A DK frakciószóvivőjét arról értesítette a Regionális Nyomozó Ügyészség, hogy határozatuk szerint megszüntették az eljárást a Pegasus-ügyben.

Kálmán Olga megkapta a választ a feljelentésre: "Nem történt bűncselekmény a Pegasus-ügyben. Meglepő, nem?" Fotó: Kálmán Olga, a Demokratikus Koalíció (DK) elnökségi tagja, a szeptemberi ellenzéki előválasztás II. és III. kerületi DK-s jelöltje beszédet mond a párt XI. kongresszusán és ellenzéki előválasztási kampánynyitó rendezvényén a Kongresszusi Központban 2021. augusztus 29-én. MTI/Mohai Balázs

Megkaptam a feljelentésemre az ügyészség válaszát: nem történt bűncselekmény a Pegasus-ügyben. Meglepő, nem?

- írta korábban közösségi oldalán.

Mint ismert, egy kémszoftver segítségével az Orbán-kormány ellenzéki politikusokat, újságírókat figyeltetett meg a telefonjukon keresztül. A nemzetközi sajtó beszámolt a botrányról, a törvénytelen Orbán-kormány azonban úgy tett és tesz, mintha semmi sem történt volna

- olvasható a Kálmán Olga közleményében.

Az eljárást megszüntető határozat szerint a jogosulatlan titkos információgyűjtés vagy leplezett eszköz jogosulatlan alkalmazása nem bűncselekmény.

Ez történik Orbán Viktor kormányzása, Varga Judit igazságügyi miniszterkedése és Polt Péter legfőbb ügyészi működése idején. És csodálkozunk, ha nem jön az uniós pénz, mert Magyarország nem jogállam.

- írja.

Közleményében hangsúlyozta:

A Demokratikus Koalíció azonban nem hagyja ennyiben. Az unió Pegasus-bizottságának főtagjaként Rónai Sándor európai parlamenti képviselő dolgozik a botrány feltárásán, a bizottság a közeljövőben Magyarországon is vizsgálódni fog.

