Újabb felvétel került elő a Blaha Lujza tért mellett léccel kergetőző férfiról. 

Újabb videó a blahai lámáról, már nyomoz a rendőrség

Fotó: rtl.hu

Az új videón az látható, ahogy az óriási léccel fenyegetőző férfi egy buszmegállóba szorítja be haragosát.

@reinkout Második felvonás a másik ablakból #blahailama eredeti hang – Reinkout

A napokban ment végig az interneten, hogy egy férfi eddig tisztázatlan okokból egy több méter hosszú léccel a kezében üldöz egy másikat Budapesten, a Blaha Lujza tértől nem messze lévő Kiss József utcában.

A konfliktus előzményeiről nem sokat tudni, viszont nagyon úgy tűnik, hogy a Rákóczi úti forgalmon átszaladva, az autók között szlalomozva a menekülőnek sikerült meglépnie üldözője elől.

Az Index az eddigi felvételek miatt megkereste a Budapesti Rendőr-főkapitányságot (BRFK), hogy érkezett-e bármilyen feljelentés a videón látható eseményekkel kapcsolatban. 

A rendőrség azt válaszolta, hogy nem érkezett bejelentés az ügyben, a felvétel alapján a BRFK VIII. kerületi Rendőrkapitánysága felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt nyomozást rendelt el ismeretlen tettes ellen.

Forrás: Index.hu

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Kapanyél
@Nyírfa: Mert kiment a körzeti megbízott, és megpofozta úgy, hogy érezze nem árva!
vacsi
Értsem úgy, hogy eddig nem nyomoztak?!
Nyírfa
@Kapanyél: 21.08

