Ám a magyar miniszterelnök jól érzi magát „Európa rosszfiúja”-szerepében – erről egy német lap, Süddeutsche Zeitung írt.

Orbánt mindenki dörzsölt, gátlástalan, hataloméhes vezetőnek tartja EurópábanOrbán Viktor/Facebook

A kormányközeli KESMA-birodalomhoz tartozó Mandiner büszkén közölte cikkében: a Süddeutsche Zeitung szerint Orbán „Európa rosszfiúja”. A lap szemléje szerint a német újság egy terjedelmes cikkben ír a magyar miniszterelnökről.

A szerző szerint Orbánt mindenki ugyanazzal a jelzőkkel jellemzi Európában: dörzsölt, olvasott, ügyes, aljas, gátlástalan, hataloméhes.

Hozzáteszik azonban: Orbánt nem zavarja, hogy Brüsszelben „diktátornak” nevezik, vagy azzal fenyegetik, hogy felfüggesztik az ország tagságát.

A miniszterelnök ugyanis úgy van vele, hogy ő az, aki végül győztesként hagyta el a pályát legutóbb az olajembargóról szóló vita után. Orbán nyilatkozatai a „megakadályozásról”, a „védekezésről”, és az elhárított gazdasági „atombombáról” szóltak.

A szerző szerint, aki meg akarja érteni, hogy Orbán hogyan gondolkodik, tervez, és miért érzi jól magát „Európa rosszfiújának” szerepében, az gyakorlatilag nem talál magas rangú beszélgetőpartnereket a kormánypárti Fideszből Budapesten. A kritikusokat néha sértegetik, többnyire figyelmen kívül hagyják.

Forrás: Mandiner

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gyurka80
@csak úgy...: Te kezdted a kötözködést idióta!
ómió
Na, de pontosítsátok már, efftársak! Európában, a neokomcsi vezérek gyülekezetében, akik magukat vetítik rá!
gina
Elég ránézni, az embernek hányingere lesz, ez ma Magyarország egy elmebeteg irányitja és a 10 IQ s követői tapsikolnak neki, erre büszke lehettek idióták !
gina
@ómió: Huuuuu de hülye vagy, voltál ma dokinál???
ómió
@gina: Időnként kukkants ki Böszme gazdád ánuszából, mert ez a tartós oxigénhiány, látom, már visszafordíthatatlan agykárosodást okozott idiótaságodnak!
namihami
Hát a becsületes, tisztakezű, korrekt, szakértő és mások (szakértők) véleményérére adó jelző mégiscsak túlzás lenne. Az marad a Mészárosnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.