Forrás: Facebook, MTI

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Toller Béla
A feltett kérdést nem értették ! Mert ha ugyenezt hipotetikusan, tegyük fel, alapon, kövérrel vagy orbánnal, netán a kutyaütő bayerrel szemben teszi egy titkos szervezet, akkor nyilvánvalóan égbekiáltó bűnről lett volna szó ! Tényleg nincs itt semmiféle jogállam, még az árnyéka is hiányzik ! Publikálni kellene a nyugati lapokban ezt az ügyet !
Nessy
Ennyi, már nem "három, hanem négy majmot", ami a rendőrségen és az ügyészségen van, ha a fidesz elkövető! "Jogállam" van ám kis hazánkban!
Eladott Ország
Ha Péterfalvi szerint minden rendben van a Pegazussal akkor miért kellett titkosítani 50 évre?
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/273113959_2010210702516987_7265123250073554651_n.png?_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=H-D4OuwY8A0AX9uLWLk&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT-bzw56BUTgKj_YQIBPX-Q7oMJ_59wEwYzmItMCe0iO5w&oe=62B2098E
Az adatvédelmi hatóság hónapokig vizsgálta a Pegasus-botrányt, Péterfalvi Attila, a NAIH elnöke pedig most előkerült és azt mondta: mindent rendben találtak. És ha ez nem lenne elég abszurd, Péterfalvi Attila szerint csak az ügy kiszivárgásakor merült fel bűncselekmény gyanúja. Ezért feljelentést is tesz az ügyet feltáró civil szervezetek és újságírók ellen. Ilyen egy fideszcsicska.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/273022164_496062611890292_6631349910739657975_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=j99w9ASRXtwAX8Cy8rn&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT_bm618ztHQvpryuGRasJC4VNXWU0Vob12CYDQUM3784g&oe=62B34B3D
Csizmás Kond
Az ilyen megjelenések csak a kötelező bekiabálások kategória. Tudják jól, hogy amíg nincs bizonyított bűncselekmény addig bírósági határozat sem születhet, tehát csak a feszültséget gerjesztik mert nekik az a feladatuk, hogy piszkálják a szart.
Eladott Ország
@sgl: ma, 12:14 ♦ Péterfalvi Attila megdolgozik a NAIH-elnöki fizetésért és a szolgálati BMW-ért!... ezt a majmot nem csak tornából kellett volna felmenteni.
www.facebook.com/hadhazyakos/posts/2836402136470611
Nessy
@Csizmás Kond: Kivéve, ha a fidesz azzal érvel, hogy bár nem történt pl. Sukoró esetében sem, de történhetett volna. Mentek is ketten a sittre. A brekkancsok meg lelkesen kuruttyolnak a tó partján! Ma már Lőrinc barát kisajátítja lassan az egész Balatont, most jön a Fertő tó. Aztán majd jöhet a Velencei tó, ha ki nem szárad közben.
Clavigo
@Csizmás Kond: Emlékszem,,,mikor Dojcs Tompi nagymuterját figyelték meg..,Amikor a türhő Putris " rohangált " az üres mappával a hóna alatt...Régi szép idők...
Csizmás Kond
@Nessy: pontosan hányra lehetett rábizonyítani, hogy lehallgatták ?
Nessy
@Csizmás Kond:Hivatalosan, amit a kormány elismert volna, egyre sem! Illetve ami bizonyított volt ,az a "törvényeknek megfelelően történt!" Völner azt engedélyezte, amit a felettesei mondtak.
kulabombaafityiszre
@Virág Árpád: ma, 11:44
Tudod kis szellemi fogyatékos a dk nem egy óvszer doboza,viszont a fidesz név egy seggre utal.Onnan
gondolom,mert arrafelé bűz terjeng és odajártok nyalni.
fergeteg
Azt hallgat le a kormány akit akar,nemzetbiztonsági szempontok hatálya alatt. Téged is,engem is.
Csizmás Kond
@Nessy: ...az ilyen büncselekményeket nem a kormány kell elismerje vagy megállapítsa hanem az igazságszolgáltatás.
A lehallgatással meg az a henc, hogy csak azt tudták megállapítani, hogy egyes telefonokon találtak valami mittudommit amit azt sem tudták hogy került oda...márpedig a mai digitális világban bárhonnan odakerülhetett...és azáltal bárki lehallgathatta, megfigyelhette még a saját köre is...
balos
@Csizmás Kondom:Ha érted a neved változását akkor még menthető vagy,de minek?
kereső
@Csizmás Kond: 15:41 Lehallgatta saját magát.!...ccccccccccccccc
Nessy
@Csizmás Kond: Amióta létezik a telefon, értelmes ember tudja, hogy a telefon vonalnak magán beszélgetésben sem két vége van, hanem sok. Akkor felesleges ez a bolhacirkusz a "törvényes, lehallgatásokról"!Most már nem kell "fáradni" poloska beszereléssel,egyéb műszaki felszereléssel, elég hozzá a Pegazus!
namihami
@Virág Árpád: 11.44: Gazdag fantáziával rendelkezel. Áruld már el, hogy ebből a logóból honnan jött neked éppen az óvszer? Mert, ha valami szemészeti szerre asszociálnál, az (a szem biológiai felépítése és a logó alapján) még stimmelhetne.
De óvszer? Vajon milyen ""szervre"" helyezve lehetne ez fogamzásgátló eszköz?
namihami
@Csizmás Kond: 15.41: ""az ilyen büncselekményeket nem a kormány kell elismerje vagy megállapítsa hanem az igazságszolgáltatás.""
Mármint, hogy ennek a kormánynak az igazságszolgáltatása?!?! Azt a fideszes vagy családi bűncselekményt se látná meg, amiben keresztülesne. Ott volt a vej lámpái, a Szijjártó apuka vasútárazásai és hasonlók, látott a nyomozóhatóság vagy az igazságszolgáltatás bárhol is bűncselekményt? Mitől lett az ÚszóVB tízszeres? A honvédségi luxusrepülő talán szabályos és hasonlók!
Csizmás Kond
@namihami: Nem a kormánynak van igazságszolgáltato szerve hanem az országnak...
Eladott Ország
@fergeteg: tegnap, 15:41 ☻ Olyan puha a törvény, hogy itthon bárki lehallgatható következmények nélkül, ez a diktatúrák sajátja, ami nem véletlen! "Köztük volt Varga Zoltán, a 24.hu-t is kiadó Centrál Médiacsoport tulajdonosa, illetve Panyi Szabolcs és Szabó András, a Direkt36 két újságírója , Bánáti János ügyvéd, valamint Gémesi György Gödöllő polgármestere is a megfigyeltek közt volt. A TASZ-os Szabó Máté Dániel egyébként érdeklődésünkre arról is beszélt: már az is probléma, hogy az ilyen jellegű megfigyelések miniszteri engedélyhez kötöttek, vagyis egy politikus döntésén múlik a lehallgatás. Hozzátette: az Emberi Jogok Európai Bírósága öt éve kimondta, hogy a titkos információszerzést miniszteri engedélyezéshez kötő rendszer megsérti az Emberi Jogok Európai Egyezményét, ám a magyar maffiaállam azóta sem szüntette meg ezt az állapotot."
namihami
@Csizmás Kond: 20.31:. Te ezt hiszed is vagy csak felmondod!?!?!
""Nincs bűncselekmény és ezért nyomozati ok a Pegasus ügyben!""--- még ennek alapján is?
Uriel
Gondolkodtam rajta, hogy folytatom áldatlan tevékenységemet ezen a köcsög oldalon, persze más néven, mert az Uriel név kifulladt (értsd: leértem az aljára). Először a Goldstein név jutott az eszembe, aztán a Wilson Wilson, de már mindegy :(
Nekem már túúúl sok az a dzsuva, ami a világban történik, de főleg az, ami Matyarországon. Nem akarom látni, kommentálni meg végkép nem akarom. És főleg nem akarom elfajzott kretén emberek baromságait olvasgatni (tudjukkik).
Úgy döntöttem, hogy az itt folyó iszapbirkózás helyett inkább éneklő kutyás, zongorázó macskás és bicikliző papagájos videókat nézegetek a lelki nyugalmam megőrzése érdekében.
Szóval a részemről ágyesz-bugyesz, kiscsírák!

