A légitársaság szerint hamis állításokat közölt a Magyar Nemzet – A július 1. után utazó Ryainair-ügyfeleknek kevesebb, mint 3 százaléka döntött az út lemondása mellett.

A Ryanair minden eddiginél keményebben ment neki Orbánéknak – továbbra is idiótázzák a kormányt

Nem csitul a kormány és a Ryanair cicaharca, ugyanis aki jegyet foglalna a cég oldalán. A fapados légitársaság most a múlt csütörtöki Magyar Nemzet-cikkre reflektál, amiben a kormánylap forrás megjelölése nélkül azt állította, hogy az utasok tömegesen mondják le a Ryanairnél a magyar kormány miatt visszamenőleg is megemelt jegyárakat.

Aki Magyarországról megy rá a honlapjukra, az a következő üzenettel találkozik:

A Magyar Nemzet ezen állításai hamisak és egyértelműen kitaláció. A Ryanair július 1-je után utazó utasainak kevesebb mint 3%-a élt a lehetőséggel, hogy törölje járatát és teljes visszatérítést kapjon. Ezeket a helyeket most újra eladásra kínálják a magyar családoknak.

- írják az angol közleményben, és kitértek arra is, hogy a fennmaradó több mint 97% úgy döntött, hogy megfizeti Nagy miniszter úr hamis és idióta "többletnyereség adóját", ami drágábbá teszi a Magyarországra/ Magyarországról történő légi utazást több ezer magyar család számára.

A miniszter úrnak most bocsánatot kellene kérnie a magyar családoktól, akik magasabb viteldíjakat fognak fizetni az idióta adóügyi intézkedései miatt.

- teszi hozzá a szöveg.

A lap szerint a már kifizetett júliusi jegyek 60 százalékát a csütörtöki határidőig az utasok lemondták, azaz inkább visszakérték az eredeti árat.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
,,A légitársaság szerint hamis állításokat közölt a Magyar Nemzet"

milyen finoman fogalmaznak.
Pedig csak hazudtak megint.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
evacica
Orbán hülyének nézi az egész országot!A kedves apuci, a kedves vő Lölöröl már nem is beszélve, ha ők is meglennének terhelve az"extra"profitadóval naná hogy átterhelnék az emberekre! Hülyítsd csak tovább a népet Orbán, ehhez értesz a sok birka meg e is eszi!
Aki Én
@Németh István: Mi a faszt ugatsz, te elmebeteg kotorék korcs?
Unatkozol, mert már a szomszédok is teleszarják mocskos, elmebeteg pofádat?
Szerinted miért rühell mindenki, te állat?
ómió
De a végén, ugye, azt még hozzátették, hogy "extraprofit-adózásunk Nyugat-Európában, viszont, zökkenőmentes"!?
balos
@szódómió: Mától ez a neved!A szájereszes kérte,mi teljesítjük!Ingyé!
Németh István
@evacica: az irigységtől szét szakadsz és az sem érdekel, hogy a nemzet polgáraival akarsz kibaszni >>hülye vagy mint a segg! Ez egy abszolút fő-hülye @Aki Én: fingja nincs mi a profit, mi az extra profit, de ugat tartozik fűnek -fának a NAV tiltólistáján van, minden vagyona le van foglalva! Kölcsön gépen írogat ide is >> szóval egy álllllazi rém barom segg! A többiek meg a seggét nyalják . nem tudni miért valószínű, hogy ők s fasz barmok! >>> @sgl: @balos: @Lendkerék:
Apfelbaum
@kereső: akkor definiáljuk: az "extraprofit" az amit a gyerekkori barát,a szadista állat apuka a kőbányában és amit a kócos szemű mnb és a korpás bajszú otépé uzsorás hoz létre millió trükkök és mindenféle jogszabály megkerülésével...jah és a xaros pelenkát dobálót majdnem kifelejtettem

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.