Emlékeznek, amikor nemrég Schmidt Mária írt arról, hogy a kormánynak meg kellene fontolnia az általános hadkötelezettség bevezetését. A Honvédelmi Minisztérium ekkor erre úgy reagált: ez az ő magánvéleménye, ami nem egyezik a kormány álláspontjával. Most Simicskó István tért vissza a témára a parlamentben...

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Miután a sorkatonasághoz elengedhetetlen infrastruktúra eltűnt, kell helyette másik. Stadion után jön az "építsünk laktanyát" projekt...
Sámannus
Azt hiszik hogy dőzsi lesz a seregben. pedig csak egyre drágább játékszereket dobnak majd szemétbe. A sorkatonaság kényszer szülte intézkedés. Sok lesz a selejt a technikában és az emberben. mert ezek egymást gerjesztik. Párhónapos kiképzés kevés a modern harcászathoz. A focihoz hasonlóan ehhez sem ért senki nálunk, mert csak az oroszoktól tanultunk mindent. Látható milyen erdményesek ők is.
Nyírfa
Bizony , jó lenne, ha az utolsó szálig elfogyna Orbán "regimentje".
Sámannus
@Qqberci: nem kell már a laktanya. Megoldják okosba, oszt haza engednek mindenkit. A prérin pedig mindenki oda bújik el ahvá akar. A lényeg az, hogy kapjonak lőszart meg egy csúzlit, hogy hősöket gyártsanak. Ők meg tovább kurvúlnak a kirakatban. A hivatásos katonákat meg kéne fizetni de azt a pénzt inkább ők lopják el. Ilyen egyszerű.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.