Úgy tudni, idegösszeomlást kapott a sofőr, a szolnoki kórház pszichiátriáján kezelik.

Az RTL Klub szombat esti Híradójában számoltak be arról, hogy összeroppant az a sofőr, aki azt a buszt vezette, melybe véletlenül bezártak egy négyéves kislányt Tomajmonostorán – számolt be a 24.hu. A kislányra bő fél nappal később bukkantak rá már eszméletlen állapotban, kórházba szállították, ahol sokáig küzdöttek az életéért, de pénteken elhunyt.

RTL Híradó: pszichiátriára került a sofőr, akinek a buszában rekedt a pénteken elhunyt négyéves kislány

Fotó: Illusztráció/police.hu

A Blikk úgy értesült, a rutinos sofőr többször is fenyegetőzött azzal az eset óta, hogy véget vet az életének. Az RTL Híradó ellátogatott Kunhegyesre, ahol a sofőr lakik, a helyiektől úgy értesültek, hogy az 54 éves férfi idegösszeomlást kapott a tragédia után és a szolnoki kórház pszichiátriai részlegén kezelik.

A rendőrség egyelőre csak a sofőrt hallgatta ki egyedül gyanúsítottként, a tomajmonostorai önkormányzat pedig vizsgálatot indított – olvasható a cikkben.

Figyelem!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
Dögöljön meg kinlódva ahogy az a szerencsétlen kislány járt úgy dögöljön meg a rohadék!
jesz
Utólag már nem támasztjuk fel semmiféle imával, a sofőr megátkozásával a kislányt.

Annyit nem ártana vizsgálni(nem a sofőrt mentegetni), hogy megvolt e a jogosultsága erre a kisbuszra, valamint külön gyermekek szállítására? Volt-e érvényes orvosija, PÁV II-je?...gondolom, a hatóságok ezt megteszik...
rokker33
@Shikari: az elmondottak alapján a buszsofőr volt a vétkes! Azért az nagyon nagy hiba, mikor x gyerek felszáll a buszra és eggyel kevesebb száll le és ezt nem vette észre !Azért nem ártott volna leellenőrizni,hogy megvan e a létszám!!!
kereső
Az bizonyos, hogy az üzemeltetőnek törvényi kötelezettség irja elő, hogy 1 fő felnótt kisérőt kellett volna biztositani a gyermekek mellé- és az nem lehet a sofőr.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.