Társadalmi és politikai vitát kezdeményez a Mi Hazánk Mozgalom arról, hogy Magyarország pályázza meg a 2036-os nyári olimpia megrendezését – jelentette be csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján Novák Előd, a párt alelnöke, országgyűlési képviselője.

Mi Hazánk: Magyarország rendezzen olimpiát 2036-ban!

Fotó: MTI/Vajda János

Kiemelte: lélekszám-arányosan a magyar a világ egyik legsikeresebb olimpiai nemzete, "megérdemlünk most már mi is egy ötkarikás játékot".

Arról is beszélt: szemben a téli ötkarikás játékokkal, a nyári olimpiák – az infrastrukturális beruházások haszna mellett – hosszú távon lendítik fel a rendező régió gazdaságát, idegenforgalmát. 

Hozzátette: Magyarország idén rendezi meg a vizes világbajnokságot, a világ harmadik legnagyobb sporteseményét, ráadásul az olimpia lebonyolításához szükséges létesítmények jelentős hányada rendelkezésre áll.

Novák Előd azt hangsúlyozta: a tervezés és a beruházás során is bevonnák a civil szervezeteket és a politikai pártokat a felügyeleti feladatok ellátásába, ezzel is segítve a "csúcsra járatott korrupció" visszaszorítását.

Forrás: MTI

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

polgarb
A hasznos idióták előjöttek a nagy ötlettel!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
Sírjak? Nevessek? Csak a fidesz, csak a nemzet: van még néhány lózung a tarsolyukban?
A 10 milliós kis Magyarország, az EU gazdasági sereghajtója, a világ egyik legkorruptabb állama nem tesz le megalomán álmairól. Olimpiát a magyaroknak! :) Ahogy betalált Nagy Mártonnal kapcsolatban a Ryanair vezetője, úgy ezt a megállapítást ki lehet terjeszteni : nincs Európában még egy nép, ahol ennyi idióta élne egy rakáson.
levarosbukta
@Peller Anikó: Hja! Mert eddig a mihazánk kimaradt az osztogatásból. Nekik is kell a léből. Vártam már mikor fog kiderülni hogy ők se mások mint a fidesz szekértolói.
Peller Anikó
@levarosbukta: A viktor lefizette a dórikát, futja még a hitelből.
Néro2
2036-ban ? Akkor kezd el a kommunistaszombatokat , hogy kész legyél mindennel. Rám pénzpocsékolásilag ne számíts !
magyar1
Mivel minden olimpia veszteséges az ország számára, mi olyan gazdagok lettünk, hogy ezt is megengedhetjük magunknak? Nem elég a luxusvezetőinkből?
ómió
Nolimpikonéknak megint "munkát" adnátok?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.