Hogy senki ne értse félre, a belügyminisztert Orbán Viktor és Gulyás Gergely is elkísérte.

Béremelés helyett örüljenek, ha nem lesz elvonás a humánszférában

Pintér Sándor belügyminiszter-jelölt beszél meghallgatásán az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának ülésén az Országházban 2022. május 18-án. MTI/Kovács Attila

A humánszférában legfeljebb annak lehet örülni idén, ha nem lesz elvonás – forrásaink többek között ezt a konklúziót vonták le a terület egy részéért is felelős tárcavezető, Pintér Sándor zárt körű csütörtöki állománygyűlésen mondott beszédéből.

A Nemzeti Közszolgálati Egyetemen rendezett miniszteri tájékoztatón csaknem félezren hallgathatták meg az egyes területek államtitkárainak bemutatkozását, valamint Pintér Sándor belügyminisztert. A fórumon részt vett Orbán Viktor miniszterelnök, akit Gulyás Gergely a Miniszterelnökséget vezető miniszter is elkísért.

A Népszava úgy tudja, a rendezvény elején külön is figyelmeztették a hallgatóságot, hogy tilos hangfelvételt készíteni és fotózni.

Pintér egyértelművé tette azt is, hogy pontosan tudja: a hozzá tartozó területek mindegyikének vannak megoldásra szoruló bérproblémái, ám ezek orvoslásáról szerinte akkor érdemes majd beszélni, ha már kiderült, van-e mit szétosztani.

Szavaiból úgy tűnt – fogalmazott egyik forrásunk –, hogy gazdaságélénkítésre, honvédelemre még csak-csak lehet némi forrás, ám a humánszférában idén legfeljebb annak lehet örülni, ha nem lesz elvonás. A csaknem öt órás rendezvény alatt az uniós források esetleges érkezéséről egyetlen szó sem esett. Az viszont elhangzott, hogy

az orvosi bérek jövő évben esedékes további 10 százalékos emelését az intézményvezetők fogják szétosztani teljesítményarányosan.

Címlapkép: MTI/Kovács Attila

Forrás: Népszava

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Nem kell hozá sok idő, nem lesz rendvédelmis,egészségügyi szakdolgozó,pedagógus,tűzoltó. Mit képzel vajon orbán?
Hogy ezeket az embereket évekig hülyítheti, és majd szaré-húgyé dolgoznak a végtelenségig?Miközben ---dühítő---,de orbán 5 millió keres, és az óriásira dagadt parlamenti vízfej tagjai sem keresnek keveset. A láncos kutya államtitkárok, a megszámlálhatatlan miniszteri biztos, és egyéb léhűtők ritkítása nem került szóba,pedig sok-sok évvel ezelőtt ezek töredékével is működött az államigazgatás. Ehelyett a közhivatalok--okmányirodák,stb-- dolgozói közül fognak embereket elküldeni. Felháborító,amit orbán művel.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csipetke
Nem kell hozá sok idő, nem lesz rendvédelmis,egészségügyi szakdolgozó,pedagógus,tűzoltó. Mit képzel vajon orbán?
Hogy ezeket az embereket évekig hülyítheti, és majd szaré-húgyé dolgoznak a végtelenségig?Miközben ---dühítő---,de orbán 5 millió keres, és az óriásira dagadt parlamenti vízfej tagjai sem keresnek keveset. A láncos kutya államtitkárok, a megszámlálhatatlan miniszteri biztos, és egyéb léhűtők ritkítása nem került szóba,pedig sok-sok évvel ezelőtt ezek töredékével is működött az államigazgatás. Ehelyett a közhivatalok--okmányirodák,stb-- dolgozói közül fognak embereket elküldeni. Felháborító,amit orbán művel.
sgl
"Van pénz vizes vébére, olimpiára, Tihany gyarmatosítására, tankra, köztévére és KESMA-ra, háztáji egyházakra, csíki csipszre. Van Gruevszkire, Le Penre, orosz csuhásügynökökre, kínai vasútra, szélütött influencerekre. Tanárra nincs. Vélemény."

