Ez amúgy nem extra nyereség? Bizonyára fizeti az orbáni extra adót. Ja nem.
ómió
@Macskaszem: Egy ingatlanforgalmazónak, ami vesz és elad, amúgy, milyen "bevétele" szokott lenni!? Már az eredményen, a "szaldón" kívül, ami vagy ("extra") nyereség, vagy veszteség! Hazudd már meg nekünk, bolsiék gyagyása! Hadd "okosodhassék" mindenki!
drrotf
@ómió: Ezek után csak ingatlanforgalmazással kell az országnak foglalkozni!Semmi kiadás, csak nyereség!Közgazdaságilag ez így indokolt, ugye?
ómió
@drrotf: Hát, ha egy ország képes, mondjuk egy egyszemélyes "vállalkozás" szintjén csupán "ingatlanforgalmazni", miért ne!?
Aki Én
@ómió: ,,Amúgy, mi ütőset tudtok ráhazudni, efftársak!?"

Cáfolnád, balfasz?
kereső
Ez a mérleg "vérzik" egy kicsit. Ez a cég 2020.06.25-én alakult. Az évi mérlegében a tárgyi eszközök nettó értéke 1.016 ezer Ft, azaz 1016.000.-Ft. A saját tulajdonú tárgyi eszközök minimum egy évig "szolgálják" a vállalkozást.
A 2021 évi mérlegben egyéb bevétel: 1.1 miliárd forint - "saját tulajdonú ingatlan " értékesités bevétele. Ehhez kapcsolódik 550 000.000 Ft ráforditás, amely az eladott ingatlan beszerzési értéke.
Mivel sima ingatlanforgalmazás történt- ezért a bevétel árbevétel kellene legyen!!, - tehát nem tárgyi eszközt adott el, hanem ÁRÚT!!!, a beszerzés értéke meg- elábé. Gondolom nem akartak iparűzési adót fizetni, mert az egyéb bevétel után nem kell.
Másik érdekesség: az eredmény adóvonzata 40 millió forint, de mérlegben kötelezettségként 18 millió van feltüntetve- sejthető, hogy a különbözet elment a "látványcsapatsport" (foci) támogatására.

Na erről ennyit.
teuton
@ómió: Hülye analfabeta eggtars! Olvasdd el a ceg merleget! 550 millat ELADOTT, meghozzamint SAJAT ingatlant, tehat nem csak közvetitett, vett es eladott! De a bevetelt "egyeb" kategoriaba sorolta, ami adomentes, tehat adot csaltak! Ha ezt a boltok is igy csinalnak, akkor a NAV nehany nap alatt bezaratna! Persze csak ha nem NER-tulaje... Persze 20as IQval ertelmetlen dolog egy analfabeta efftarssal tenyekröl es zamokrol beszelni!
ómió
@teuton: Ha valaki előbb megvesz valamit, majd azt később eladja, akkor az nem saját ingatlant adott el? 20-as IQ-val "nehezen vágod'? Jobb, ha nem beszélsz magadban, csak ront az állapotodon!
teuton
@ómió: Tenyleg analbeta seggtars vagy! Egy CEG ha vesz valamit aztan haszonnal elad, az kereskedik es adoköteles! Az eöladasi ar viszont nem mint ingatlaneladas lett bevallva, hanem mint "egyeb" bevetel", ami adomentes. Sima adocsalas!!! Melyik bolt tehetne ezt meg anelkül, hogy azonnal be nem zaratnak?
ómió
@teuton: Mondtam már: legalább addig "fel kéne fejlődnöd", hogy a saját analfabéta seggtársaidat felismerd! Onnantól talán, majd még az elmeosztályról is fogsz kimenőt kapni! Az ügyben meg nem bolsimódra hazudozni kéne, hanem a "bevallóra" rákérdezni és az egyéb bevételt dokumentáltatni! Hátha nem kéne annyit feleslegesen hazudoznotok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.