A Hír TV Napi aktuális című műsorában sajátos nézőpontból elemezte Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő az orosz-ukrán háborút.

Nógrádi rámutatott: eltelt száz nap, és egyik fél stratégiája sem vált be. Arra a kérdésre, hogy Putyin hol hibázott, a Tanár úr az alábbi pontokat említette:

- 117 feltöltött zászlóaljjal támadott – ez kevés,

- 4 fő irányból rohanta le Ukrajnát – ez sok,

- 9 napot adott a háborúra – ez történelmi tévedés,

- 2 nap alatt akarta elfoglalni Kijevet – ez óriási mellényúlás.

Nógrádi egy ukrán ombudsmanra hivatkozva állítja, az ukránok hazudtak abban, hogy az oroszok nőket erőszakoltak meg. De ez kellett ahhoz, hogy nyugatról fegyvereket kapjanak.

A szakértő ismertette: a nyugati világ az USA nyomására felsorakozott Ukrajna mellett. Afrika viszont Nógrádi György értesülései szerint Putyin mögött van, Kína pedig „teljesen csöndben Oroszországot támogatja”.

"Kőkeményen mennek előre az oroszok", új hadvezérrel és új stratégiával,

miközben Zelenszkij népszerűsége – Nógrádi szerint – a háború kezdetén 10 százalék körül volt, az ukrán gazdaság pedig "szétesőben". 

A tanár úr legfurcsább következtetése pedig fentiek kapcsán az, hogy

"ha Putyin nem megy be, Ukrajna szétesik gazdaságilag, Zelenszkij pedig megbukik."

Forrás: Youtube

68 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Ott biztosan nagy lehet a baj és a sötétség, ahol ez az ember "szakértő" lehet.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Ott biztosan nagy lehet a baj és a sötétség, ahol ez az ember "szakértő" lehet.
Dr. Proktor
Ígyhogy Putyin bement, minden jóra fordult, mi?
Barom!
Gazella
Ides jó Isten!!
Ez a seggnyaló még nem szagolja alulról az ibolyát?!!!
Mekkora blődséget pofáz!
Béla333
Ennyi Fideszes barom között már fel sem tűnik ez a szagértő agymenése...
Oda való, ahol van: a maffia pöcegödrébe!
Clavigo
Ez a csávó nagyon " kemény " ,vazzze...:):):) Csúcskategóriás fideszbarom ez is..:)DDXXDDXX...
Uriel
Oroszpropaganda az állami tévében !!!

A nemzetközi bíróságon ezt is elmondom.
Asszem Magyar György lesz az ügyvédem a nemzetközi bíróságon.
Magyar György megfizethetetlen, azért nem is fizetek neki semmit. (a hírnév hoz neki a konyhára épp eleget)
Jószolgálati cselekedet.
kisfalud
Szamár ez a Putyin, szólhatott volna Nógrádi Tanár úr neki, hogy legyen türelemmel, ha nem támadja meg a szomszédot, úgyis szétesett volna... Elég lett volna kivárni azt a pár hónapot. Orbánra sem hallgatott, pedig ő meg békét vitt neki a rétesnyújtó asztalhoz!
Toller Béla
Botcsinálta szakértő ! Igaz lett volna 3-4 évvel ezelőtt, de nem igaz mostanra. Ukrajna kezdett egyenesebe jönni, nagyon komoly tőkeinjekciókat kapott és épített be a gazdaságába. Múszaki és tudományos értelmisége kezdett hazaszivárogni, a városokban rohamosan épült ki az infrastruktúra, majdnem az oroszok szintjén. Persze, a háború sújtotta területeken semmi sem történt, a Donbasban, főként. Mégis, hogyan fizetett volna nyugdíjakat, működtetett volna iskolát, óvodát egy oroszok által megszállt területen ? Azok a filmekben bemutatott, gazdátlan, felügyeletlen területek is visszaszorulóban vannak.
Pálinkás Pál
ez a tahó miben szakértő a seggnyalás,és a dezinformáción kívül?...süt a butaság az ostoba képéről...
tothjani
Amikor majd ez az Állat majd azt mondja, ha az Orosz hadsereg nem jön vissza Magyarországra, akkor az ország gazdasága szétesett volna.
Eladott Ország
Ahol Szijjártó külügyminiszter lehet, ott Nógrádinak is fizetés jár a napi szélhámosságáért. Már csak azt kellene tudni, hogy mit keres egy biztonságpolitikai szakértő a Magyar Nemzeti Kifizetőház Kereskedőház környékén, amely állami pénznyelő állítólag magyar vállalkozások számára biztosít külföldi üzleti lehetőségeket. Mi vagyunk a "gazdatest" amin ez a tetves banda élősködik. Ez a fidesz nevű bűnszövetkezet. Mi meg azért vagyunk hibásak, mert ezt engedjük!
simmering73
"az ország gazdaságilag szétesett volna" - kapitális nagy marha vagy.
simmering73
@Maccska: Te beszéltél velük? Mesélj.
Uriel
@Maccska: Ídesanyám, nem lájkol senki énengemet. Férfit akarok, vagy nőt, vagy Varga Judittot, vagy valakit - ork, elf, jeti...
Eladott Ország
Orbán: „Az Európai Unión kívül is van élet.” Jó barárátja Putyin most mutatja be Ukrajnán, hogy milyen. Na igen akinek tetszik induljon arra, a kamuprofesszorral és a fidesszel az élen. Olyan szakértő vagy, hogy a HILTI is kicsorbulna az agyadban vén majom, parazita, szarházi tróger!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/275462834_1299637947182776_4362920807144280132_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=cD6zN1lHpDwAX-gzis7&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT9TuqZCTrmXD4LCTJyjRB16FQGUyIgsH_9M9LXOQgDVwA&oe=62A9429C
Béla333
@simmering73: 07.48
Ő biztos a Vidnyánszkyval beszélt egy Fidesz kongresszuson...
Jozefina
Ha hallgattál volna bölcs maradtál volna!!?? Vagy úgy sem??!!
kereső
Az Eu felfüggesztette az RTR Planet működését Európában. A magyar közszolgálati média átvettte a szerepét- gátlások nélkül terjesztik az orosz propagandát, az Ukrajna elleni uszitást, a nagy orosz hon dicsőitését. Magyarországon a felfüggesztéssel adtak a x@rnak egy nagy pofont, mert RT orosz nyelvű adását korlátozott létszámban értették a mimagyarok, addig ezt a nógrádi féle "szakértő" urat , aki magyarul hinti az igét- milliók értik.
Meg orbán "a béke" embere, és Ukrajna mellett áll, és elitéli a háborút!
Maxipocak
Hiteltelen a faszi. Ennyi erővel a closhared-unk is szakértő csak szegényem pár sörrel is beéri.
Uriel
Nem tudok annyit inni, hogy annyira hülye legyek, mint Nógrádi.
kissé felnőttem
ekkora marhasággal jőnni a 21 . században te előbb szétesel baromságostul gazdástúl
kulabombaafityiszre
Sajnos ilyen nógrádi györgy, féle handa-bandázó van a kormányban kezdve viktormihállyal.
"Tudományos tevékenységet nem végez, egy nem létező egyetemen rektorhelyettes, az általa elnökölt osztrák „akadémia” pedig tavaly azt a Tarlós Istvánt tüntette ki a választási kampányban, aki idén felügyelőbizottsági posztot adott neki egy fővárosi cégben. Megpróbáltam komolyan venni Magyarország legnépszerűbb biztonságpolitikai szakértőjét, de ahogy elmerültem az életrajzában, ez egyre nehezebben ment."
index.hu/belfold/2015/10/21/nogradi_gyorgy_bocsanat/
ómió
Úgy érti, a Biden-csapat már szétlopta volna!? De, hisz', ez a hajó már rég elment!
Nessy
Még nincs is igazi hőhullám, de némelyek már napszúrásos tünetekkel küzdenek! Lelassult agyi tevékenység miatt!
Uriel
@sgl: Beteg vagyok. Soha nem vagyok másnapos és soha nem hányok, bármennyit is iszom, feldolgozza a szervezetem.
Ez betegség :(
csak úgy....
már komcsi korában is egy undormány volt ez a faxi.
kereső
@KisTehen: @KisTehen: Nem tudsz szöveget értelmezni boci, vagy nagyon kedveled az elhajlitott valóságot. Nógrádi nem bántja az ukránokat, hanem egyenesen és világosan putyin scheggét nyalja. Az azért nem ugyanaz!
kereső
@KisTehen: @KisTehen: Mről beszélsz marha? Most az USA az aktuális ellen az Eu-val együtt, mert kiállnak egy független ország megtámadása, leromobolása ellen? Mi az usa érdeke, mondjátok meg ti bölcsek? Hagyja, hogy putyin úgy terüljön szét európában, mint a pestis?És ezt hagyni kéne az Uniónak is, hogy ezzel megássa a saját sirját? , mert egy erős Európa nem érdeke putyinnak? Az angoloknak mi az érdekük? Az usat támogatja az ukránokat, hogy meg tudják védeni a hazájukat, a szülőföldjüket- ez a nagy bűne? Ocsmányok vagytok- és elárulóai mindannak, amit a "szabadság" jelent.
human
Nógrádi György, Wikipedia:
"...tudományos teljesítménye megkérdőjelezhető, hiszen tudományos kutatói munkát saját bevallása szerint nem végez.[2] A közéleti szereplései is gyakran szülnek ellentmondásokat. Nagy nyilvánosság előtt tett állításait cáfolta többek közt: az Amerikai Egyesült Államok budapesti nagykövetsége,[3] a Fidesz kommunikációs igazgatója,[4] és az osztrák kormány is."
terlasz
"ha Putyin nem megy be, Ukrajna szétesik gazdaságilag"
Logikus, hogy szétbombázott Ukrajna kellett ahhoz, hogy stabilizálódjon a gazdaság. Putyin, ahol tud segít!
Ábel
Milyen dilibogyót szed a Nógrádi úr? Ukrajna gazdasága akkor stabilizálódik ha az orosz martalócok szétlövik? Európa legnagyobb acélgyárát, óriási rendelés állománnyal a földdel teszik egyenlővé, salétromsav gyárakat lebombáznak stb. És a kedvenc Balaton szeletem, és az ukrán karamellám sem lesz már.
Uriel
Utálom mTyarországot és kész vsóahgyok kiírtani ezt az elgütfajzott népet mindegyszáéólisg- PRAÁT NAGYÁT !!!
Uriel
uTÁLOM A MTYAR EMBEREKETE A CIGÁNY ÉS A ZSIDÓ FAJTÁT !!!
Uriel
öKLD MEG MIND, ISTEN MAJD SZÉTVÁÉOKÓGATJA 444
kereső
Most meg épül.,szépül, gyarapodik Ukrajna, mert putyin bement oda. Vitte nekik a "gazdasági csodát".- ez őgy hülye, ahogy van.
Uriel
Elmegyek szerbiába és veszek druganovot, azttán ölöm a magyarokat és csak ölöm, csak ölöm, csak ölöm a magyarokat- a cigányokazózt és a zsidókat
Uriel
www.youtube.com/watch?v=9739TmPorpE

