Szeretik vagy utálják – nincs középút.

Orbán semmi újat nem tudott mondani, mégis elszabadultak az indulatokOrbán Viktor/Facebook

Orbán Viktor a következő poszttal indította a szombati napot:

Nem, ez nem egy régi poszt újra megosztva, de úgy tűnhet, ugyanis semmi újdonságot nem mond benne. Ennek ellenére egészen elszabadultak az indulatok a kép alatt: a kommentelők két táborra szakadtak. Vannak, akik hálálkodnak Orbán áldozatos munkájáért és további sok sikert kívánnak, másik viszont egyáltalán nem díjazzák a kormány politikáját.

Ilyen és hasonló hozzászólások születtek:

Javaslom lassan magatokat kell majd megvédeni.

Az árak meg az egekben! Fényevők leszünk!

A nyugdíj megvédése mit jelent? Hogy ugyanolyan alacsony marad?

Nesze semmi, fogd meg jól!

De a kenyeret ne 2000ft-ért vegyem a Karàcsonyi vacsoràhoz, azt is védd meg utcaharcosom. Ty.

Mint a vízfolyás. Úgy hazudik. Az eskü mire való, hogy csak úgy elmondjuk? Hazaárulók!

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Nem védtetek meg ti semmit, legfeljebb azt, hogy végleg leszakadtunk már a volt "keleti blokktól" is. A forint tartósan a béke segge alatt van, nem csak az Euróhoz képest. Ezt is mi fizetjük meg.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
orsos vendel
orsos vendel !!! ugy hazudsz mint a vizfolyas !!! semmit nem tartasz be, mind az ellenkezöje amit "igertel"...
Eladott Ország
Nem védtetek meg ti semmit, legfeljebb azt, hogy végleg leszakadtunk már a volt "keleti blokktól" is. A forint tartósan a béke segge alatt van, nem csak az Euróhoz képest. Ezt is mi fizetjük meg.
Pegero
@Eladott Ország: A béka segge alatt te vagy @Eladott Ország:, vedd már észre!
www.gyaloglo.hu/users/08/01/a2/816229.jpg
sgl
Hogy a francba lehet egy prolitikust "szeretni"???
Egyáltalán egy idegent?
Eladott Ország
@Pegero: "Nálunk az életszínvonal szinonimája a rezsicsökkentés. És nemhogy tíz éve így van, ezután sincs se szándék, és már lehetőség se nagyon, hogy ez változzon, hiszen elégettek mindent a választás előtt. Ezt mondta bele az arcunkba Orbán tegnap. Hogy minden marad a régiben, eszük ágában nincs azért teperni, hogy többet keressen a drága magyar ember (majd Brüsszel emeli a tanárok bérét, ja), hanem a milliárdos oligarcháék rezsiharcolnak tovább Európa, a józan ész és az emberhez méltó élet reménye ellen. Hát hiszen azért fizet adót a magyar ember, hogy fussa a rezsiharcra. Nem, egyáltalán nem számítok arra, hiszen semmi realitása nincs, hogy legalább 3 millió ember agya most spontán módon ledobja az ékszíjat, és belássa, hogy átverték, de attól ez itt még az elmúlt évtized egyik legnagyobb freudi elszólása. Semmi vigasztaló nem jut eszembe, úgyhogy most bezzegezni fogok. Mert mások is, de mi is leírtuk még tavaly ősszel, amikor a Rogán-központ a fellángoló választási kampányban Gyurcsánymumusos képekkel riogatta a szektát, hogy ha ezek visszajönnek, akkor MAGYARORSZÁGON AZ OLCSÓ REZSINEK VÉGE, ezért csakafideszre kell szavazni, és akkor jó lesz. "
Eladott Ország
@Pegero: A méhecske hiába magyarázza a légynek, hogy a méz jobb a szarnál, úgysem értené meg! Ezért nem tudsz meggyőzni egy fideszest. A szar az jó, fogadd el! 3millió légy nem tévedhet! Kikel a kis légy, már nem lárva. Van látása, szaglása, kérdi anyukáját mi az a gyönyörű fény? Kicsim, az a napocska. És mik ezek a szépséges finom illatú színes dolgok itt körülöttünk? Azok a virágok kicsim. Anya! Akkor mi miért a szarban élünk? Mert ez a mi hazánk kicsim.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/142690534_2768762670043474_7085112023086963833_n.png?_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=Iz0OyRWxjl4AX9QPuJL&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT86WWnx-h5kvdzOvtdsd7JB1vPcqrEjfqH0XSFsWF-kvw&oe=62C9B723
Horizont
Az a barom aki hálálkodik neki az jár boltba?? Hogyan lehet imádni egy politikust???
A nyugdíjakat nem védte és nem is védi meg.
Teljes foglakoztatás?? Mennyien vannak közmunkán? Mennyien dolgoznak külföldön? Ki készíti a statisztikát?
Családtámogatási rendszer? Hitel, hitel hátán, a jómódúaknak van ez az és a szegényebbeknek?
Rezsicsökkentés??? Már arra gondoltam azért "védi" még mindig hogy Németh Szilárdnak legyen egy jól fizető pozíciója, mivel ő a párt egyik alelnöke.
orbán hazudik este meg reggel és egész nap. Egyfolytában. A girhes páva táncikál még ...
sgl
@Horizont: sajnos többet lop mint hazudik!
Nessy
@Horizont: Az oligarchák, az 500 ezer feletti nyugdíjat kapók, az állami vezetők több milliós fizetéssel biztos, hogy szeretik Orbánt. Meg a bigott hívei, akár milyen csórók is.
fergeteg
Bolsikáim !
Menjetek pl. Olaszországba. Se munka se pénz. Drágaság.
fergeteg
Nápolyban duplája a pizza.
Rómát elöntötte a szemét
Rómától délre nincs munka.
Horizont
@Libbantölő: menj a picsába te agyatlan barom ne itt erőlködj köcsög.
KisTehen
helyesen beszél

