Piktogramos táblákkal igyekeznek mosdóhasználatra ösztönözni azokat az ukrán menekülteket, akik az egyik nagykőrösi középiskola kollégiumában kaptak szállást, ám a dolgukat a wc helyett az intézmény füves udvarán végzik el. A többséggel semmi gond nem akadt, ám egy maroknyi csoport – honfitársaik és a városlakók életét is megkeserítve – a legalapvetőbb együttélési szabályokat sem tartotta be.– Az iskola dolgozói jelezték, hogy a városba szállított menekült között érkeztek néhányan, akik képtelenek használni a mosdót, a dolgukat az udvaron végzik el, a városban többször agresszívan koldultak – mondta el a Blikknek László Ferenc helyi önkormányzati képviselő, aláhúzva, hogy az ukrán menekültek egyébként semmilyen problémát nem okoztak, a lakosság is befogadta őket. Ám a renitensek miatt végül szalaggal kerítették le az iskolaudvar füves részét így próbálva megtiltani, hogy a tanulók által is használt területet vécéként kezeljék.

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
"menekült között érkeztek néhányan, akik képtelenek használni a mosdót, a dolgukat az udvaron végzik el, a városban többször agresszívan koldultak "
Azaz ezek a mocskok szándékosan teszik ezt. Ezeket azonnal ki kell dobni a kollégiumból, mielőtt még valami nagy járvány tör ki a gyerekek között! Az ilyeneknek felesleges a piktogram, a nélkül is megtalálnák a WC-t - ha akarnák! De nem akarják, meg akarják alázni azokat, akik befogadták őket - mint "menekülteket". Holott nem azok!
Pálinkás Pál
a cigány az mindenhol cigány...inkább az állatok közé tartozik...
mn50231
Így hálálják meg a biztosított menedéket és az ellátást! Igazi zelenszkij (grün) fiókák. Felnégyelni és a városkapura szegezni őket. Rögtön lesz rend és nyugalom. Az új piktogram: két ökör a migráns lábaira kötött kötélnél fogva húzza a megtámasztott karóba a delikvenst a saját szara mellett. A minta élőben látható a "Tűzzel, vassal" című lengyel filmben.
Uriel
Megölöm az anyádat, az apádat, a gyerekeidet, megölök mindeenkit te büdös ge óci 444
Ja, nem kell, meghal mindeanki magától !!!
renitencs
@vacsi: Csak ha egy ilyent megbüntetnek, vagy elzavarnak, azonnal megszólal a kórus: "Magyarországon üldözik az ukrán menekülteket". Nem mintha lenne még, amit el lehet vonni "kötelezettségszegés" ürügyén.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.