Ugye milyen szép - te geci!
Megkínozlak csúnyán te geci!!!
Úgy mdgkínozlak, hogy a fal adja a másikat!
Mindent tudok a kínzásról!
Uriel
@durbincs: Kis csírákkal nem folkozom.
kereső
@KisTehen: B+ te! Jöttök sorossal, usával, meg az anyám tyúkjával- csak a fő bűnössel nem, putyinnal és lator államával. Érdekes 2014-2022 között fel sem merült sem soros, sem az usa Ukrajna kapcsán- csak most, amikor mindketten kiállnak az ukránok mellett. Orbán egyenesen háborős uszitónak mondja Soros Györgyöt, aki a pénz miatt uszit a háború mellett.
Vótmá ilyen a történelemben- hitler is azzal uszitott a zsidók ellen, hogy háború+pénz. Nincs semmi új a nap alatt.
kereső
@KisTehen: Igen én mondom, mert az a tulajdon, amely "búnös"- mint orbánék hatvan pusztai birtoka is- azt el lehet kobozni, szankcionálni kell, hogy ne használják tovább bűnös célokra- jelen esetben háborús célokra.DE nem ez volt a téma marhácska, terelni igyekszel, mert nem tudod védeni, a védhetetlent?
kereső
@KisTehen: Még annyit: nem azért veszik el mert "orosz", hanem mert bűnből származik, és háborús célokat szolgál.
Kirill metropolitát sem a vallás miatt kivánta szankcionálni, mert egy háborús uszitó , aki nem mellesleg bűnözéssel szerezte a vagyont- 4,2 milliárd dollár! Egy egyház fejének. Úgyhogy orbán is elmehet a búsba a hamis vétő indoklásával.
Logogrif
Bolond likból , bolond szél fú ..."..chawbacon ..." heejnte bunkócska...
teuton
Ez a "tanar ur" -akarattal kisbetüvel irtam!- nem tanar, csak egy penzert vasarolhato paprja van! Azonkül "szakert" dolgokat mindenfele ismeret nelkül, az altala közölt adataokra/szamokra/ allitasokra semmifele bizonyiteka nincs! Erdekes modon pedig minden mondataba belekeveri Zelenszkij lejaratsat, de Putyin elmebetegsegeröl soha szot nem ejt... Nem kell csodalkozni, csak megnezni KI FIZETI!!!
libellle
ez a bolond ember mindig mást mond. Bizonyitja, hogy absolut nincs fogalma semmiröl.
telegdilaci
@Maccska:Bezzeg nálunk minden rendben van a gazdasággal,nincs infláció minden olcsó hol él ez a megmondó Ember,egyébként mit érdekel minket ha Zelenszkij megbukik és össze omlik az Ukrán gazdaság, ez mennyivel jobb hogy földig rombolta Putyin Ukrajnát,az Ukrán lakosság elmenekült a világ minden tájára lehet soha többet nem térnek vissza a hazájukba!
bence
Ha Putyin nem megy be Ukrajnába nem lett volna ez a felesleges vérontás !
Uriel
@Maccska: 37-en lájokltak
Akor mija vfaszért nem zár ki a kurva Propelletr?