tÓTA w.HVG.
Clavigo
@csipetke: @sgl: .majd az utolsó lekapcsolja a villanyt,,,addig,,míg a Putris ki nem lép ,vagy rúgják az EU- ból... Azért kíváncsi lennék,hogy ezekből a rétegekből,,,milyen arányban szavaztak a Zsírtacsira ,és a nemzethhyy kondájára...
Qqberci
Pintyőtől meg a kísérőitől kellene megvonni a levegőt pár órára...
Baker
...pedig közéjük is lövethetett volna!
Pálinkás Pál
megérdemlik, főleg a rendvédelmisek, náluk van a fegyver...az egészségügy leszerepelt, csupa gerinctelen csiga,kivéve azt az 5500 embert...ez az ország megérdemli a sorsát, a mafiakormánnyal ,meg a meleg fosban lubickoló ellenzékkel...
kisfalud
Majd a humán szférában négy év múlva a választások előtt esetleg osztanak egy kis "fegyverpénzt", ha valaki nem értette volna a Sanya bá' kódolt üzenetét!
vacsi
"ezek orvoslásáról szerinte akkor érdemes majd beszélni, ha már kiderült, van-e mit szétosztani."
Lenne mit szétosztani a valóban dolgozóknak, ha a nagy-nagy vízfejre el nem menne a pénz...
ómió
"Efftársi források által levont konklúzió"! Hát, az se semmi!
balos
@csipetke: Szerintem jól csinálja!A Mohácsi vész nekik az etalon!
Nessy
@csipetke: Hol érdekli ez pártunk és kormányunk jól kereső tagjait? Az ő tyúkszaros életüket külön testőrség védi, egészségüket a VIP ellátás, a csemetéik itthon magán iskolába járnak, majd a "halódó" nyugaton folytatják a tanulmányaikat! Különben is kell másra pénz! Nagy a "család", sok a saját oligarchája! "Támogatni" kell az egyházakat, határon túliakat, NER lovagokat! A többiek meg így jártak! Hívek, jöhet a hozsanna!
KisGenyo2
Akkor nem nagyon van minek örülni, mert a felpörgetett infláció (amit közben a felének hazudnak és akkor sem kevés), azonos bér mellett, pontosan elvonást jelent. ;-)
Ez a vén hernyó meg örüljön az orvosoknak, akik életben tartják!
jesz
..."Béremelés helyett örüljenek, ha nem lesz elvonás a humánszférában"...

-jobbra át! -irány a humánszféra, lépés indulj!..egy kető...egy kető..
justhpeter
@csipetke: Ennyi lepusztított szakág túl nagy falat Pintérnek. Mivel az erőszak durva ellenállást váltana ki minden oldalról, ha ezek az elnyomottak összefognak Orbánnak is és Pintérnek is annyi. Ennek bekövetkezte elkerülhetetlen részben a lepusztítás mértéke miatt, részben a jelenlegi kormányzati arrogancia miatt. Egy következmények nélküli országban 12 év rombolás után a gazdaság törvényszerűségei okán megjelennek a "következmények", amikkel szemben semmit nem ér a halogatás, a hazudozás, meg a másra mutogatás. Orbán érzi közeledni a bukás szelét és nem tud mit tenni, mert minden társadalmi rézeget átvert már legalább egyszer, aminek az lett az eredménye, hogy elveszett a bizalom. Példa erre: Orbán 3X10%-ot ígért nyilvánosan a pedagógusoknak, majd most a helyzet úgy áll, hogy ebből 3X1 lószerszám jut. A normális pedagógus ez után akkor sem fog hinni Orbánnak és a kormánynak ha majd ló legel a sírjukon.
Eladott Ország
Ettől a rohadt mocskos bűnöző trógertól nem is várhattunk mást! Egy nagy szívlapáttal kéne jó pofánb*szni, az ország egyik legnagyobb bűnözőjét utána, meg sittre vágni, hogy a napot se lássa élete végéi! Parazita rohadék, úgy ahogy van!
Eladott Ország
Amíg nem lesz polgárháború ez a szemét tróger banda nem fog eltakarodni!
jesz
@Eladott Ország: mégnagyobb baj, ha ezek eltakarodnak, akkor bárki is következik az ország vezetésében, a hátrahagyott hatalmas adósság és káosz miatt pár hónap alatt belebukik...

Ezt a fidesz így találta ki...jelenleg a húrfeszítés folyik, kérdés mikor pattan el?
Eladott Ország
@jesz: ma. 11:27 ◘ Ezeknél bárki jobb lehet. El kell zavarni és bíróság elé kell állítani őket! Ez a banda több Marshall-segélynyi pénzt lopott el!
csipetke
@justhpeter: 10:46 Ehhez nem lehet semmit hozzátenni. Abszolut összefoglaltad.
Néro2
Már nincs mit szétosztani mindent elloptatok. Ugye olajos Sanyi.
Peller Anikó
Örüljenek ha nem lövetnek a humán Vérában, há nehogymá a stadionokra félretett, összekuporgatott péncet odaadják a plebs tanaraknak. Úgyis csak arra jók, hogy kitanítsák a gyerekeket ahelyett, hogy hülyének hagynák űköt. A végén még majd nem szavaznak rá a nyomorultak. Azt lövetnek a human Várában.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok