A Dunakanyarban a 12-es főúton Nagymaros és Zebegény között félpályás útzár van a pár napja a nagy esőzések miatt megindult sárlavina miatt.

Az Útinform szerda reggel 6:20-kor kiadott tájékoztatója szerint az alábbi a helyzet az utakon itthon:

- Az M1-es autópályán, Hegyeshalom felé, Szárliget és Tatabánya között egy személyautó kamionnal ütközött össze. Az 53-as km-nél a sérült járművek a leállósávon állnak, így a baleset miatt torlódás nem alakult ki, de fokozott óvatossággal közlekedjenek az érintett szakaszon!

Útinform: baleset az M1-es sztrádán, torlódás az M3-as autópályán

Fotó: Illusztráció/police.hu

- Az M3-as autópályán, Budapest felé, Mogyoród térségében a betonelemeket állítják helyre illetve cserélik. A 23-as és a 17-es km között a belső sávot lezárták, a forgalmat sávelhúzással a külső és a leálló sávra terelik, ami lassulást, időszakos torlódást okozhat. Fokozott figyelemmel vezessenek!

- Az M5-ös autópályán, Kiskunfélegyháza térségében felújítják a burkolatot. Budapest felé a 110-es és a 104-es km között a külső- és a leállósávot lezárták, a járműveket a belső sávba terelik.

- A 4-es főúton Fegyvernek átkelési szakaszán, a 128-as km-nél új körforgalmi csomópontot alakítanak ki. A fél útpályát lezárták, nappal jelzőőrök éjjel pedig jelzőlámpa szabályozza a forgalmat. A nagy tranzitforgalom miatt a főúton napközben torlódásokra lehet számítani!

- A Dunakanyarban, a 12-es főúton, a Nagymaros és Zebegény közötti szakaszon félpályás korlátozás van érvényben, a forgalmat jelzőlámpa szabályozza.

Forrás: utinform.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.