A légitársaság szerint hamis állításokat közölt a Magyar Nemzet – A július 1. után utazó Ryainair-ügyfeleknek kevesebb, mint 3 százaléka döntött az út lemondása mellett.

A Ryanair minden eddiginél keményebben ment neki Orbánéknak – továbbra is idiótázzák a kormányt

Nem csitul a kormány és a Ryanair cicaharca, ugyanis aki jegyet foglalna a cég oldalán. A fapados légitársaság most a múlt csütörtöki Magyar Nemzet-cikkre reflektál, amiben a kormánylap forrás megjelölése nélkül azt állította, hogy az utasok tömegesen mondják le a Ryanairnél a magyar kormány miatt visszamenőleg is megemelt jegyárakat.

Aki Magyarországról megy rá a honlapjukra, az a következő üzenettel találkozik:

A Magyar Nemzet ezen állításai hamisak és egyértelműen kitaláció. A Ryanair július 1-je után utazó utasainak kevesebb mint 3%-a élt a lehetőséggel, hogy törölje járatát és teljes visszatérítést kapjon. Ezeket a helyeket most újra eladásra kínálják a magyar családoknak.

- írják az angol közleményben, és kitértek arra is, hogy a fennmaradó több mint 97% úgy döntött, hogy megfizeti Nagy miniszter úr hamis és idióta "többletnyereség adóját", ami drágábbá teszi a Magyarországra/ Magyarországról történő légi utazást több ezer magyar család számára.

A miniszter úrnak most bocsánatot kellene kérnie a magyar családoktól, akik magasabb viteldíjakat fognak fizetni az idióta adóügyi intézkedései miatt.

- teszi hozzá a szöveg.

A lap szerint a már kifizetett júliusi jegyek 60 százalékát a csütörtöki határidőig az utasok lemondták, azaz inkább visszakérték az eredeti árat.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
,,A légitársaság szerint hamis állításokat közölt a Magyar Nemzet"

milyen finoman fogalmaznak.
Pedig csak hazudtak megint.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
,,A légitársaság szerint hamis állításokat közölt a Magyar Nemzet"

milyen finoman fogalmaznak.
Pedig csak hazudtak megint.
Toller Béla
Ryan nyugodj meg, egy percig sem vette komolyan a népesség három százaléka sem aza bejelentést, a kormány részéről ! Ez a mi kormányunk nem oszt, nem szoroz már a hírekben ...mindenki a kommenteket olvassa, azokban derül ki az igazság !
drrotf
Mire való a Magyar Nemzet szerű sajtó, ha nem a kormány állításának alátámasztására?Az hogy nem mond igazat, hogy félretájékoztat, már nem újság!A 60%-os visszavásárlási hír után nem gondolták, hogy a léptársaságnál lesz olyan aki számolja a visszavásárlások, a visszalépések számát!S olt!Orbánnak, mint a közmondások é szólások szakértőjének egy közmondás:Hazug embert hamarabb utolérik mint a sánta kutyát!
Emmersson71
Az ég kék, a fű zöld, a kormány idióta.
Emmersson71
@m73: A Ryanair-nek picit kevesebb a függősége és vesztenivalója!
justhpeter
A Ryanairnek igaza van, tényleg idióta mindenki a kormányban élen azzal a barommal, aki a cikket íratta.
Emmersson71
@Shikari: Te nem mersz visszaugatni a gazdádnak, hűen teljesíted a parancsait :)
Igen, Viktor..flap..flap :P
Clavigo
@Shikari: Nekik nincs gazdájuk,,ezzel szemben neked ?..
simmering73
@durbincs: Írni se tudsz, te analfabéta.
Galway
Kikérem minden idióta nevében, hogy egy napon emlegessék a kormánnyal, Orbánnak és Nagy Mártonnal, mert az súlyosan sértő rájuk nézve.
fergeteg
Ki kell vágni az országból,vadászgépekkel kikisérni őket.
Apfelbaum
@Shikari: a te gazdád pedig imádja az ilyen katonákat mint amilyen te vagy,jah és a bdskrvnydt te hulladék
Ftomi
A Ryanair pontos diagnózist állított ki erről a KORMÁNYRÓL!
Galway
@durbincs: Bay Bay Rynart ? Ez meg mi? Milyen "öböl"-ről (angolul ezt jelenti a Bay) van itt szó? És miféle művészet (art) a Ryn?
Ahogy a művelt latin mondja: si tacuisses, philosophus mansisses!
Gazella
Felvonultak a narancs seggnyaló trollok.
vitriol
"továbbra is idiótázzák a kormányt", - mért is ne tennék, hiszen a kormány azóta sem változott, még mindig ők vannak itt! /SAJNOS!/
Pálinkás Pál
Ellenzék...lehet tanulni...puhapöcs horda...
Németh István
Gondolom és REMÉLEM!!! A kormány gondoskodik arról, hogy ez a moslék légitársaság ki legyen tiltva Magyarországról! Hangsúlyozom minden repteréről, sőt a légteret sem használhatják! ENNYI!!! @Aki Én: @Ftomi: @Gazella: @vitriol: a hosszcicit szívogassátok ás azt alázzátok akit a legjobban szerettek! Moslék szaros-bödön banda!
Pálinkás Pál
@Németh István: mi van katinkáddal húgyagyú?...neked minden cikk alatt pofáznod kell..ezért kapod az alamizsnát?...
dr. prédikátor
A RYNAR ELÉG SZOLÍDAN FOGALMAZOTT!!! EZ EGY DILETTÁNS FASZ KORMÁNY. CSAK A LOPÁSHOZ ÉRTENEK IGAZÁN!!!
Clavigo
@Németh István: Igyááá egy kis mufftot Piffta... idiota.
kereső
Miket is mond Nagy Márton , aki mostanság Magyarország gazdaság fejlesztéséért felelős miniszter- közgaszdász(végzettségú), aki az mnb-ben kuszaszem jobb /vagy bal keze volt: aranyköpések NM-től:
"
az élelmiszer most azért drága, mert tavaly olcsó volt, jövőre azért lesz alacsonyabb az infláció, mert most magas, az extraprofit pedig létezik, mert ő tanította is az egyetemen, minden más csak duma, mindezeken túl pedig az is negatívan befolyásolja az árak alakulását, hogy hazánknak nincsen kikötője."

