Pénteken hallgatta meg a bíróság Szilágyi Liliánát és apját, Szilágyi Zoltánt – írja a Telex.hu.

Szilágyi Liliána-ügy: Per lesz a becsületsértési ügyből, nem akart békülni apa és lánya a bíróságonFotó: Szilágyi Liliána a női 200 méteres pillangóúszás elődöntője után a 18. vizes világbajnokságon a dél-koreai Kvangdzsuban 2019. július 24-én. A versenyző bejutott a döntőbe. MTI/Kovács Tamás

Szilágyi Zoltán becsületsértésért perelte be lányát, miután az testi, lelki és szexuális bántalmazással vádolta meg.

A pénteki meghallgatás egy úgynevezett békítő meghallgatás volt, amin apát és lányát arról kérdezték, hogy látnak-e esélyt arra, hogy kibéküljenek. Ha nem, akkor az ügyből bírósági tárgyalás lesz.

A Telex beszámolója szerint Szilágyi Zoltán önmagát képviselte a meghallgatáson, a lapnak nem nyilatkozott. Liliána a meghallgatás előtt azt mondta, ő nem akar békülni, és már várta a pillanatot, hogy hat év után az apja szemébe nézzen.

Arra a kérdésre, hogy mivel tudja bizonyítani az igazát az ügyben, ügyvédjével, Nemes Lászlóval együtt úgy feleltek, ezt nem a sajtóban akarják kommunikálni, ez majd a tárgyalásokon kiderül.

A Telexnek Liliána azt mondta, azért nem akart feljelentést tenni, mert úgy gondolja az igazságszolgáltatás „az ilyen fajta ügyekben még nagyon gyerekcipőben jár”, az „elvett gyerekkort” egy több évig húzódó per végi ítélet sem tudja visszaadni. 

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, rendőrségi büntetőeljárás nem indult az ügyben, mert az úszónő nem tett vallomást.

Jogi képviselőjének helyettese akkor csak annyit közölt:

Szilágyi Liliána nem kapott három idézést.

Szilágyi és az ügyvédjei most a Telexnek is cáfolták az állítást, azt mondták a rendőrség egyszer sem kereste meg őket hivatalosan. Később Szilágyi úgy döntött, mégsem akar feljelentést tenni, mert nem akar végigmenni a tárgyalási procedúrán, ezért nem jártak soha a rendőrségen.

A pénteki meghallgatás után Szilágyi Liliána és ügyvédje újabb idézést kapott:

Szilágyi Zoltán másodszor is becsületsértéssel jelentette fel a lányát,

most az áprilisi Szavakon túl című interjújában elhangzott kijelentései miatt.

Ha egy apa egy ágyban alszik a lányával, aki arra ébred, hogy a hímvesszője megmerevedve nekinyomodik a hátához, és nem érti, hogy mi történik, az szexuális zaklatás? Vagy, hogy egy lány első menstruációja után az apja a bugyiját elteszi, szagolgatja és mindenféle dolgokat mondogat rá? Vagy milyen dobozba tennéd, ha egy 19 éves lánynak a bugyijába nyúlva a szeméremdombját simogatná valaki?

– tette fel a kérdéseket Liliána a műsorban.

Arra a kérdésre, hogy ezek megtörténtek-e, azt mondta, „én csak kérdezem, hogy szerinted ez micsoda? Én nem mondhatok semmi konkrétat, nem akarok támadható lenni”.

Forrás: Telex, 444

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
"Szilágyi és az ügyvédjei most a Telexnek is cáfolták az állítást..."

Nem cáfolták, hanem TAGADTÁK!

Cáfol (vmit): vmely állítás igazságát megdönteni, v. alaptalan, helytelen, téves v. hamis voltát (ellen)érvekkel bizonyítani igyekszik.
Uriel
@Emmersson71: Ezzel fogok érvelni a bírósági tárgyalásomon is. Köszi az ötletet.
Amikor kijövök, akkor Németh
jesz
Akármilyen ügyvéd az apa, akárhány barátja van, nem való a közéletbe. Távoltartást kellene a lányával intézni, a kisebbik lányát vigye magával, azzal egy követ fújnak.

Mindenesetre nem zörög a haraszt ha aszél nem fújja. Az apa a hátralevő életében letörölhetetlen bélyeggel fog élni, amit nem tehet jóvá...van rutinja a hazudozásban.
gina
Ennek a kis ribinek egy szavát nem hiszem,, akit bántalmaznak az nem igy viselkedik, remélem megkapja amit érdemel, a pénzért mindent megtesz... ez undoritó !!!
gina
@jesz: Idióta vagy, remélem te is igy végzed ha egy kis szajha megvádol...mosd ki magad
Bástya Béla Elvtárs
Akar még valaki hallani róluk egyáltalán??? Nem volt még elég belőlük?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.