Pajtók Gábor 2014 és 2022 között a Heves Megyei Kormányhivatalt vezető kormánymegbízottja volt, 2022-től országgyűlési képviselő, akire most egy település haragja zúdult rá.

Áll a bál: játszóteret avatott a fideszes országgyűlési képviselő, a gyerekek nem próbálhatták ki

Pajtók ügyvédi tevékenysége mellett 1999-től 2001-ig a Tokaj Kereskedőház Rt. igazgatóságának elnöke, 2014 júliusától 2022 májusáig kormánymegbízottként vezette a Heves Megyei Kormányhivatalt, majd a 2022-es országgyűlési választáson Heves megye 1. számú választókerületében szerzett mandátumot a Fidesz-KDNP jelöltjeként, az Országgyűlésben az igazságügyi és a mentelmi bizottság tagja lett.

Most ennél azonban egy sokkal groteszkebb történet bontakozott ki, Szihalmon az Alföld északi peremén, Egertől 20 kilométerre, közvetlenül Heves megye és Borsod-Abaúj-Zemplén megye határán fekvő alig 2000 fős településen adtak át egy játszóteret.

Vagyis, nem is adták át, inkább csak felavatták.

Áll a bál: játszóteret avatott a fideszes országgyűlési képviselő, a gyerekek nem próbálhatták ki

A díszvendég a már feljebb említett Pajtók Gábor volt, de persze bökkenő is akadt. Mégpedig az, hogy Salamparti új játszótér ugyan elkészült, de mégsem.

Áll a bál: játszóteret avatott a fideszes országgyűlési képviselő, a gyerekek nem próbálhatták ki

Az országgyűlési képviselő a szalagot átvágta, de kivitelezési munkálatok miatt a gyerekek csak a politikust nézhették, a játékokkal nem játszhattak. A lakók pedig teljesen jogosan háborodtak fel, a kommentek magukért beszélnek.

Ilyen a fidesz játszótér: van, de még sincs.... A lényeg nem az, hogy a gyerekek használják, hanem, hogy magukat ünnepeljék: átadtuk.... szalagot vágtunk....

- jegyezte meg egy lakos, a település oldalán.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vacsi
Ez valami vicc? Engem ilyesmire nem tudnának rávenni, égne a pofám, még a házból sem merném kidugni az orrom. Persze, ezért nem is lettem képviselő (többek között).
kisfalud
Lehet, hogy olyan jól mükszik a játszótér, mint a mára már lesajnált Tokaj Kereskedőház? Szóval ahol ezek megfordulnak virágzik minden, főleg a romlás virágai pompáznak.
Nessy
Ez így "szokás"újabban nálunk! Félkész út, játszótér, etc. Szalag átvágás legalább öt fővel, szorosan egymás mellett!
vitriol
A fidesz-kdnp kifogyhatatlan a hülye ötletekből. Volt arra precedens, hogy 3-szor adtak át egy létesítményt, volt, hogy felavatták, átadták aztán bezárták, és most felavatták, de nem adták át. Lehetne még kitalálni egyéb variációkat is, várjuk az ötleteléseket!
kisfalud
@Nessy: A választás előtt a másik mániájuk a faültetés volt. Volt ahol kivágták a nyolc tíz évvel korábban ültetett fákat, hogy a NER jelölt ültethessen, és egyenként kitáblázták, ki ajándékozta a mi pénzünkből.
jesz
ott a helyszínen mindenki tapsolt? Aztán hazamentek, vagy a kocsmába, és csak akkor mertek duzzogni?

Akkor nincs baj.

Ha megdobálták volna a faszit, vagy leordították volna a fejét, akkor talán valami történik...
De így? ...itt nincs semmi látnivaló, oszoljanak, mindenki menjen haza!
namihami
És az ilyen, ""fideszjátszótér"" másik nagy előnye, hogy a megfelelő karbantartás esetén örökéletű lesz.
A gyerekek kitiltása--egy játszótér esetében--az építmény karbantartási költségeit is radikálisan képes lecsökkenteni a helyi, fideszes önkormányzat és a lakók érdekében.
A gyerekek!?!?! Azok úgyse voksolnak még évekig.
gina
Elmebeteg rohadék szektamocskok, az egész fidesz egy sötét aljas maffia szekta,,,
kisfalud
@KisTehen: Nem hiszem hogy kipróbálták a liberális érzelmű szülők gyermekei, mert óvatosak már, mert tudják, bármilyen ájtatos is az átadás, nem nagyon fordult elő, hogy már nem szarta tele a NER lovag ha csak képletesen is a homokozót. Gondolj csak a választási ígéretekre, és a mostani gyenge kezdéssel is súlyos megvalósításra.
kisfalud
@KisTehen: Jellemző, megszívatta az EB , mint őt az apja munkásőrbakancsa a kiskert kapuban. Mikor nő már ki az istened a nyegle, kekec kamaszkorából, az utcai harcos focidrukker stilusból? Világosan látszik, hogy ebből még a Salvini, a Kaczyński stb sem kér, már a szélsőségektől is elszigetelődik. Valójában a "megvédett magyar embereket" szivatta meg, mint egykor a bankadóval, ahol egymilliárd bankadó a lakosságnál áthárítva 1,6 milliárdba került, és most is ugyanez történik.
Az euró-forint árfolyammal kit szívat meg? Úgy mint a forint bedöntő Kósa-Szijártó a devizahiteleseket, ugye?
Mekkora garral hazug módon hirdette azt is, hogy a NATO hol mozoghat az országban! Még a leghülyébb szavazója is tudja ha Pápa környékén, ha felnéz az égre, mitől az a nagy sürgés-forgás odafönt!?
Tényleg nehogy igazat mondjon egyszer, mert abból nagy baja származik! Ja, elmész szombaton a munkásmozgalom régi harcosának a temetésére, hogy lásd illiberália gyökereit?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.