Magyarország mindent megtesz azért, hogy Ukrajnában béke legyen, készek voltunk áldozatokat hozni, öt uniós szankciós csomagot támogattunk, a hatodikat azzal a feltétellel, hogy az Oroszországot sújtó olajembargó nem vonatkozik a vezetékes szállításra, mert az katasztrofális következményekkel járt volna Magyarország számára – jelentette ki Gál Kinga, a Fidesz uniós parlamenti képviselője szerdán Strasbourgban, az MTI-nek adott sajtónyilatkozatában.

Gál Kinga: Magyarország határozottan elítéli a háborús bűncselekményeketFotó: Gál Kinga európai parlamenti képviselő, alelnökjelölt beszédet mond a Fidesz 29. tisztújító kongresszusán Budapesten, a Hungexpón 2021. november 14-én. MTI/Koszticsák Szilárd

A képviselő elmondta:

a legutóbbi uniós csúcson Orbán Viktor miniszterelnöknek sikerült megvédenie a rezsicsökkentést, egyedüli vezetőként állt ki a magyar családok érdekeiért, és dolgozott az egység érdekében a közös megoldáson.

Gál Kinga szerint egyre több helyről hallatszik Európában, hogy komoly gazdasági problémák várhatóak.

Európa nem kerülhet rosszabb helyzetbe, mint Oroszország a szankciók bevezetése után, nem okozhatunk nagyobb kárt saját népeinknek. Ez kellene, hogy legyen a fő szempont a döntések meghozatalakor

- hangsúlyozta a képviselő.

A politikus hozzátette:

Magyarország határozottan elítéli a háborús bűncselekményeket, ezek nem maradhatnak megtorlatlanul, az orosz agressziót nem lehet védeni.

Hangsúlyozta:

Magyarország segíti Ukrajnát, naponta mintegy 10 ezer menekültet fogad be, történelme egyik legnagyobb humanitárius akcióját hajtja végre.

Arra is kitért, hogy

Magyarország azért nem támogatja az egyházi vezetőket célzó szankciókat, mert az ilyen intézkedések a béke megteremtését nehezítik meg.

Forrás: MTI

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Gál Kinga, csak egy agyatlan, dagadt román megélhetési csinovnyik/vazallus, Szájer utódja a kolostordisznó seggnyalója. A fidesz pártkongresszusán frissiben alelnökké avatott EP képviselő arról mesélt a rádióban, hogy a csúnya Európa Néppárt balra tolódott, de nagyon, ezért aztán az európai jobboldali pártok a fidesz mögé óhajtanak felsorakozni, hogy majd Orbán Viktor vezeti őket. "Végre csak sikerült meghosszabbítani az önkéntes önfelfüggesztést Bicskén át Lovasberényig."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
""..határozottan elitéli...""
Amikor senki nem hallja!
ómió
De akkor se kusikáljunk, ám, ha amcsi "szövetségeseink" követik el azokat!
telegdilaci
@Eladott Ország:Van képük olyan tábla mögé állni ami hazugság látszik hogy semmibe nézik az egész Országot,nekik nem Magyarország az első inkább a saját zsebük,teletömése a Pedagógusok fizetésemelésére nincs pénz a sajátjuk duplájára emelésére van,szégyen hogy teljesen el akarják lehetetleníteni a Pedagógusokat, nem célja ennek a Kormánynak hogy okos gondolkodó Emberek kerüljenek ki az Oktatásból,a cél az ostoba irányítható parancsot végrehajtó Emberek a cél,az okos gondolkodó veszélyes erre a hatalomra!
Uriel
Hű, be ronda ez a... nő?

Miközben a kormányhű média oroszpropagandát folytat.

@ómió: Ez mi a fasz, te ostoba paraszt?!
Képes voltál billentyűzetet ragadni, hogy ezt a bullshit fake dumát ráhányd az oldalra?
Itt emberek is vannak (nem a fideszes zombikra gondoltam), te állampártot éltető, me3gbonthatatlanul a Nagy És Oroszországot dicsőítő #fingagyú #kispöcs #bolsevik #hazaáruló # európaáruló #geci.
colibri
Járjad csak te dagadt nő, te is a pávatáncot, jól megtanított rá a dagadt gazdád.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.