Keddtől csütörtökig a gyalogosbalesetek elkerülését célzó kampányt tart a rendőrség az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Balesetmegelőzési Bizottságának kezdeményezésére. A budai felső rakparton – a Gellért tér és a Lánchíd között olyan mérétkben növekedett meg a biciklis forgalom az utóbbi években, hogy csúcsidőben a normális gyalogos közlekedés ellehetlenült: A nagy sebességgel közlekedő – és folyamatosan csengető – biciklisták és rolleresek nemcsak rendkívüli módon idegestik, de komoly veszélyt is jelentenek a békésen sétáló gyalogosokra. A gyalogosok - a rájuk leselkedő veszélyek miatt - a rakpart ezen szakaszát a TERROR ÚTJÁNAK is nevezik. 

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Komolyan olyan a helyzet, mintha a bringások elvesztenék józan eszüket a bringán.
Mintha a bringások túlnyomó többsége elmebeteg lenne.
kissé felnőttem
ez a kappány is felér egy irott MALASZTTAL, mi változik letarolnak fellöknek már nem csak a járdán erdőben földúton buszmegállókban a pend őrei meg félrenéznek mert a városban 1 et sem látni ja mára csak pintér mardt magában ?? ilyen bérekkel meg elvárásokkal nem csoda
kissé felnőttem
aszárnyalós rolleresek meg egyszerüen azutakon úttesten is ? hát inkább szárnyakat növesztve repkednének 40 méterre felettűnk ha meg leesne legalább fogynának is
kissé felnőttem
még éppen tegnap volt szerencsém vagy a rollerosnak ki tudja körforgalom 2 helyen gyalogátkelővel, olyan tempossan hajt a zebrán,hogy blokkolva megállok, a mögöttem érkező meg 10 cm re mögöttem a kölök oda sem néz viharzik tovább, legalább az életét megmentettem ha nem is fogta fel de hol van a város rendőrsége ? vagy otthagyták a szakmájukat, förtelmes a közlekedési KULTÚRÁNK-nak csúfolt valami. és minden bűntetlen marad?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.