Nagy port kavart a Wizz Air vezérigazgatójának beszéde, amit a cég alkalmazottainak címzett – írja a Telex.hu.

"Ha valaki fáradt, dolgozzon csak kitartóbban" – tanácsolta a Wizz Air-vezérigazgató a dolgozóinak
Fotó: Pixabay

Nem lehet úgy működni, hogy egy bázisról minden ötödik ember azért jelenti magát betegnek, mert fáradt. Mindannyian fáradtak vagyunk, de néha szükség van arra, hogy extra mérföldeket tegyünk meg

– mondta Váradi József, a Wizz Air vezérigazgatója.

A kijelentés azért keltett felháborodást, mert köztudott, hogy a repülésben különlegesen komolyan kell venni a biztonságot és a pilóták odafigyelését.

Először az európai pilótákat tömörítő European Cockpit Association (ECA) tette közzé a cég belső kommunikációjából a videórészletet, de azt nem lehet tudni, hogy ki szivárogtatta ki. Az ECA szerint ez felveti annak a lehetőségét, hogy az említett légitársaságnál nem figyelnek eléggé a biztonságra.

A Wizz Air hivatalos reakciója szerint

ez a klip egy, a teljes személyzetnek (nemcsak a pilótáknak, hanem a légiutas-kísérőknek és az összes irodai alkalmazottnak) szóló tájékoztatóból lett összevágva, amely a legfontosabb üzleti aktualitásokról és a légi közlekedés előtt álló aktuális kihívásokról szólt. Az ellátási lánc problémái minden légitársaságot érintenek, különösen a személyzet elérhetőségét és jólétét.

Forrás: Telex

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tunes1106
Mi lenne ha eltakarodnátok Magyarországról?
ómió
Még, hogy Sztahanov efftárs már "idejétmúlt" lenne...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.