A fizetések meghatározása egy ciklus elején esedékes valamilyen elv mentén Gulyás Gergely szerint – hangzott el a pénteki Kormányinfón újságírói kérdésre. Ezért is emelték meg Orbán Viktor fizetését a duplájára, na meg azért is, mert már-már kevesebbet keresett, mint az államtitkárok.

Miért pont most emelték meg Orbán Viktor fizetését? – Gulyás Gergely elárulta, hogy már kevesebbet keresett a kormányfő, mint az államtitkárok

Gulyás Gergely úgy indokolta a 444 kérdésére, a parlament elé benyújtott javaslatát arról, hogy miért emelték duplájára Orbán Viktor miniszterelnöki fizetését, hogy

szerinte nem helyes, hogy a kormányfő kevesebbet keressen, mint a miniszterek, kormánytagok.

A kérdés szerint ugyanakkor a magyar átlagbérhez képest aránytalanul nagy lett így a fizetés. Gulyás erre azt válaszolta, a GDP egy jobb mutató e tekintetbe, és ott már Portugáliát is elhagytuk.

Forrás: 24.hu, Telex

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bözsi
Nagyon remélem, hogy nagyon hosszú élete lesz, hogy a rengeteg pénzt jó kis külföldi klinikákra költse!
terlasz
Végül is a nép fia, szerény fizetéssel. Megtehette, mert eddig sem a fizetéséből élt, hanem a lopott pénzből.
A jövőben nem fog lopni a magas fizetése mellett?
ómió
Efftársilag, viszont, ez tuti még így se érthető!
evacica
Hogy oda ne rohanjak! Szegény Orbán, még rá fog fanyalodni a csirke far‑hátra!Nincs egy fillér megtakarítása szegénynek! Ennyire hülyének néz minket! Szóljon Lölönek ha éhezik, nyissa meg a pénzcsapot!
Emmersson71
"Szijjártó: A képviselők fizetését fagyasszák be az euró bevezetéséig

"Kezdeményezzük, hogy a képviselők fizetését fagyasszák be az euró bevezetéséig, azaz addig, amíg a magyar gazdaság már olyan állapotban lesz, hogy az élet könnyebb lesz az állampolgároknak." - nyilatkozta Szijjártó Péter.

Na persze nem most mondott ilyeneket, hiszen Orbán csicskáinak sokkal fontosabb a sokmilliós fizetés, mint a magyar emberek boldogulása. Orbán hű külügyes bábjának még 2007-ben, ellenzékben volt ilyen nagy a szája."

ezalenyeg.hu/kozugy/szijjarto-a-kepviselok-fizeteset-fagyasszak-be-az-euro-bevezeteseig-278787?utm_source=hirkereso&utm_medium=cpc&utm_campaign=278787

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.