Sokaknak ha nyár, akkor Balaton, és ha Balcsi, akkor strand és lángos, na meg hangulatos vendéglők, na ez utóbbiak jó néhány, közel sem kellemes, meglepetéssel várják ezen a nyáron a nyaralókat. Lássuk mikre érdemes felkészülni!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
A nemtúl-távlati cél annak a rétegnek a Balatontól való elriasztása és aztán távoltartása, amelyiknek a Balaton évtizedekig (elsősorban a ""kommunizmus"" alatt) az elsődleges és általában megfizethető nyaralás célállomása volt. Mióta a NER elsődleges rablási területévé vált, azóta úgy a szabadstarndok számának állandó csökkentésével, az ellátás, a szállásdíjak folyamatos emelésével egyre inkább próbálják--és nemcsak próbálják--leépíteni a felfogásuk szerint ""nemodavaló"" réteget. Az elit igyekszik nem vegyülni a plebssel!
És ez a tendencia egyre inkább folytatódik. Mára a Mészáros (ejtsd: Orbán) klán megszerezte, legalábbis igyekszik, a Fertő tavat és környékét. Biztosak lehetünk benne, hogy amikor ez is ""betelik"", jönnek a következő célállomások. Tisza-tó és társai. A panelproli pedig tegyen egy lavórt a szobába és áztassa benne a lábait. És örüljön, hogy még lakása van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.