Tusódod, arra várok, hogy kizárjomón a vkurva Propelletr!
De nem zár ki a geci !!!
Mért nem zár ki végleg a geci?

Kellek nekik egy olyan őrült, mint én?
Kell a nézettség?
Hagytok dúlni?
Azért dúlok, mert hagytok dúlni!
És elvadulni !!!
Geci Propeller !!!
namihami
Hír Tv-Nógrády és hitelesség+szakértelem!?!?!
Az elfogulatlanság és rémhírterjesztés már szóba se kerüljön . Plusz némi anyagi odahatás.
Uriel
Azért mert néha gyűlölőm Isten, azért még szeretem és hiszek benne - vágod geci?!
Istennek elég annyi, hogy hisznek benne és szeretik.
Isten kicsivel is beéri.
Tudtad ezt Istenről?!
Ha ezt se tudtad, akkor semmit nem tudsz istenről!
Uriel
A legnagyobb hatalom kicsivel is beéri.
Azért jöttem a földre, hogy ezt elmondjam nektek mielőtt elpusztultok.
Néro2
A te agyad már biztos nem esik szét. Felszívódott és kixartad.
ESCOBAR
@Uriel: tegnap 21.30 ! Ezért még senkit nem zárt ki a PROPELLER!
csipetke
Mint laikus,---nem értünk a háborúhoz---is azt látom Nógrádi nyilatkozatából, hogy nagyon nagy a baj a fejében. És ilyenek a tanácsadók? Nem véletlenül van az ország a béka segge alatt...Csak ez az egy mondat nagy bajról árulkodik Nógrádi fejében.-"Ha putyin nem megy be Ukrajnába,az ország gazdaságilag szétesett volna" De most milyen kurvajó Ukrajnának,és milyen jót tett a gazdaságának, hogy a baromarcú,üldözésimániás putyin bement, szétbombázta az országot, hazavágott egy csomó létfontosságú intézményt--kórházakat,iskolákat,stb, többmillió embert tett földönfutóvá,
ez milyen nagyot lendített Ukrajna gazdaságán. Nógrádi megmaradt renoméjának igen jót tenne,ha soha többé nem nyilatkozna.
Aki Én
@Maccska: Imádnivaló, mikor pont te beszélsz ,,cáfolatról" :)
Az is, ahogy idevezénylik a trollsereget :)
Ez mindent el is mond erről a bolsi rendszerről.
verőce21
"...gazdaságilag szétesett volna...! - itt megemlíteném azt is - Ungvár, Munkács, Királymező, Ökörmező, Szarvasháza? Ezek is milyen szép orosz-ukrán csengésű helységnevek...! :)
Logogrif
Ez a "szakértő" "...barmy.." azaz lüke emberke.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.