A mocskos banda elkezdte elmebetegezni Zelenszkijt, nem sül le a pofájukról a bőr. Orbán először megakasztotta az európai olajembargót, majd a pátriárka mellett is kiállva bizonyította, hogy jelenleg Putyin leghűségesebb csatlósa. Ide jutottunk, Európa szemete leszünk már megint. Rab László szŰrreálja a 22-es hétről.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
"Amikor a tolvajok lehülyézik Zelenszkijt"... ennél találóbb mondatot nem lehetett volna megfogalmazni, ez annyira csúcs!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
fideszék az európai undorító pártok között az elsö helyen!
Béla333
Szívemből szólt a cikk szerzője.
Az ember már undorodik ezektől...
kisfalud
Hogy Ukrajna korruptabb mint a magyar kormány, (nem Magyarország)? Ahhoz bizony nagyon nagyon jól kell teljesíteni az Ukrán politikusoknak, és kétlem, hogy el tudnák hódítani a trófeát Orbántól!
Uriel
@KisTehen: Egy faszszopó rohadék vagy - csak!
Ezt mindenki így gondolja rólad, te geci, 80-as IQ felett !!!
Jozefina
Gusztustalan a magyar politika hozzáállása ehhez a háborúhoz!!!?? De egyszer majd a bumeráng vissza üt, akkor mi lesz??? A szemét külügyér akadályozta éveken keresztül Ukrajna NATO csatlakozását!!!?? Na persze orbánnal közösen!!!??
T-Boly
@Uriel: A kistehén egy tenyészállat. Csinálja a gyerekeket ész nélkül,és úgy gondolja ezért neki minden jár. Inkább dolgozna ,de a munka az büdös neki.
Ki kellene herélni ezt a tetű tehenet,hogy ne élősködjön a többi emberen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.