Néhány éve még fényűző életet élt az a férfi, akit Lazsányi László volt labdarúgó meggyilkolásával gyanúsítanak.

A CBA egyik volt boltbérlőjét gyanúsítják Deutsch Tamás apósának megölésével

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

B. István az Rtl.hu cikke szerint a CBA kisebbségi (alig egy százalékos) tulajdonosa is volt (a CBA franchise hálózatának boltbérlője), ám vagyonát egy rossz döntés következtében szinte teljesen elveszítette.

Az Rtl.hu információi szerint a férfi pénze visszaszerzése érdekében indított jogi próbálkozásai nem jártak sikerrel, egyre lejjebb csúszott, majd a gyanú szerint végül – egy lakbérrel kapcsolatos elszámolási vita következtében – megölte főbérlőjét, Deutsch Tamás apósát tavaly decemberben. Júniusban várhatóan elmeorvosi vizsgálat alá vetik.

Egy hét munka, három hét búvárkodás valahol a világ távoli részén

– így írta le saját, néhány évvel korábbi életét a Deutsch Tamás apósának meggyilkolásával gyanúsított férfi, aki az elmúlt években más ügyekben nyilatkozott az rtl.hu munkatársának.

B. Istvánnak a céginformációk szerint egészen 2019 nyaráig minimális, egy százalék alatti részesedése is volt a CBA kereskedelmi láncban. A csúcson több száz alkalmazottja volt, a boltjai pedig 5 milliárd forintos forgalmat bonyolítottak, ám a férfi vagyona az évek alatt egyre apadt, és elveszítette azokat a budapesti üzleteket is, amelyeket korábban részben ő irányított.

A korábbi luxuséletet ezután lecsúszás, majd egy gyilkossági ügy követte, de vélhetően ezzel még nincs vége a történetének.

A CBA egyik volt boltbérlőjét gyanúsítják Deutsch Tamás apósának megölésével

Lazsányi László. Fotó: rtl.hu

B. Istvánt várhatóan júniusban elmeorvosi vizsgálat alá vetik, ügyvédje szerint ugyanis az eddigi beszélgetések alapján úgy tűnik, nem mérte fel tettének a súlyát.

Az Rtl.hu cikke szerint a vizsgálat eredménye nagyban befolyásolja majd az ítéletet is, ha ugyanis azt állapítják meg, hogy a gyanúsított nem volt beszámítható, akkor felmentésre számíthat. Ha pedig azt, hogy csak korlátozottan tudta felmérni a tettének a következményeit, akkor enyhébb büntetés vár rá. Ha épelméjűnek nyilvánítják, figyelembe veszik azt is, hogy büntetlen előéletű, de tettéért akár életfogytig tartó büntetést is kaphat.

Forrás: rtl.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Asszem leszarom Dojcs Tompi családi problémáit ..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.