a sok majom 900 ft-os benzinre vágyik, de bánatukra nem kapják meg
Eladott Ország
@fergeteg: ma, 16:21 ♦ A rezsi költségeket és egyéb kiadásokat a nettó bérhez kell viszonyítani! Ez is nálunk a legmagasabb , a bérekben is sergehajtók vagyunk Bulgáriát kivéve! Én azóta nem fizetek rezsit, mióta Orbán Viktor az őrlángom.
uploads.disquscdn.com/images/028c0c850ad7da4a53afc304758adb9df6a0cbe4c9bdb53f5ccbf9a27d3e81de.jpg?w=800&h=960
Többet fizetsz a boltban, hogy olcsóbb legyen a rezsid, a forint meg szarrá ment!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/282128143_550925889987703_7370260306287298530_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=0gdBz6VT6yYAX-XPreI&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT-0RPRk6YN5NfCO_mqFexfZVlsVrQi859r9QkuCgbgrBw&oe=62A9B0E7
Uriel
Úgy megkínozlak, te geci magyar paraszt, hogy a fal adja a másikat!
Eladott Ország
@KisTehen: ma, 16:46 ☻ Közvetetten, áttételesen megfizeted az olcsó benzinárat, extraprofitot, ne aggódj ! Infláció, forintromlás, fizetés, etc...nincs ingyen ebéd, az államnak nincs pénze, csak a mi adónkból!
Clavigo
@fergeteg: Én Felsőcsutkára szeretnék bevándorolni...,,hogy megrugdossam a roma gazdádat,,a legközelebbi bucsuban...
KisTehen
@Eladott Ország: akkor meg mi a faszomnak picsogtak
justhpeter
Orbán két dolgot tud csak végezni egyszerre. Levegőt venni és hazudni. Meg kellene próbálkoznia azzal, hogy az egyiket abbahagyja, biztosan népszerűbb lenne.
Clavigo
@KisTehen: Like- oltam a megélhetési böcce arcodat...Miért vagy te ilyen buta...Bimbó.?
Horizont
@KisTehen: 16:46
"a sok majom 900 ft-os benzinre vágyik"
Nem baszki nem erre vágyik egy normális ember sem. Tudod mire vágyunk? Normális őszinte kormány tájékoztatásra és nem hazug kormány propagandára. És egy friss nagyon egészségesen gondolkozó kormányfőre és nem egy olyanra aki folyamatosan elárulja a saját népét és a hazáját és már kiöregedett agyilag ebből a szerepéből.
Nessy
@KisTehen: Érdekel itt valakit is a péniszed?
Horizont
@Nessy: Biztos hogy van neki olyanja, lehet csak dicsekszik . Hahahahahahaha
kereső
@Nessy: Bocsánat, ha lenne nekije, akkor nem tehenke lenne, hanem bikácska.
Horizont
@kereső: Még bikácskának se való, mert ő csak a narancsot zabálja ha már rohadt akkor is.
kereső
@Horizont: Na, de azon ment a polémia, hogy van- neki? Van- tőgye, szoptatni tud.
kereső
@Horizont: Ja, és fejik is - rendesen. A marha meg észre sem veszi. Pedig a tehén érzékeny jószág, ha nem úgy nyúlnak a tőgyéhez tejet sem ad, sőt még rúg is.
KisTehen
@kereső: nem szoptatni, szopatni :)
KisTehen
@Horizont: .

