A fizetések meghatározása egy ciklus elején esedékes valamilyen elv mentén Gulyás Gergely szerint – hangzott el a pénteki Kormányinfón újságírói kérdésre. Ezért is emelték meg Orbán Viktor fizetését a duplájára, na meg azért is, mert már-már kevesebbet keresett, mint az államtitkárok.

Miért pont most emelték meg Orbán Viktor fizetését? – Gulyás Gergely elárulta, hogy már kevesebbet keresett a kormányfő, mint az államtitkárok

Gulyás Gergely úgy indokolta a 444 kérdésére, a parlament elé benyújtott javaslatát arról, hogy miért emelték duplájára Orbán Viktor miniszterelnöki fizetését, hogy

szerinte nem helyes, hogy a kormányfő kevesebbet keressen, mint a miniszterek, kormánytagok.

A kérdés szerint ugyanakkor a magyar átlagbérhez képest aránytalanul nagy lett így a fizetés. Gulyás erre azt válaszolta, a GDP egy jobb mutató e tekintetbe, és ott már Portugáliát is elhagytuk.

Forrás: 24.hu, Telex

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Nem úgy kellett volna akkor intézni, hogy a sok léhűtő pénzét (az Orbán pénzéhez arányosan) lecsökkenteni?
Az elvégzett ""munkájuk"" arányában még a lecsökkentett összeg is túlzás.
Persze, a ""szolgákat"" etetni kell...
nezelodo
Ez aztán felesleges kérdés volt, mert világos, hogy nem emésztheti fel az infláció egyetlen magyar jövedelmét sem, így a nyugdíjemelések, az egyszeri nyugdíjkiegészítések, és a most következő nyugdíjemelés nyomán emelni kell a bérből és fizetésből élő miniszterelnök, (kisember), fizetését is.
tudode
Egyszerű a KÉPlet:
.
Viszonyítási alap ahhoz képest, hogy az ez évi őfélesége vagyonnyilatkozata szerint a templom egere módosabb hozzá képest, mivel azt írta az újság, hogy

----- Orbán vagyonnyilatkozatából kimaradt Magyarország területe, élővilága, minden vagyona és lakója
nepszava.us/orban-vagyonnyilatkozatabol-kimaradt-magyarorszag-terulete-elovilaga-minden-vagyona-es-lakoja/
-------------
.
Sőt benne volt a blatjában a narancsbukta is, ami nem erénye, előrelátásból
.
--- Párhuzamos államot épít a kiszervezett közvagyonból a Fidesz
www.youtube.com/watch?v=XJf3MBQAuio
.
„””””A parlament nem egyszerűen csak ezermilliárdos közvagyon kiszervezéséről szavazott a héten, hanem arról, hogy a választóknak kevesebb beleszólásuk legyen az ország ügyeibe. A történelmi léptékű vagyonátrendezés után a kormány azzal nyugtat: amit most ingyen odaadtak, azt majd vissza lehet vásárolni közpénzből. „”””
------------
.
Oszt’ visszanyalt a fagyi azzal, hogy osztogatással elkábította a társadalom szinte minden rétegét, azTÁN kedves mindannyiunk nyalagathatjuk sebeinket, és az idők végezetéig
.
--- Fideszes fagyi-(t)
www.youtube.com/watch?v=c7d437Mppag
.
!!!
simmering73
Ahogy az ország állapota kinéz 12 év után, egy fillér fizetést sem érdemelne.
Macskaszem
Nem elég, hogy ezermilliárdos vagyont lopott magának, ennek semmi nem elég, rohadt telhetetlen aljadék.
Szerintem direkt provokálnak, és most elégedetten nyugtázták, hogy a magyaroknál birkább nép Én úgy gondolom, hogy a magyar nép minden várakozástól eltérő nyugalommal tűri a kormány ámokfutását.
'Nincs Európában még egy olyan nép, amely olyan békésen tűrte volna mindazt, amit a kormány művelt az egészségüggyel, az oktatással, a nyugdíjasokkal, a szociális ellátással és a családokkal. Ha Franciaországban, Németországban vagy Olaszországban ennek a felét megengedte volna magának egy kormány, már nem lenne a helyén. A magyar az sokkal béketűrőbb nép, fát lehet vágni a hátán. nem létezik a világon. "
Lehet találgatni, hogy kinek a szájából esett ez ki.
Macskaszem
@Macskaszem: Kicsit összevisszára sikeredett, mert kapkodtam, bocsi.
orsos vendel
...amivel többet keresett, utaljak at az en szamlara...
Bözsi
Nagyon remélem, hogy nagyon hosszú élete lesz, hogy a rengeteg pénzt jó kis külföldi klinikákra költse!
terlasz
Végül is a nép fia, szerény fizetéssel. Megtehette, mert eddig sem a fizetéséből élt, hanem a lopott pénzből.
A jövőben nem fog lopni a magas fizetése mellett?
ómió
Efftársilag, viszont, ez tuti még így se érthető!
evacica
Hogy oda ne rohanjak! Szegény Orbán, még rá fog fanyalodni a csirke far‑hátra!Nincs egy fillér megtakarítása szegénynek! Ennyire hülyének néz minket! Szóljon Lölönek ha éhezik, nyissa meg a pénzcsapot!
Emmersson71
"Szijjártó: A képviselők fizetését fagyasszák be az euró bevezetéséig

"Kezdeményezzük, hogy a képviselők fizetését fagyasszák be az euró bevezetéséig, azaz addig, amíg a magyar gazdaság már olyan állapotban lesz, hogy az élet könnyebb lesz az állampolgároknak." - nyilatkozta Szijjártó Péter.

Na persze nem most mondott ilyeneket, hiszen Orbán csicskáinak sokkal fontosabb a sokmilliós fizetés, mint a magyar emberek boldogulása. Orbán hű külügyes bábjának még 2007-ben, ellenzékben volt ilyen nagy a szája."

ezalenyeg.hu/kozugy/szijjarto-a-kepviselok-fizeteset-fagyasszak-be-az-euro-bevezeteseig-278787?utm_source=hirkereso&utm_medium=cpc&utm_campaign=278787

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.