Bősz Anettet választotta új, humán területekért felelős főpolgármester-helyettesnek a Fővárosi Közgyűlés szerdai rendkívüli ülésén.

Eldőlt, hogy ki lesz a főpolgármester-helyettesFotó: Bősz Anett, a DK képviselője napirend előtt felszólal az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. november 8-án. MTI/Koszticsák Szilárd

Bősz Anettet a Demokratikus Koalíció (DK) jelölése alapján, Karácsony Gergely főpolgármester javaslatára választották meg a képviselők titkos szavazással.

A pozíciót eddig Gy. Németh Erzsébet töltötte be, de ő parlamenti mandátumot szerzett, és május 1-jén lemondott.

A közgyűlés Bősz Anett főpolgármester-helyettes illetményét a főpolgármesteri illetmény 90 százalékában, havi 1 millió 350 ezer forintban állapította meg. Emellett havi 202 500 forint költségtérítésre is jogosult.

Karácsony Gergely közösségi oldalán gratulált:

A közgyűlés megszavazta Dr. Bősz Anettet főpolgármester-helyettesnek, egy remek politikussal pótolhattuk az országgyűlési választás után üresen maradt helyet. Örülök, hogy végre hivatalosan is a fedélzeten köszönthetem Anettet, aki a Főváros humán ügyeiért fog felelni, és az elmúlt hetekben már figyelemmel kísérte működésünket, hogy minél hamarabb becsatlakozhasson a munkába. Gratulálok és sok sikert kívánok!

Forrás: MTI

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Karácsony újabb méretes tévedése

Bősz Anettet javasolta főpolgármester-helyettesnek

Megítélés kérdése, hogy mikor milyen hibákat követ el és milyen tévedések tarkítják a működését, de meglátásom szerint eddig messze a legnagyobb volt Tarlós kezelése. Mondom eddig, mert ez egy újabb már-már Antal szintű HR tévedése, még akkor is, ha nem volt ebben egyedül, lévén az ilyen kérdésekben igencsak sokat szerencsétlenkedő DK ebben együttműködött vele.
Túl azon, hogy igazából ő egy izzig-vérig Fodorka, aki végig-haknizta a fél politikai palettát, szabotálván azok lehetőségeit. Idén tavasszal a szerencsétlen KDNP-s majom Aradszki András verte le, mint a vak a poharat! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.