Vagyis fogják – valószínűleg a kormánypárttal karöltve.

Varga Judit ígéri: a brüsszeli atombomba után a hidrogénbombájukat is hatástalanítani fogjaVarga Judit/Facebook

Az igazságügyi miniszter legújabb Facebook-bejegyzésével reagált arra, hogy az EU újabb szankciós csomagot tervez bevetni Oroszország ellen. Mint ismert, egy korábbi szankciós csomag egy részét Magyarország már ellehetetlenítette – ebben volt szó az olajembargóról, ami most hazánkra nem vonatkozik. Az olajembargót szokták a kormánypárti politikusok atombomba-metaforával illetni.

De úgy tűnik, hogy most – az újabb csomagban szereplő – gázembargóra is találtak kifejezést: ez lett a hidrogénbomba.

A brüsszeli buborékban már megjelentek azok a hangok, akik a gázembargó ötletét erőltetnék. Az atombomba után a hidrogénbombát is ledobnák az európai gazdaságra. Mondanunk sem kell: ezt is hatástalanítani fogjuk!

– fenyeget az igazságügyi miniszter.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ajaj! Tényleg lesz egy euró ötszáz forint??
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Ajaj! Tényleg lesz egy euró ötszáz forint??
orsos vendel
cipesz csuti ! maradj a kaptafanal, mert teged fognak hatastalanitani !!!
Baker
A háborúpárti Varga Trave bombákat vizionál!
human
Egy valódi jogállam valóban hidrogénbomba lenne Orbán számára. De legalábbis 15 év börtön.
Gazella
@human: életfogytiglan!! Az összes jelenlehi és volt miniszterekkel együtt
human
@Gazella: A realitás sajnos az, hogy Biszku Béla sem lett soha elítélve. Talán vén korára volt valami ejnye-bejnye látszatítélet (nem emlékszem már), de ennyi. Orbán is és a családja is sajnos meg fogja úszni.
Gazella
Julcsa!! Ne ugrálj már ennyire!! Menj ablakot pucolni!
Gazella
@human: persze! Amig el nem kobozzák a vagyont! Addig uraknak hiszik magukat!!!
Néro2
Mond Julis a Budapesti Fidesz buborékban megjelenő hangokról mi a véleményed ? Mert igazán ott jelennek meg hangok és kezelés nélkül teljesen elhatalmasodnak.
Béla333
Még semmiről nem tudni semmit, csak az biztos, hogy keresztbetesznek mindennek.
Mert a hülyemagyar maffiahívők ezt szeretik!
lampa laz
Juci, viselkedj már nőként, ne legyen két apjuk a gyerekeidnek.
Macskaszem
Fő, hogy rettegjetek hülye orbánimádók. Az atombomba meg a hidrogénbomba az új Gyurcsány. Másrészt mit is hatástalanítottatok Juci úr? Mert az olajembargót aláírtátok azzal a feltétellel, hogy az unió fogja megmondani, meddig jöhet az orosz olaj.
Eladott Ország
Madein fidesz! Csak nekünk van igazunk! Csak a mi gondolkodásunk a jó! Nekünk ne beszéljen senki! Majd mi meg mondjuk mi a jó! És a birodalom elbukott. Varga Judit egész Európát megváltoztatjuk. Micsoda egy öntelt majom ez a képződmény! Inkább maradt volna a foci dekázásnál. Kedves Judit! Én a Duna folyásirányát szeretném megváltoztatni-sztem’ önökkel ez biztos menne – hogy ekkora tinó legyen valaki! Álmodj királylány! Erre a nőre is már csak a kényszerzubbony hiányzik, teljesen elvesztette az önkontrollját, ha egyáltalán volt neki valaha.Nem az a baj, hogy ezek hülyék, hanem hogy minket is hülyének néznek!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/257632689_2974328579491489_4370873901822020126_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=yOB_73Ch89YAX-Lq2NK&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT9OesUuWMwljIFm_PyDwqLDp9LjebwagQayWGph2HYr1A&oe=62B03520
Magyarország erőd még áll. Varga elvtársnő meg Zrínyi Ilona. Tükröm tükröm mondd meg nékem, ki is vagyok most éppen...
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/259076208_2977766845814329_8890650431273386873_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=7S23cCy4wDAAX9ydGx_&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT9UuTRW_qb82fM88KgfgVwh4SA2NtVc_E8coeEQ8uCJcw&oe=62B1C496
ómió
A brüsszeli efftársak már "hidrogénbombával" esnének önmaguknak!?
balos
@Nessy: Az 1ik neres kurva aki a saját nembelijeit kedveli!Csodálkozom,hogy az ereszen még nem lógott!
balos
@ómió: Ne magadból indulj ki felszóppantyus!
csak úgy....
érdekes,hogy a navracsics teljesen mást mond! ezek még arra em képesek,hogy összebeszéljenek?
tudode
Átélve a II. világháború borzalmait, szerencsére a nemzetieskedő Adolf nem vetette be a Jolie Curie atomfizikus házaspár atombombáját, mert hiányzott még a bevethetőségéhez valami nehézvíz. Aztán miután összekutyulták az un. hazafiak bevetették Hirosimára és Nagaszakira, rátéve a világégésre a pontot. Csernobil sem volt kutya, amelyet a nagymaci serege napjainkban sem hagyta dirr durr nélkül.
.
Mi következik ebből, még egy többgyermekes szerecsenmosdató szájából "is+ rosszül hangzik, überelve a vezérhangya nagyotmondását, a virtuális hidrogénbombájával, annak tudatában, hogy a mindennapi étkeinkben magunkhoz vesszük mindazt ami a földben terem, csupán félelemkeltés céljából:
.
-----Radioaktív anyagok felezési ideje
mek.niif.hu/00000/00056/html/078.htm
.
Egy kis adalék:
.
izotóp felezési idő jellemzők

