A kormány kész engedményeket tenni a korrupció elleni harc és akár még a közbeszerzések területén is azért, hogy az Európai Bizottság kifizesse a helyreállítási alap pénzeit neki. A kormánynak nincs szüksége az Európai Ügyészségbe való belépésbe, mert abban a pillanatban ők indulhatnának a böribe. Elemzők szerint a kormánynak a nagy költségvetési hiány és gazdaság lassulása miatt nagyon nagy szüksége van uniós forrásokra, mert anélkül az ország kormánya katasztrofálisan rosszul teljesít. Nemrég különadókat vetett ki a kabinet és kiadáscsökkentés is lesz, mert elfogyott az ingyen pénz és már csak hitelekből osztogatunk. Mármint a kormány. Fő.

Forrás: msn.com
Feltöltő: Peller Anikó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Navracsics Tibor tett egy elkeseredett kísérletet, hogy visszautat találjon a fidesznek az Európai Néppártba (EPP). “Kereszténydemokratának” álcázva magát megjelent a pártcsalád rotterdami kongresszusán, ahol azonban senki sem fogadta. Legkevésbé Manfred Weber, akit most választottak meg az EPP új elnökének, s aki ellen Orbán már közel egy évtizede áskálódik. Milyen meglepő. Navracsics ezzel a lépésével csak azt bizonyította, hogy továbbra sem érti a helyzetet. Vagyis, ha választania kell az EPP és Orbán között, végül mindig ez utóbbit választja majd. Épp ezért szánalmasabbá még teheti magát, de hasznossá már aligha.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Qqberci
Némi engedményre? Navra, te hülyébb vagy, mint voltál! Ez a lemez már lejárt!...
Clavigo
A pénzekért ,,,köszönetképpen nem szarunk az EU-s asztal közepére..ahogy eddig...
nemkati
@Eladott Ország: Navracsics a Jolly Joker. Mindig az, amire éppen szüksége van 0rbánnak. Összeillenek. Az engedményeket illetően nincsenek túlzott reményeim. Itt gyökeres változtatásokra lenne szükség, az meg nem lesz.
Peller Anikó
@Clavigo: Akkor majd a szélére szarunk, aztán meg elkenjük.
Eladott Ország
@nemkati: ma, 07:35 ♦ Az orbáni rezsim nem reformálható, visszafordíthatatlan ( irreverzibilis). Nem csak a korrupcióval , hanem a jogállamisággal is nagy bajok vannak, azaz nem létezik. A lengyeleknél nem így van ők meg is kapják az EU-s pénzeket. A kolostorsperma és bűnöző politikai prostituált bandája, az ország tragédiája!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/121659765_843552783055811_6302536435139157994_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=Zl0fhRVAKJoAX8ZfQCE&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT-0IprZRHw6DQDhGldtAzUHmV69wSgwgPSn6h1GeQw__w&oe=62D2FBAA
kereső
Egyetlen gondom van az egésszel. Itt nem korrupcióról van szó, hanem arról, hogy egy politikai/gazdasági maffia megszállta az államot, mégpedig azért, hogy az állam forrásait magánositsa- ebbe bele tartoznak az eu-tól érkező források. És akkor az eu-t megvezetendő a maffia állam engedményeket kiván tenni- hajlandó!!! kompromisszumokra. Nem cinikus ez igy egy kicsinykét? Nem. Ez pofátlan és aljas , nem véletlen hogy Magyarország egyik legnagyobb fehérgalléros bűnözőjét bizták meg a dolog lebonyolitásával- aki eléggé gerinctelen ahhoz, hogy mindezt végig vigye. Azután meg minden megy tovább a maga útján- ha lopásról van szó, a maffia nagyon találékony tud lenni, és saját magára szabott törvényekkel körülbástyázva, az ország ugyanott lesz, ahol a part szakad. Az egésznek a rákfenéje- nem működik a fékek és ellensúlyok rendszere/elfoglalta a maffia/, nincs tényfeltáró , szabad sajtó, a parlament a maffia főnök bábszinháza. Tessék mondani kedves eu- mindezek hiányában, hogyan lkehet biztositani, hogy ne sérüljön az eu -s költségvetési pénzek felhasználása, azok átláthatóak més transzparensek legyenek- akkor, amikor ez az állam a saját költségvetését sem hajlandó ilyen módon megalkotni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.