Webernek, mint mondta, „hosszú személyes történelme van már Orbán Viktorral”.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
oh csupán az értékén kezelik ezt a retardált dagadt törpét, s ezzel együtt az országot is leértékelik. Mondanám, hogy sajnos, de megérdemeljük, mert ez a műveletlen paraszt-suttyó kell nekünk! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Levelét megírta, de nem szerelmes könnyekkel csak ócska hazugságokkal sírta tele

Egy még ettől a dagadéktól is sok(k) hazugság-cunami

Az az igazság, hogy már az a gondolat is egetverően ordenáré hazugság, hogy: „Meglepett a nyilatkozatod. Tudhatod, hogy Magyarország mindig minden megállapodást betart”! Ezzel indul az a levél, amit közölt az MTI-vel Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője kedden. Ezek szerint: „Levelet írt Orbán Viktor miniszterelnök Xavier Bettel luxemburgi miniszterelnöknek, amelyben válaszolt kollégája őt bíráló kijelentéseire Kirill orosz pátriárka tervezett, de végül elvetett uniós szankcionálása ügyében.”!
Majd tovább ezen a szinten csekély valóság tartalmú hablatyolás. A csúcs: az az „indoklás”, mely szerint: „Magyarország alkotmánya védi a vallásszabadságot, ezért egyházi vezetők szankciós listára helyezését, a hívektől való elszigetelését Magyarország soha nem fogja támogatni. Mi békét akarunk, és az egyházak vezetőinek részvétele nélkül nem lehet béke.”!
Ami már ott is sántít, hogy Magyarországnak nincs is alkotmánya, az ahelyett „megalkotott” gránit-szilárdságú – a közismerten szélkakas Orbán kénye-kedve szerint pofozgatott – tákolmány pedig a pillanatnyi érdekek szerint értelmezett. Aminek talán a legeklatánsabb példája, ráadásul ebben a contextusban: Iványi Gábor lelkészt és egyházát ért durva atrocitások hosszú sora! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Egy szellemes eredeti cím és egy frappáns lead

hvg360: „Már csak egy ugrás, és Orbán Viktor vejének vagyona több lesz 100 milliárd forintnál”

Az érdekes írás url szerinti címe – bár ez sem rossz – igencsak ütős volt: „Kincstári optimizmus”! S ezzel összemérhetően lényeglátó és szellemes a lead: „Tiborcz István immár Budapest több meghatározó ingatlanfejlesztésében is érdekelt. Mégsem képes még egy falusias városka focipályáját sem úgy pótolni, hogy a fizetnivalót ne az állam állja.”!
Az az igazság, hogy az első-Vej élete nem olyan látványos mint a derék Lolo-é, aki 2009-ben kis túlzással majdnem éhen döglött üzleti szerencsétlenkedései miatt. Neki csak egy bő fél évig kellett volna a piacról megélnie! =))
kereső
Weber téved, és tévednek mind, akik azt hiszik, hogy "orbán bolon az asztalnál". Orbán nem bolond, hanem egy hatalommániás akarnok. Egy haza-és európa áruló. Egy aljas köpönyegforgató hazug. Egy útszéli tolvaj. Ilyen emberre nem mondjuk, hogy bolond. Mindezzel együtt Weber úr is pátyolgatta a "bolondnak" a lelkét, minden aljas ocsmányságát bevédték- a Köztársaság alakotmányának megpuccsolásától kezdve- a sajtószabadság kinyirásán át, az igazságszolgálatatás leigázásáig. És, mi hiába szóltunk időben- süket fülekre talált az unióban, és főleg az EPP-ben. Nem is olyan rélg még Weber úr, és több vezető EPP-s poltitkus is orbán mellett kampányolt.Úgyhogy inkább hamut kéne szórni a fejekre, mert eltűrték, hogy unió közepén orbán felépitse a maga dikatatórikus fasiszta államát, miközben meglopja azokat az uniós állampolgárokat is, akik Önöket küldték az EP-be. És most sem lehet azt mondani, hogy jajj de nagyon komolyan veszik azt a pestist amit orbán szór szét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.