őszinte kormány?
nem akarjátok meghallani ...
kereső
@KisTehen: DE, a tehén szoptat.Ha "szopatsz", akkor nem is vagy igazi tehénke. Ökröcske inkább.
KisTehen
@Horizont: ezzel az embargófaszággal a szakadékba rohan az EU

oroszország idén 5 hónap alatt annyit exportált olajat, mint tavaly egész évben
és drágábban adta

csak elbassza az EU a dolgot
Horizont
@KisTehen: Te okosabb vagy mint az EU??? Hát tehenke jó az önbizalom de ennyire?
KisTehen
@Horizont: ja, én olvasok is

A KPLER (szingapúri központú kereskedelmi adatelemző cég) szerint 74-79 millió hordó orosz olaj utazik jelenleg a világ tengerein, közel háromszor annyi, mint a háború kezdete előtt februárban. Ennek a zöme keletre tart, ami általában is jelzi az orosz olajexport irányváltását és a világkereskedelem éles kanyarjait.

Áprilisban először fordult elő, hogy az ázsiai országok több orosz olajat és olajszármazékot vettek, mint az európaiak. Ez mindenekelőtt Indiának köszönhető: ők áprilisban már napi 670 ezer hordó orosz nyersolajat vásároltak, ami durván a húszszorosa a 2021-es mennyiségnek, és egyre komolyabb szeletét (már 12-14 százalékát) adja a szubkontinens teljes olajszükségletének. Hagyományosan az indiai olajimport alig három százaléka származott orosz forrásból.
simmering73
@KisTehen: Indiában már a tehenek is benzinnel meg gázolajjal üzemelnek.:DDD
Horizont
@Gazella: Még mindig jobb mintha tőgyetlen lenne :DDDDD
fideszes gyökér
Olyan fiatalos MAGYAR ember a Miniszterelnökúr a fényképen!
Sose lopna semmit.

Dobnék is neki egy százast!
(természetesen milliárdban)

