Jakab Péter közösségi oldalán számolt be arról, hogy lemondott pártelnöki tisztségéről, a továbbiakban a Jobbik frakcióvezetőként folytatja munkáját.

Lemondott Jakab Péter: "A Fidesszel bármikor megküzdök, de a Jobbikkal nem harcolok"Fotó: Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetője napirend előtt szólal fel az Országgyűlés plenáris ülésén 2022. május 23-án. MTI/Koszticsák Szilárd

A Jobbik tagsága több mint 70 százalékos többséggel választott meg a párt elnökének május 7-én. Hiába. Mára világossá vált, hogy az új elnökség nem kívánja a tagság útját járni, a szükséges döntések meghozatalához nem biztosítják számomra a többséget, vagyis kivették a kezemből a Jobbik irányítását.

Jakab szerint ahhoz, hogy "a mozgalom tovább tudjon működni, olyan elnökre van szükség, akivel az elnökség együtt tud dolgozni".

Velem nem tud, ezért a mai nappal lemondok a Jobbik elnöki tisztségéről. A Fidesszel bármikor megküzdök, de a Jobbikkal nem harcolok.

- tette hozzá.

Köszönöm a tagság kitartó bizalmát, az elnökségi tagok közül pedig Szabó Gábor, Z. Kárpát Dániel és Dr. Lukács László támogatását. Nem fogom elfelejteni.

Hozzátette:

Jobbikosok, ha szükség lesz rám, szóljatok! Munkámat a Jobbik frakcióvezetőjeként folytatom, az elnökségnek további jó munkát kívánok.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Éppen egy órával ezelőtt akartam beírni, hogy...:
"Ma este lesz Jakab Péter kivégzése" - de megelőzött a lemondásával... :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@verőce21: még,hogy te nem kárörvendö..., ne is keress nekem telket a közeledben mert még közelröl néznélek le! :)
verőce21
@csak úgy...: Vagy néznél fel rám, mint most teszed...!
Pedig jó lenne, itt közelről tudnánk téged megfigyelés alatt tartani...
csak úgy....
@verőce21: ez a megfigyelös ötleted még az mszmp.-s korszakodból származik? -mesélj,hányat súgtál be farkasom a szebb jövöd érdekében!?
rád, még a meztelen csiga sem nézne föl... :)
csak úgy....
@verőce21: "@verőce21: = vakszamár " -ezt a durbincs az imént tetszikelte...,csak nem valami pártszakadás,hogy az "okos" durbincs kiszáll belöletek?
verőce21
@csak úgy...: (17:32) Ha te szállnál ki Vakszamár!
Te egy félbolond szellemi toprongy...!
verőce21
Jakobinus miniszterelnökjelölt, tudok egy másik nagyratörő elmebetegről is. Bizonyos dánielpeti nevű szökevény arra vár, hogy tanácsbíróként kihallgassa nemcsak a kormánytagokat, hanem a szavazóit is...! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.