us.123rf.com/450wm/michaklootwijk/michaklootwijk1404/michaklootwijk140400559/27690559-vulcan-saluto-womans-mano-isolato-su-bianco.jpg?ver=6
Csizmás Kond
@namihami: Más a hit és más a tényállás...hányan tudták bizonyítani, hogy őket lehallgatták vagy azt a legalgatóizének a feltelepítőjét megnevezni ? ...A hit a tudat mércéje...ki minél többet hisz annál kevesebbet tud...és még ott az önámítás...van aki bármi áron el akarja hinni, ezért képes önmagát is hülyíteni.
ómió
Pedig olyan szívesen rájuk hazudta volna...!
namihami
@Csizmás Kond: ""A hit a tudat mércéje...ki minél többet hisz annál kevesebbet tud...és még ott az önámítás...van aki bármi áron el akarja hinni, ezért képes önmagát is hülyíteni.""
Te mondád. És milyen igazad van!
Csizmás Kond
@namihami: ...így van...aki képes minden szart megenni amit a szájába raknak attól nem szabad tanácsot kérni.
namihami
@Csizmás Kond: Finom volt? Olyan igazi orbáni? Ezen éltek 2,5 + 0,5 millióan?
Csizmás Kond
@namihami: ...épp te vagy a hami...csak ugye akinek nincs annak nem is megy el...
Virág Árpád
@namihami: Jobb ha kezded használni, mert elvisz a majomhimlő!
Virág Árpád
@kulabombaafityiszre: Anyád a szellemi fogyatékos, aki megellett!
Németh István
Persze,hogy nem a pegazus lopott sikkasztott, hanem a gyurcsány-famillia, a moslék dobrev meg a szeretője!
namihami
@Virág Árpád: 16.16:. Utánatok? Nem vagyok hívő, de ha az Istenetek lövi nektek a mennyek országát, akkor inkább a pokol!
Az nektek népélelmezési cikk. Ti kapjátok még mindig 9.8%-os inflációval. És csak nektek. A többi ugyanis
namihami
...ugyanis nekünk, libsiknek, sorosistáknak (vagyis a zembereknek) már régóta két számjegyű inflációval megy. Ti még olcsón étkezhettek, a Sziszikonyha el is készíti.
kulabombaafityiszre
@Virág Árpád: ma, 16:16
Anyád meg lepetélt veled,miután valamelyik kommunista felcsinálta.Virág elvtárs,jelenlegi foglalkozás szopógép a fidernyák központban.
Virág Árpád
@kulabombaafityiszre: Téves! Lipsi vagyok! Úgy kommunikálok, mint te!!! Undorítóan, mert tőled tanultam!
Németh István
Olyan magasröptű hülyeségáradatot löktök, hogy menten hasmenésem lett! Köszönöm nektek mert nem kell a ricinus, olcsóbban megúsztam! Nem spricceltelek le benneteket!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.