20 millárdot kérek vissza offshore számlára.
kissé felnőttem
akiket kitömött milliókkal azok imádják mint egy istennőt, a többi magyarul leszarja mert éhezés mélyszegénység, őkelme meg stadion hegyekkel elszórakozta a kórházak oktatási intézmények ápolók orvosok és reggelig sorolhatnám kiknek a pénzét miért nem vizsgálja az EUniós ŰGYÉSZSÉG Hagyják 100 évig még ugyanezt ugyan igy ??? engem már rég el is itéltek volna okokat sem adtam pedig
teuton
TELJE§S FOGLALKOZTATOTTSAG??? Akkor mi van azzal a több 100ezerrel, a hajlektalanokkal, a munkakeresökkel, közmunkasokkal es akik a statisztikaban meg sem jelennek, mert pl. az iskola utan nem talalnak munkat??? A 600ezer külföldre tavozott persze mind dolgozi KÜLFÖLDÖNk, ott valoban teljes foglalkotztatottsag van es ez is Orbannak "köszönhetö"!!!
Pegero
Tisztelt Balos Publikum!
Itt vergődtök immáron több mint 12 éve és még fogtok is egy darabig! A lényeg, hogy féltucat miniszterelnök-jelöltből - Dobrev Klára (DK); Karácsony Gergely (Párbeszéd); Jakab Péter (Jobbik); Fekete-Győr András (Momentum); Tóth Bertalan (MSZP); Ungár Péter (LMP) -
egyet sem tudtatok felmutatni, aki Orbánt le tudná váltani. Bénák vagytok és kész!
www.youtube.com/watch?v=eSYIZUEVXWY&t=85s
Nessy
@Pegero: Roppant egyszerű a magyarázat! Van a fidesznek egy testre szabott választási törvénye, több százezer levelező tagozatosa,, komplett királyi médiája és számolatlan milliárdja szavazat vásárlásra! Ellenzék a közmédiában pártonként 5 perc! fidesz propaganda reggeltől estig, a kormány égisze alatt, közpénzből! Az lett volna a csoda, ha nem ők nyernek!
Pegero
@Nessy: Nem igazán szerencsés magyarázkodás! Rengetegen ellenőrizték a választások tisztaságát külföldről idevezényelt hiénákat vetettek be nyakunkba, de semmi rendkívülit nem találtak, minden a legnagyobb rendben zajlott.
Nessy
@Pegero: Az természetes, hiszen törvényes, "jogszerű"! Hogy mennyire etikus, mennyire a fidesz magára szabta, az nem képezi ellenőrzés tárgyát!
karma1
@Horizont: Az a baj, hogy a pegero meg a shikari felek, meg a kistehen nem is ertelmezik azt a ket mondatot, hogy 1/"Megvedjuk a rezsicsokkentest!" 2/" Mindenkitol elvarjuk, hogy fizessen be a rezsicsokkentesi- es hadiipari alapba penzt, hogy meg tudjuk vedeni a rezsicsokkentest!" Vagyis nem szarunk kozvetlenul a kutba, hanem csak a kavajara, aztan belelokjuk. Nem a rezsikoltsegeket emelik (azt meg egy rovid ideig hagyjak, amig ugy gondoljak, hogy az emberek majd elfelejtik ezt az elso mondatat), hanem mas neven kalapoznak, kiegeszitve meg egy kis hadiadoval is - holott nem is allunk haboruban senkivel! De ezt egyetlen troll sem kepes vegiggondolni, hogy mas nev alatt ugy megkopasztjak ot, hogy orulhet, hogyha az eletet meghagyjak!
Hulyek ezek mind, libernyakoznak, ugralva tapicskolnak a szarban, mikozben nem veszik eszre, hogy orban rajuk nyitotta a nagy szennycsatornat is - es ami azon keresztul jon, abba mindenki belefullad!
Horizont
@karma1: Teljes mértékben igazad van. Gyakran elgondolkozom azon, hogy ezek tényleg így hiszik? Legtöbbször olyan mintha ironizálnának, annyira groteszk a véleményük. Ha az övéké, vagy tényleg ide lettek parancsolva és pénzért írogatnak? Mert lehet hinni egy eszmében egy pártban egy emberben na de így és ennyire? Ha viszont minden úgy van ahogy írnak akkor ne csodálkozzunk ha 12 éve ez a barom uralja az országot. Elkeserítő.
Eladott Ország
@Pegero: tegnap 21:38 ♦ Orbán: Eddig nem nagyon hittem a kereszténységben, de azóta rájöttem, hogy én vagyok az Isten! A sok birkának!...
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/279013323_3200345153578590_1250087922159401576_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=QDbpGlg2xgoAX-QsDoa&_nc_oc=AQk_WCx7Qwfju-TbVCEbR17PSMnVODm766YBo0rNzxZwg5Ax1U8J_mTxLmpu4yf88p0&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT_XQLtFzCGDPgF32RXZh6jAQbGtFecwSHKEBNonokQhrw&oe=62A9FDDE
