Emlékeznek még -pár napja történt!- a kormány május végén jelentette be, hogy több szektorra extraprofitadót vetnek ki. A légitársaságoktól 30 milliárd forint bevételt várnak. Gulyás Gergely miniszter akkor azt mondta, nem indokolt átterhelni az adót a fogyasztókra, de „ha ilyet mi tömegesen és nagy mértékben látunk, akkor ez ellen fel fogunk lépni, és az így keletkező esetleges extra hasznokat a kormánynak van jogi eszköze elvonni, tehát ezt nem javasolnánk senkinek”.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Uriel
Hárítsa is át! Ez a minimum! Orbán azért geci, mert ő is így gondolta. Csak így nem megszorításnak hívják, hanem áremelésnek, amiről ő nem tehet - inflácijó van.

A "van"-ról jutott eszembe, tegnap írtam arról, hogy szerbiában veszek egy druganovot?
Mert az van, hogy az igazán durva hozzászólásaimat ki szoktam törölni (igen, még piásan is tudok gondolkodni... valamennyire), szóval, nem emlékszem, hogy azt elküldtem vagy nem?
Ha nem, jó, ha igen, akkor
Aki Én
Meg is mondták, lehetett is tudni.
Mikor kitalálták, lehetett tudni.
Pont, mint a bankadó anno.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.