Egyértelmű az, hogy semmi sem egyértelmű az egészségét illetően, az viszont biztos, hogy az orosz államfő egy gyenge pillanatában megnyomhatja azt az atomfegyvereket elszabadító piros gombot, amivel kitörölheti az emberi civilizációt a világegyetemből.

Újabb részletek Putyin állapotáról – végleg kitörölheti az emberi civilizációt?

Vlagyimir Putyin októberben lesz 70 éves, így nem lenne meglepő, ha lennének egészségügyi problémái. Ezzel kapcsolatban azonban csak pletykákat hallani, amelyeknek egy közös jellemzőjük van: semmit sem lehet bizonyítani. Ám a Moscow Times megpróbált minden információt összegereblyézni, ami erről hozzáférhető. 

A legrészletesebb elemzés ezzel kapcsolatban az orosz nyelvű Projekt internetes portálon jelent meg, amelynek szerzői a nyilvánosan elérhető információk alapján arra a következtetésre jutottak, hogy az orosz elnököt fekete-tengeri kikapcsolódásaira egy orvoscsoport követi.

A doktorok egyike Jevgenyij Szelivanov, ismert pajzsmirigyrák-specialista.

Nagy szenzációnak szánta az amerikai Newsweek magazin júniusban megjelent cikkét, amely szerint Putyint áprilisban előrehaladott rákkal kezelték. Ezt állítólag amerikai hírszerzési forrásokból tudták meg, ám az USA Nemzetbiztonsági Tanácsa tagadta, hogy ilyen jelentést készült volna. 

További kissé bizarr részlet a Projekt említett elemzésében az, amely szerint Szocsiban elkészítették a mását annak a dolgozószobának, amely az orosz államfő Moszkva külvárosában lévő rezidenciáján van.

Így azt a látszatot tudják kelteni, hogy ott van, miközben valójában a Fekete-tenger partján tartózkodik, és esetleg éppen gyógykezelik.

Az egyetlen alkalom, amikor Vlagyimir Putyin igazoltan beteg volt, 2012 őszén történt. Számos találkozóját el kellett halasztani és eltűnt a nyilvánosságból, miután mozgása bizonytalanná vált. A hivatalos verzió szerint izomhúzódást szenvedett el, egy lap arról számolt be, hogy motoros sárkányrepülővel repülve bemutatott valamilyen „kunsztot”, ami nem egészen úgy sikerült, ahogy tervezte. A Projekt azonban azt állítja, hogy ekkor kezdődött komoly betegsége.

A találkozóinak egyikén-másikán felfedezni vélték, hogy az orosz államfő szorosan fogja az előtte lévő asztalt, vélhetően, hogy elkerülje keze remegését, és lába sokszor nyugtalanul mozog az asztal alatt.

Dmitrij Peszkov, az elnök szóvivője vehemensen tagadja, hogy főnökének bármilyen súlyos egészségügyi problémája lenne.

Az oroszok semmit sem tudnak a vezetőjének fizikai és szellemi állapotáról, mi több, a világ sem semmit erről, miközben megteheti, hogy nukleáris konfliktust robbant ki, ami véget vetne az emberi civilizációnak

– mondja Roman Bedanin, a Projekt főszerkesztője.

A további részletek és megszólalások Putyin állapotával kapcsolatban a Napi írásában olvashatóak teljes terjedelmükben.

Forrás: Napi

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
Ekkora hülyeséget is már rég olvastam! Ha a civilizáció eltűnik az azt jelenti, hogy Oroszországnak is vége kínának és az usának is! Ezt azért egy atommal rendelkező ország sem hagyná még szeriintem az oroszok sem és inkább pusztuljon el 150 millió ember/egész Oroszország/ mint 7 milliárd ártatlan ember! De szerintem hülyeség az egész iromány egy hazug zagyvasàg !Szerintem putyint elteszik a pozíciójából, ha már végleg bekattan ez senkinek sem lenne jó ami levsn írva főleg az oroszoknak és a milliárdos elitnek lenne a legrosszabb!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
Egyszer rákos, egyszer dilós? A "választék" is meg a hazugságtár is kifogyott, efftársak!?!
kotos
Pénteken (tegnapelőtt) délelőtt még kómában volt megbízható titkosszolgálati jelentések szerint, délután pedig beszédet tartott, - igaz nála megszokott némi késéssel, - egy szentpétervári nemzetközi gazdasági fórumon...
Sámannus
Szerintem az agyával van a legsúlyosabb baj.
A háború elindítása előtt még a hírszerzőket is kifelejtette az előkészületekből, ezért nem sikerült meglepni az uránokat, mert elmulasztották a titkosszolgálatok háborús felkészítését, akik a mai napig csak utánna futnak az eseményeknek.
Putyin csak magát okolhatja a kudarcért.
volvós
Idösebbek még emlékeznek : Brezsnyev halála után 4 (!) nappal integetett a Vörös térre néző ablakból csak azt nem mutatták, ki ül mögötte és mozgatja a karját...Ja az még a Kádár rendszerben történt !!!
Gyurka80
Én jobban tartok bidé-től, aki szellemekkel fog kezet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.