rádium-226 1580 év -sugárzó
polónium-210 136 nap 5000-szer r.-abb a rádiumnál
aktínium-227 22 év
urán, természetes 4600 millió év főleg 238-as izotópból áll, -sugárzó
neptúnium-237 2,2 millió év
.
Tehát történelemből, fizikából, emberségből elégtelen mindazoknak akik ma már nem a tűzzel, hanem a Föld, amely 1%-al elmozdult a tengelyétől.
---------------
.
Koldustól bármely tisztséget betöltőknek szereNÁD:
..
--- Solti Károly: Az ember egy léha, egy könnyelmű senki
www.youtube.com/watch?v=JedVRpFh3Fs
.
Ennyi!
tudode
Bocs!
.
A Vén cigány is szívet, lelket melengető, de a porszem az más!!
.
--- Solti Károly: Az ember egy léha, egy könnyelmű senki
www.youtube.com/watch?v=eeAHpPNSHCc
,
Elképesztő milyen messzire el merészelnek menni az újkori nagyurak:
.
---- Mácsai Pál: Dicsőséges nagyurak (Petőfi Sándor verse)
www.youtube.com/watch?v=5UxjWISWslg&t=3s
------------
.
Hátborzongató!!!
volvós
Jucus !!! Már készítik Kecskeméten a priccset...vagy előtte egy kis hágai kirándulás ???
ómió
@balos: Mi történt, bolsiék latrinabúvára!? Kiemelkedtél a "habokból" egy bolsi aljasság erejéig?
Aki Én
@ómió: A gazdád csicskája ,,bombázik", te agyalágyult.
Mit n(s)em értesz?
Aki Én
@csak úgy...: Erről a Málna ugrott be. Ő annyival rosszabb, hogy hangoztatja is.
ómió
@Aki Én: Olvasni nem tudsz már, bolsiék elmebetege, vagy "csak" értelmezni!?
ómió
@csak úgy...: És mondanál is valamit?
justhpeter
@human: Ceausescu is bben bízott. Ő rossz lóra tett.
Eladott Ország
@justhpeter: ma, 10:50 ♦ Ceausescu azt mondta, hogy őt nem lehet leváltani, a nép másként döntött!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/144063330_1964921436982373_5151729130814449707_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=MFH3JHizav8AX-Vcmr5&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT-x-pj_OauGsPmQGg5LsS9BHkRqf__yPSlPdwPI695C3w&oe=62D0D7A2
Sokáig lehetne sorolni de: Ceausescu és az Orbán rendszer azonossága. A nagy jólét közben tönkrement a gazadaság, értéktelen fizetőeszköz, elképzelhetetlen vagyont halmozott fel saját számláin. Az országot a rendszeréből nyerészkedők irányították. Az egészségügy összeomlott , mert elhanyagolta. Megalomán módon építkezett. Barátságot színlelt nyugatra, miközben, miközben az oroszok irányították. Jólétet hazudott közben nyomorba taszította a saját népét.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/279164596_527911332289159_4759567185089843904_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=QIi5_BByMt4AX__onb-&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT8GzYly2GgnR5QXJsVxr6SdS7RD4mkPV13BnRrzMMghrg&oe=62B176E2
Eladott Ország