Én nem találkoztam körzeti megbízottal. Házmesterek voltak, meg rendőrök. 53-as vagyok.
Kapanyél
@Nyírfa: Én vidéki vagyok. Jó esetben egy-két falu egy rendőr. Valamelyik kocsmában balhé volt, 1-2 percen belül ott volt és végigkalapálta az erőseket. Se feljelentés, se jegyzőkönyv és örült az, aki kimaradt az áldásból!
Nyírfa
@Kapanyél: Főváros, nyugodt, békés lakótelep négyemeletes házakkal, óriási fák övezte udvarral. A házmesterünktől talán még a rendőr is tartott volna. :) Szó mi szó, olyan rendet tartott, úgy viselte gondját a háznak, hogy az a mai közös képviselőknek és gondnokoknak is a becsületére válna.
Télen felöntötte az udvart, hogy tudjunk korcsolyázni. Ha idegen feltűnt az udvarban , már kint is termett, kérdezte, kit keres. Vigyázott ránk, meg is becsültük.
Kapanyél
@Nyírfa: Mi, ha korizni akartunk, mentünk az ártérbe a kubikgödrökhöz. Amelyik a legsímábbra fagyott, az volt a pálya. Ha jött valaki korcsolyával a hátán, hívtuk őt is.
Nyírfa
@Kapanyél: A vidéki életnek talán nagyobb is a szabadsága, legalábbis a gyerekek számára. Egy idős hölgy , aki mesélt a gyermekkoráról, azt mondta, hogy amíg a szeme ellátott, az mind az ő játszótere volt. Én réten csak akkor rohangáltam, ha kirándulni mentünk, viszont a szánkban voltak az üzletek, a mozik, a színházak.
Előnyök, hátrányok, lehet mérlegelni. De igazán cssak az számít, hogy, ahol élünk, érezzük otthon magunkat.
Kapanyél
@Nyírfa: Ezt a nagy vidéki szabadságot igen gyakran a hátsómon éreztem! Mondjuk annyira vásott kölyök nem voltam, mint Bendegúz a bakterházból, de közel álltam hozzá! :))))
Nyírfa
@Kapanyél: Hát, időnként, amikor idétlenül viselkedő kis kölkök mellett megyek el, megkérdezem magamtól, istenem, én is ilyen kis hülye voltam? :)
Biztosan, az is voltam, Meg más is. De ezzel mind így vagyunk.
Én összesen kétszer kaptam ki, egyszer apámtól, egyszer meg anyámtól. Rettenetesen meg voltam sértődve! :) Pedig csak világgá mentem, mit kell ebből akkora ügyet csinálni? :)
Kapanyél
@Nyírfa: Háááát, én egy picit sűrűbben! Főleg úgy, hogy anyám, mint tanítónő, hamarabb tudta mit műveltem az iskolában, mint hazaértem volna! Volt, hogy a szomszéd száz éves barackfáján, vagy éppen a folyóparti uszály roncsban töltöttem az estét, mert tudtam, mi vár rám otthon! Jó esetben öreganyámékhoz menekültem, de az volt a legrosszabb ötlet, mert oda meg a bátyám küldték utánam, aki eleve elkalapált, mert nem mehetett a barátaihoz, mert utánam kellett koslatnia! :)) Aztán mikor mentem haza, nem számított, a végeredmény borítékolható volt. Mindezt persze kompenzálta a kitűnő tanulmányi eredményem, de ez se mentett meg a "dicsérettől"!
Nyírfa
@Kapanyél: Nekem tetszik a gyermekmivoltod. :)
Százéves barackfa, folyóparti uszály , ez nagyon romantikusan hangzik! :) A verés nem annyira. :) A bátyádat meg lehet érteni, de mit követhettél el, hogy a tanulmányi eredményeid ellenére ilyen szigorúan fogtak a szüleid?
Amikor anyám azért pofozott meg, mert majdnem elütött a villamos - hát nem látta a vezető, hogy elé léptem? :) - nagyon felhúztam az orrom, Megüt, gondoltam, ahelyett hogy össze-vissza ölelne örömében, hogy kutya bajom.
Mind a két fiamat egyszer ütöttem meg, lehet, hogy ők már nem is emlékeznek rá, de nekem, ha eszembe jut, most is fáj, hogy hogyan voltam képes kezet emelni a saját gyermekeimre. Nem vagyok a makarenkói pofonok híve, semmi nem lesz jobb tőle.
Kapanyél
@Nyírfa: Csínytevéseim tárháza kimeríthetetlen volt! És persze kaptak a tanárok is... bolhacsúzli, köpőcső, hógolyó és a csodás kémia órák, ahonnan általában sírva ment ki a tanár. "És teszi mindezt a tanár házaspár fia!" Ja, apám is tanár volt! Ő csak egyszer kalapált el, de csak azért, mert anyám felspanolta, mondjuk azt valóban megérdemeltem! :))) Apám a mai napig a szememre hányja, mert neki volt miatta lelkiismeret furdalása, de ennyi év távlatából már mindketten csak nevetünk rajta.
Nyírfa
Aki már aludni tért, annak jó éjszakát kívánok, én is elteszem magam holnapra.
Nyírfa
@Kapanyél: Még itt voltam. A csodás kémiaórákat el tudom képzelni, a bolhacsúzlit meg nem akarom. :)
Kapanyél
@Nyírfa: U szöggel!!! :)))) A köpőcső jól benyálazott papírzsebkendővel és alu függönycsővel! "Halálos" volt! :))))
Pálinkás Pál
a felvételen két részeg balhézik, ...máshoz nem szólnak, egy pofon se csattant, mit kell ezen nyomozni?...
vacsi
@Nyírfa: Én is 53-as vagyok. Körzeti megbízottal én sem találkoztam, de olyan esettel igen, amikor egy késsel fenyegetőző c.kölyköt a rendőr szó szerint hülyére vert... És láss csodát, a nézők mind egyetértettek vele!
vacsi
@Kapanyél: Akkoriban nagy, hideg telek voltak - ilyenkor a pedellus (mert még ilyen is volt!) fellocsolt az iskolaudvarból egy részt, ott lehetett korizni, csúszkálni.
Nyírfa
@Kapanyél: 23.46

Hú, ez nagyon durva! :) Így már érthetőbb, hogy nem mertél hazamenni! :)
Nyírfa
@vacsi: 05.45

Nálunk is, de az egész udvart felöntötték, és volt, hogy tornaóra keretében is koriztunk, esténként pedig még zene is szólt, az egész környék ott tette-vette magát. :) Kulcsos kori. :) De milyen jó volt az a béke. Visszasírom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.