Nos úgy vélem, hogy a Raynar vezére nem túlzott. A fideSS-ben/kormányban megvan a kósa utód.Mondjuk én egy kecskét nem biznék rá ilyen kijelentések után, nem egy ország gazdaságának fejlesztését. Röhögnék, ha nem lenne ez sirni való inkább.
Németh István
@Pálinkás Pál: @Clavigo: @kereső: @dr. prédikátor: Gondolom ti extraprofitból éltek? Nem tudtam - sajnos - hogy a farék rángatás ilyen jól jövedelmez! Értitek??? És rángatni ajánlom a sorosét , a gyurcsányét , stb.
Németh István
Most jut eszembe a raynir egy moslék vállalkozás, hogy gondolja, hogy egyáltalán véleményt mondhat vagy alkothat egy ország polgárainak jogairól mi több a kormánynak az elhatározott tevékenységéről! Menjenek a náthás bús picsába! az egyik legundorítóbb társaság! nem körülöttük forog a világ! és akik meg a tetveseket pártolják azok meg a büdös picsán túl a tehénvalagát is járják szét a nyelvükkel!
drrotf
Lehet egy miniszterre , aki gazdasággal foglalkozik mást mondani mint "i.di.óta," ha azt mondja, hogy azért nagy az élelmiszerek inflációja mert tavaly nagyon alacsony volt!???Besnyő Pista bácsi csak annyit mondott , kérdezett volna hogy "noooormmáliiis?E "kedves jelző "után a miniszter úr még a bocsánatkérésre is igényt tart!Tudja mit mondott erre a missziós pap, miniszter úr ?Hát a f. szom nem kéne?
kereső
@Németh István: @Németh István: Jobb ha tudod, hogy a közgazdaságtan nem ismeri- nem definiálja az "extra profit" fogalmát, mert kapitalista szabad versenyes piaci viszonyok között nem jön létre, az a fajta "extra profit"- amelynek létét egyébként Marx boncolgatta a kapitalizmus hajnalán. Ezek szerint az orbán kormány ehhez a marxi tételhez nyúlt vissza.
namihami
Mit kellene csinálniuk, ha még mindig futóbolondok alkotják a magyar politikai és gazdasági elitet?!?!?! Ez így még roppant finom megfogalmazása a fideszes ""krémnek""!
Lendkerék
Nagy Márton az MNB üstököszseni üdvöskéje volt, legendák terjengenek a szakmai tudásáról. Bekerült a kormányba, egyúttal ki a nyilvánosság elé, ahol eleget kell tennie a rendszer élcsapatától elvárt demagógiának, propagandahirdetésnek, hülyeségterjesztésnek. Na, úgy tűnik, erre nem számított, itt felejtheti a kiváló szakmai tudását. Egyáltalán nem baj, hogy egy nehézsúlyú nemzetközi (gyakorló!) gazdasági szakember elkente a száját (áttételesen az egész kormányét is), nevetségessé téve őket. Nagy Mártonon már életre rajta ragad ez az ügy.
Az ő kiválasztása Orbán káderpolitikájában nem rendhagyó eset, kiváló érzékkel helyezi hivatalba a valamilyen szempontból abszolút alkalmatlan csicskáit. A kiválasztás szempontja a feltétel nélküli vezérhűség.
evacica
Orbán hülyének nézi az egész országot!A kedves apuci, a kedves vő Lölöröl már nem is beszélve, ha ők is meglennének terhelve az"extra"profitadóval naná hogy átterhelnék az emberekre! Hülyítsd csak tovább a népet Orbán, ehhez értesz a sok birka meg e is eszi!
Aki Én
@Németh István: Mi a faszt ugatsz, te elmebeteg kotorék korcs?
Unatkozol, mert már a szomszédok is teleszarják mocskos, elmebeteg pofádat?
Szerinted miért rühell mindenki, te állat?
ómió
De a végén, ugye, azt még hozzátették, hogy "extraprofit-adózásunk Nyugat-Európában, viszont, zökkenőmentes"!?
balos
@szódómió: Mától ez a neved!A szájereszes kérte,mi teljesítjük!Ingyé!
Németh István
@evacica: az irigységtől szét szakadsz és az sem érdekel, hogy a nemzet polgáraival akarsz kibaszni >>hülye vagy mint a segg! Ez egy abszolút fő-hülye @Aki Én: fingja nincs mi a profit, mi az extra profit, de ugat tartozik fűnek -fának a NAV tiltólistáján van, minden vagyona le van foglalva! Kölcsön gépen írogat ide is >> szóval egy álllllazi rém barom segg! A többiek meg a seggét nyalják . nem tudni miért valószínű, hogy ők s fasz barmok! >>> @sgl: @balos: @Lendkerék:
Apfelbaum
@kereső: akkor definiáljuk: az "extraprofit" az amit a gyerekkori barát,a szadista állat apuka a kőbányában és amit a kócos szemű mnb és a korpás bajszú otépé uzsorás hoz létre millió trükkök és mindenféle jogszabály megkerülésével...jah és a xaros pelenkát dobálót majdnem kifelejtettem

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.