A halászlé a karácsonyi ünnepi lakomák egyik elengedhetetlen fogása. Tiszai vagy dunai halból, szegedi vagy bajai módon elkészítve egyaránt finom és egészséges. De vajon mi a különbség a kétféle halászlé között és honnan ered a bajai halászlé. A szegedi halászlé tiszai, a bajai pedig dunai halból készül, és míg a szegedi esetében egy alaplé adja az alapot, a bajai esetében nem, ráadásul a bajai halászlé tésztával készül. De hogy honnan is ered ez a halászlé-készítési mód?...

Forrás: lepesmagazin.hu
Feltöltő: kadar9
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.