Három motorkerékpáros ütközött össze Győr és Vámosszabadi között szombaton. A helyi rendőrség szóvivője az RTL Híradóval közölte, egy elrontott előzés okozott motoros tömegkarambolt Győrnél – írja az Index.hu.

Kiderült, mi okozta a motoros tömegkarambolt Győrnél
Fotó (illusztráció): Pixabay

A 14-es számú főút 5. kilométerszelvényében Győr és Vámosszabadi között 2022. június 18-án 19 óra 55 perc körül három motorkerékpár ütközött össze. A baleset következtében öt személy szenvedett orvosi ellátást igénylő sérülést.

A rendőrök teljes útlezárás mellett helyszíneltek.

A városból kiérve az egyik motoros, egy 44 éves szlovák férfi egy gépkocsi előzésébe kezdett. A motor vezetője feltehetően nem jól mérte fel a forgalmi viszonyokat, s az előtte haladó motorostársának ütközött, aki az árokba csapódott. A balesetet okozó férfi ezután elvesztette járműve felett az uralmát, megcsúszott, és nekiütközött a másik két motorosnak is

– mondta Péczi Krisztina sajtóreferens az RTL-nek.

A 44 éves férfi motorja kigyulladt és teljesen leégett. A járművén egy nő is utazott. A négyes karambolt mindenki túlélte, de a hibázót férfi és utastársát – stabil állapotban – kórházba kellett szállítani – írja az Index.hu.

Forrás: Index, Police

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.