A külügyminiszter szerint a cég elnöke igazolta az ismert japán közmondást.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@RonaGyuri: @RonaGyuri: @RonaGyuri: Majdnem Déjà vu, de igencsak jellemző

telex.hu: „Itt vannak a táviratok, amelyeket Orbán diplomatái küldtek magyar újságírók utazásairól”

Ha azt gondútad Wazze, hogy Szájjártató pribékjei csupán közelről akarják érezni a rothadó nyugat bűzét, hát íme a bizonyság, hogy : nem úgy van az. Komoly és fontos munkát végeznek. Megfigyelnek, amit meg kell, bár ugye barátok, de őket sem árt. S most kiderült, hogy szemmel tartják a kilátogató – hogy másokat is arról nem szól a fáma, de talán nem nagy rosszindulat, ha nem zárom ki – újságírókat is, még ha csak palánták is. A létezőben – igaz akkor még nem voltak barátok s más dolguk volt a „diplomatáknak” – magukkal a diákokkal figyeltették egymást, a derék fő fityesznyik Martonyi Janika sokat tudna erről mesélni.
Nem is nagyon titkolják: Szijjártó bizalmi embere, a szép és okos, Menczer Tamás tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára mondta az ATV-nek adott interjújában:„Csak úgy kíváncsi lettem, mert nekem a feladatom a Külügyminisztériumban például az, hogy politikai ügyekkel foglalkozzak, és azt egy politikai ügynek tekintem, hogy ha Soros György finanszíroz médiakurzusokat baloldali újságíróknak (...) Egyes Soros-szervezetek, például a Transparency International nevű szervezet szervez ilyen érzékenyítő kurzusokat. Szakmai utak! Hogy oda ne rohanjak!”

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.