Hont szerint ugyanis elképzelhetetlen, hogy egy cégvezető egy kormánytagot trágár szavakkal minősítsen.

Hont András védelmébe vette Orbánékat, és egy f*sznak nevezte a Ryanair-vezért
Kép: YouTube

Az ATV Öt című műsorában reagált arra, hogy a Ryanair vezetője idiótának nevezte a magyar gazdaságfejlesztési minisztert.

Szerintem az ürge egy f@sz

– jelentette ki Hont András Michael O'Learyről, a cég vezetőjéről, hozzátéve, Olaszországban hasonló helyzet elképzelhetetlen lenne.

Képzeljük már el azt, hogy egy magyar cég – s most tökmindegy, hogy ki van kormányon – vezetője nyilatkozik Olaszországban és elkezdi mondani az olasz kormányról azt, hogy annak az egyik tagja, ráadásul befolyásos tagja, hibbant, idióta, bármi más. Képzeljük el, hogy akkor mi lenne!

– fejtegette Hont András.

A Ryanair szóvivője pénteken bocsánatkérésre szólította fel a gazdaságfejlesztési minisztert, mondván, elnézést kell kérnie azoktól a magyar családoktól, akiknek az idióta pluszadó miatt magasabb árakat kell fizetni. A magyar kormány szerint pedig a légitársaság tartozik bocsánatkéréssel.

Forrás: Index.hu

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Képzeljük már el azt, hogy egy kormány egy olyan ágazatot sújt extraprofit-adóval, amely 2 éve veszteséges! Persze, egy Putyin seggevége kormánynál ez természetes, mert fordítva van bekötve a vezetője.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
Elnézve a fideSSes kinevezett álnokokat,a hozzá nem értésük egyenes arányban van a szervilizmusukkal!Mindkettőben világelsők!Tanulhatnának tőlük a fostalicska futballistások!
Eladott Ország
Az extraprofit elköltéséért felelős államtitkárok serege letette az esküt és még jönnek a helyettes államtitkárok, a miniszterelnöki- miniszteri biztosok, megbízottak. A parlament létszámát lecsökkentették , de a cullang a duplájára nőtt! Sokkal többe kerülnek NEKÜNK! A herék akik semmi hasznot nem termelnek és kitartásuk drága lassan többen lesznek mint az aktív termelők/dolgozók. Sok semmirekellő, csak az a gond, mi fizetjük milliós "fizetésüket! Puritánék!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/281574911_2096247437246646_2531301371994416591_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=19E1TPKnsxMAX-mGhmZ&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT9dk35ipPlui4Tcq2HRbBXp1c4wfsOj5Mv6EFTJ0GNTRQ&oe=62B549D0
Eladott Ország
Orbán Viktor esete az extraprofittal … immár másodszor Orbán Viktor bejelentette, hogy bizonyos gazdasági szektorok „extraprofitját” megadóztatják.
1/ Meglepő, hogy az unortodox gazdaságpolitikát hirdető kormány éppen Karl Marx-hoz nyúlt vissza a jelenlegi válsághelyzetben. Az extraprofit fogalmát ugyanis Karl Marx vezette be A tőke c. művében. Ám azóta sem tisztázódott, hogy pontosan hol is van az a vonal, ami fölött már extra a profit? A tőke 8 százaléka? A bevétel 2-3 százaléka? A vállalkozás által egy adott évben realizált nyereség hány százaléka „normális” profit, és az afölött (pl. egy kivételesen jó évben) elért nyereség már extraprofit? Az Orbán-kormány hol kívánja meghúzni ezt a vonalat és meghatározni, hogy pl. a MOL vagy Mészáros valamelyik cége nyereségének (bevételének?) hány százaléka elvonandó extraprofit? Az Orbán-kormány válasza egyszerű: Feltehetően az és annyi lesz az extraprofit, amire Orbán azt mondja, hogy az és annyi.
2/ Az extraprofit úgy látszik kedvenc elvonási – megszorítási – eszköze az Orbán-kormánynak. 2010 után többet is bevezetett, csak egy idő után már nem extraprofitnak, hanem különadónak nevezték. Emlékszünk a banki tranzakciós illetékre, a távközlési cégeket sújtó kábeladóra, az energiaadóra, a kereskedelmi láncok különadójára, a kommersz szeszek büntetőadójára, az élelmiszeriparban bevezetett chips-adóra, amit az évek során egyre több termékre terjesztettek ki, a papíripari termékekre és sok más termékre kivetett különadóra, a baleseti adóra? A lista hosszú, ugyanis 2010 óta összesen mintegy 34 különadót vezetett be az Orbán-kormány. Ez pedig újabb áremelkedésekhez, tovább száguldó inflációhoz vezet. Ezt jelenti Orbán Viktor válságkezelése. Egy a fontos számára! A saját zsebe! A dagadt geci pofája szívlapátért kiállt!
assets.4cdn.hu/kraken/7F8tOMEK4hiK1F2vMs-xl.jpeg
evacica
Hont Andrásnak rossz a memóriája! Talán Szijjártó Petikének is elmondhatná, hogy nem illik más országok vezetőit sértegetni, pláne egy külügy miniszternek! További jó fagyizást!
Aki Én
@Maccska: Nem pusztán újságíró, hanem a fidesz tagja. Az 5-ös tagsági tulajdonosa, amivel rendszeresen dicsekszik, mert fél, és ezzel akarja védeni magát, jelezve, hogy érinthetetlen.
Egyébként azért nincs igaza Hontnak, mert semmivel nem különb egy kormánytag, mint bárki más. Senki senkivel nem beszélhet így, egy cégvezető még kevésbé. Alkalmazottal sem.
az is igaz, hogy vérsuttyó, stílusban a fidesz vezet.
Nézd meg akár orbánt, miket enged meg magának a parlamentben.
Azért is egyértelműn őt teszem felelőssé, hogy az elmebeteg Bayer ugathatja amit ugat.
Jobb helyeket elfekvőben, vagy börtönben lenne.
Apfelbaum
Hatalmas csalódás nekem Hont,orsós esetében már nincs olyan ügy,dolog, tevékenység amiért ki lehetne állni mellette

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.