i.pinimg.com/564x/82/7c/15/827c15341b7f3741fbca31d3b7d17b5d.jpg
Hazánkban tombol a kerersztény szeretet! Az elesetteket nem segítik, a betegeket nem gyógyítják, az öregeket magukra hagyják. Cigánymunka ez nem keresztény!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/278164457_1321280948351809_3671531663625265975_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=_fbhE0cM3dcAX9u6EQM&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT_5e9dxrXexFlOLPwM48A87B436GIAkFSU9c-t5HUYOcA&oe=62AA655D
Csuhások térdre imához...
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/278995859_3427705487515898_5977972544444471250_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=cuJhS2t_jqcAX--aY4X&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT91RweQq5X_xGTv5W0doShJy4VAtgQDEG3diP4sliAcbw&oe=62A99558
-Ha megengedi atyám meggyónnék. – Hülye vagy fiam?!... Nincs nekem több hónap szabadidőm.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/279162194_527311199015839_9049370746428835687_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=EVBlVaOC9SwAX8mvUil&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT_MsN4P4oE694SyVBjbK0gEZlcBEKMWoUgOQaATJVy2xQ&oe=62AA6B36
Pegero
@Eladott Ország: Mindig lesznek ilyen ostoba, hőzöngő prolik, akik a saját sikertelenségükért a kormányt hibáztatják. Belőlük él és rájuk épít a baloldal.
sgl
"Szerintem az a háborús uszító, aki békében folyamatosan ellenségeket gyárt, aztán amikor eljön az igazi háború, akkor az agresszor faszát szopja."
HVG.
It's good to be bad
@karma1: Gratulálok,nagyon jó és igaz írás!
ómió
Pedig a korrekt és mérvadó efftársi hozzászólás a következő lehetne:
Mi, viszont, egy havi (na, jó, esetleg 2) fizu- és nyugdíjlenyulással azonnal "konszolidálnánk" a helyzetet!
Maccska
Aki nagyjából egyetért vele az szavazzon rá,aki meg nem szereti az szavazzon másra.
Ezt a lehetőséget nemrég elkúrtátok,libcsik.
Eladott Ország
@Pegero: tegnap, 08:27 ☻ Európában lényegében példátlan, amit Orbán művelt. Soha más országban nem történt meg, hogy egy család hatalomra kerülve lényegében magára iratta az ország javainak jó részét. Sem a náci Németországban, sem a Szovjetúnióban, és csatlós országaiban így Romániában sem, Albániában sem, és a Frankó diktatúra alatt Spanyolországban sem. Ilyen csak Európán kívül történt, Afrikában és Ázsiában.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/143766129_255097439455267_8676844965138681530_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=F9dB4Uq4r7sAX8Eq5gK&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT-HBjSwbVlnuRAySOjYRPh6HJqVhGjOMWTGLABzi0bw_Q&oe=62CA99F8
Köszönjük fidesz! Másodikak lettünk, mert a magyaroknál csak a bolgárok szegényebbek. Nem hagyjuk! Üzenjük Brüszelnek elsők leszünk! Ide süllyedt Magyarország 12 év alatt, mióta a kolostorsperma, bonsaiduce, a dagadt, debil, despota, parazita, uralkodik a nyakunkon!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/272450239_2003077169897007_2392497714658168909_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=kSO-yXq9I5wAX8YOu8D&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT-ETJM_DDaAO2Wd9HqPRvkYDcGbZQzSph60N9mjv-8fJQ&oe=62AAF0B7
Eladott Ország
@Maccska: tegnap, 10:43 ☻ Kedves illiberális ( "illibcsi")! Diktatúra, demokratikus úton választással nem váltható le!
"Évek óta beszélnek arról, hogy Magyarországon megszűnőben a jogállamiság és sérülnek az európai alapértékek. Aki olvas internetet, annak már rég a könyökén jön ki, hogy egyre messzebb kerülünk a nyugati típusú demokráciáktól, amelyek a független igazságszolgáltatás, a szabad sajtó, a szabad piac és a szabad választások alapköveire épülnek. Az ezektől való eltávolodást Orbán Viktor úgy fogalmazta meg, hogy a liberális demokrácia helyett illiberális rendszert hozott létre." ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.