@sgl: ma, 11:36 ♦ Bizony az ellenzék nagy hibája (is), hogy ez a dagadt bűnöző geci idáig el tudott jutni! Most meg már a fejünkre szarik, a dolgok odáig fajultak, hogy ásót, kaszát, kapát kell ragadnunk...
volvós
@Eladott Ország: ...és a sufniból előszedni az AK 47-eseket...
human
@Gazella: "Amig el nem kobozzák a vagyont!"
Nem számítanék a helyedben a következő 10 évben arra, hogy itt vagyonelkobzás lenne. Ellenzéki vezetőktől, jogvédő civil szervezetektől már el tudok mképzelni, hogy elveszik Orbánék a vagyonukat. Ráhel és Tiborcz még sokáid itt marad velünk. Ha esetleg majd úgy néz ki, hogy nyomorában lázadna a nép, majd megint elszólítja őket valami üzleti lehetőség messze Magyarországtól.
human
@justhpeter: "Ceausescu is bben bízott. Ő rossz lóra tett."
Kezdenek már idegesíteni ezek a Ceausescu. Az egy teljesen más történet volt. Orbán teljesen más gazdasági és politikai környezetben lett diktátor. Ilyenkor legalább annak nézzeták már utána mielőtt a Csau példát felhozzátok, hogy mi váltotta ki akkor a tömeges szembefordulást a rendszerrel. Segítek: munkanélküliség, általános szegénység, eltűnt ellenzékiek, a szociális háló teljes hiánya. Ahhoz a romániához képest Magyarország maga a nyugati álom, mert 12 éven át az EU tolta a pénzt az országban és a gazdasági növekedésünk ennek volt köszönhető.
És mivel az emberek nem éheznek, az ellenzékieket már nem verik halálra csak karaktergyilkolják a médiájukkal ezért nem lesz itt sapi repülés. Orbán ügyel rá (amíg van miből), hogy annyit adjon a népnek, hogy viszonylagos jó lét legyen. A nép meg úgysem tudja, hogy sokkal jobban is élhetne egy demokráciában, egy jogállamban.
human
@human: az elejét mégegyszer: "Kezdenek már idegesíteni ezek a Ceausescu sapis példálózások."
justhpeter
@human: A történetem nem erről szól, hanem arról, hogy bár Orbán valóban máshonnan indult és más körülmények között lett diktátor, azért vannak közös pontok és eltérő dolgok is ebben a kapcsolatban Ceausescu egy degenerált volt, ezzel szemben Orbán viszonylag tanult embernek mondható. Ceausescu a kivégzése elött Románia minden tartozását kifizette, Orbán ellenben megduplázta. Azonban a lényeges különbséget mégsem ezekben gondolom, hanem abban, hogy Románia a közös idejű gengszterváltáskor lényegesen elmaradottabb volt és onnan emelkedett a mai szintjére, míg Magyarországon az eltelt 33 év lejtmenet volt gazdaságilag közös felelősséggel, ám a jogállam leépítése, a több százezer magyar nyugatra távozása teljes egészében az Orbán sara. Nem szolgál mentségére semmi, de a támogató "bátor " emberek is osztoznak a felelősségben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.