Ő az a politikus, akit 22 évesen, egy külön törvénymódosítás után nevezték ki ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkárnak Novák Katalin alá az Emberi Erőforrások Minisztériumában, most viszont ebben a minőségében nem kapott újabb megbizatást.

Rácz Zsófia megígérte: nem megy messzire

Fotó: Facebook

Rácz emiatt nem aggódik, a frissen közzétett Facebook-bejegyzésben azt írja:

"Hálás vagyok, hogy bizalmat kaptam ennek a nemes munkának az elvégzéséhez; igyekeztem lehetőségeimhez mérten a maximumot kihozni a rendelkezésemre álló időszakból."

Szerinte jól vizsgázott az ifjúságpolitikai szektor azon idő alatt, amíg ő is a fedélzeten volt, még úgy is, hogy kinevezése után nem sokkal berobbant a komoly kihívásokat tartogató koronavírus járvány. Rácz szerint munkájuk sikerességét mutatja, hogy megvalósult a 25 év alattiak SZJA-mentessége és az, hogy a fiatalok egyre szélesebb körének van lehetősége arra, hogy a világ legjobb egyetemein tanuljanak ösztöndíjjal.

A jövőjével kapcsolatban pedig úgy fogalmazott:

Hogy hova tovább, az hamarosan kiderül , de egyet megígérek: nem megyek messzire. Nem tudom és nem is szeretném elengedni a szívügyemet: az ifjúságpolitikát.

Forrás: 24.hu

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Eddig fiatalokkal keféltél, mostantól meg a Fidesz nyugdijas otthonában fogod a f...t sz.pni...
Pénzért mindent...szopok nyalok gombot varrok ...( Hofi G. + )
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Bogatir
Rácz Zsófi nem jól teljesített. Ezígy nincs jól Zsófika. Viktor bácsi nincs megelégedve.
Bogatir
Először is fejezd be az egyetemet. Nem biztos hogy legközelebb is alkotmányt módosítanak érted. Te sem leszel fiatalabb!!!
Macskaszem
Senkinek nem hiányozna. Eddig se csinált semmit, eztán sem fog. Csak felveszi a milliós fizetést. Erre minden hülye képes lenne sokkal kevesebbért is.
justhpeter
Ilyen csicska a kormánypártban több is van.
Clavigo
Kinek a farkát tisztelhetjük a kis hölgyben?
Galway
@Clavigo: Már senkiét! Azért rakták félre.
Eladott Ország
@Clavigo: ma, 19:31 Ezt Csortos Gyula mondta egy fiatal, kissé butácska szinésznőnek és az alábbiakat.
"Csortos Gyulát egyszer megszólította egy fiatal szinésznő:
-Kolléga úr!
Mire Csortos:
-Kolléga...hmm...mióta vagyok én...kurva...?”
volvós
Eddig fiatalokkal keféltél, mostantól meg a Fidesz nyugdijas otthonában fogod a f...t sz.pni...
Pénzért mindent...szopok nyalok gombot varrok ...( Hofi G. + )
Eladott Ország
Egyetlen hónap után felmenteték Rácz Zsófiát a helyettes államtitkári posztjából. Orbánt ismerve hamarosan bárca nélküli miniszterként üdvözölhetjük. Csak Novák Katika beiktatása után 1 hónappal! 2020. januárjától volt államtitkár! Igaz semmire se volt jó, még az újságírók elől is rejtegették. Ahogy Novák nem pártfogolta, már lapátra is került! Hál’Istennek. Hitgyüliben biztos gyászolnak, Németh Sándor tanítvány volt. Ugyan mennyi kielégítést kap? 20 cm-t és pár millát mert ügyes volt! A kép sokatmondó! Majd ha más nem, a Tompika felkarolja egész Brüsszelig! A száj állásából megállapítható, nemsokára új munkahelye lesz. Hogy is kérdezte Hofi? Most kinek a f*szát tisztelhetjük benne? Valamikor a prostik sem dolgohatak bárca nélkül Úgy is hivták őket hogy bárcás kurvák. A bárcája az megmarad! Végkielégítés csak jár neki! Hiába tudta nagyra tátani a száját? Lehet,hogy a cumi technikája nem volt megfelelő a döntéshozó miniszternek?
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/286043220_2109382699266453_7384590083953163087_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=m0cbOj5kr5kAX9pBbi3&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT9phTphCeSJ_imR9aeCqEdY8NEptKQlzUS_ffcFaBYa9w&oe=62AD5569

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.