Márki-Zay Péter bejelentette, hogy ismét megválasztották a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnökének.

Nagy bejelentést tett Márki-Zay Péter
Kép: Facebook

Ha a poszt teljes mértékben igaz, és egyhangúlag választották újra, az azért meglepő, mert korábban több esetben is felmerült, hogy akár el is veszítheti ezt a választást a másik két jelölt valamelyikével szemben.

Ma egyhangúlag újraválasztott a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnökének az Országos Közgyűlésünk. Köszönöm a bizalmat!

– írta a Facebook-oldalán a politikus.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
gratulálok! És akkor most mi van? ...ez jó nekünk, vagy kinek jó?...Hódmezővásárhely, vagy az ország profitál ebből a nagyjelentőségű győzelemből?
terlasz
Ilyen drága mosószer árak mellett ennyit erőlködni...
Istenakinincsen
@Maccska: Cikktől függetlenül érdekel téged hogy mi igaz és mi nem?...Ami neked tetszik az igaz,a többi nem számít.
vacsi
@Istenakinincsen: Hát, valahogy így ...
justhpeter
1) A Mindenki Magyarországa Mozgalomnak kb annyi a jelentősége mint az "átkosban" a nőtanácsnak.
2) A Mozgalom súlya megmérttetett az utolsó választáson.
3) Ha a Mozgalom vagy az elnöke komolyan vehető lenne, akkor érthetetlen az a megmozdulás, amikor az elnök a választási hajrában bejelentette, hogy a Mozgalom bázisán pártot kíván alapítani.
+1) Amennyiben az 1-3 pont valós mind az elnyert poszt, mind a posztot betöltő személy komolytalan.
Eladott Ország
Nem több pártra van szükség, hanem az ellenzéki pártok összefogására! Emlékezz rá , hogy te kérted a Kétfarkú Kutya Párttól, hogy álljon be az ellenzéki összefogás sorába, cserébe még egy képviselői helyet is igértél nekik. Valami nagyon nem kerek ebben a történetben, vagy kilóra megvett a fidesz mint egy hízott libát tokostól-vonóstól, vagy elmentek otthonról.
emerencia
@Eladott Ország: Elmentek neki otthonról a kebelbarátjával együtt már akkor mikor a szavazók akaratát figyelmen kívül hagyva az előválasztáskor megkötötték az MZP-KG paktumot. Azóta hiteltelen ő is és Karácsony is. Önsorsromboló aki elhiszi a sok badarságot amit összehord.
ómió
És, ugye, a jelszó - csonka hon zombijai egyesüljetek(!) - se változott!?
Eladott Ország
@emerencia: ,ma, 07:08 ♦ Orbán meg csak hátradől a székében és kér egy kávét. Nem is kell neki b*aszogatnia az ellenzéket, b*szogatják azok egymást. Elgondolkodtató, hogy 30 év alatt ilyen "politikusokat" sikerült kitermelnie ennek a szerencsétlen országnak, de a kampánypénzek elszámolásával máig nem sikerült MZP-nek nagy bejelentést tennie.
Sámannus
Az a nagy büdös helyzet, hogy egyedül MZP képes bárkivel elfogadható szinten vitatkozni. Az egy más kérdés hogy ki milyen tudatmódosító hatás alatt áll. A jelenlegi pártocskák igen beszűkült értelemmel és kevés akarattal bírnak, és sokkal inkább megvehetőek nála. Talán KG lehetne hasonló karizma, de a politikai kultúra nem ér szintjére, és túl nsokan nézik kívülról a porondot és csak a mézesmadzagon élnek. Nincs vitakultúra a fidesz dogmák meghágására. Péter az egyetlen, aki bárhol állja a kereszttüzet a médiában és a közéletben. Sanyarú sors vár ránk mert sokan csak nagyfaszoskodnak és sumákolnak. Beszólongatnak ide oda, és magukat is leszopják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.