Letartóztatott a Szolnoki Járásbíróság egy többszörösen büntetett előéletű férfit, mert molesztált egy 15 éves lányt a jászapáti strand egyik medencéjében. A férfi fogdosta a lányt, majd arra utasította, hogy elégítse ki őt a víz alatt orálisan.

15 éves lánnyal erőszakoskodtak a jászapáti strandon

Fotó: pixabay.com

Nagy Lajos, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség szóvivője az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt mondta, hogy a többszörösen büntetett előéletű férfi tagadta a bűnösségét a gyanúsítotti kihallgatása során – írja a 24.hu.

A 42 éves férfi június 15-én délután kiszemelt magának egy 15 éves lányt a jászapáti strand melegvizes medencéjében. Az ittas férfi azzal az ürüggyel szólította le, hogy megtanítja úszni, de a lány tiltakozott. A férfi azonban erővel magához húzta és többször a víz alá nyomta a lányt, majd benyúlt a fürdőruhája alá és szeméremsértő módon megfogdosta.

Ezt követően a férfi letolta a fürdőnadrágját és arra utasította a tinit, hogy a víz alatt orálisan elégítse ki. A kiskorú hiába próbált, nem tudott kibújni a nála lényegen erősebb férfi fogásából. Végül az egyik barátja szabadította ki a sikoltozó lányt a férfi karjai közül.

Az ügyben eljáró nyomozási bíró egyetértett az ügyészség indítványával, és letartóztatta a többszörösen büntetett előéletű erőszakoskodót, aki akár 12 évet is kaphat bizonyítottság esetén.

Címlapkép: pixabay.com

Forrás: 24.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Nem kell sietni az eljárással, az elkövető sokáig is ráér már.
Virág Árpád
@Shikari: A környék lakosai többségükben azok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.