Navracsics Tibor területfejlesztésért és az uniós források felhasználásért felelős miniszter a Magyar Nemzetnek adott interjút, amelyben azt is megkérdezték, hogy milyen projekteket tekint szívügyének.

Navaracsics körbevonatoztathatóvá tenné a Balatont

Navracsics Tibor területfejlesztésért és az uniós források felhasználásáért felelős miniszterjelölt meghallgatása az Országgyűlés európai ügyek bizottságának ülésén az Országházban 2022. május 18-án. MTI/Kovács Attila

Navracsics elsőként azt mondta, hogy a Balaton körbevonatozhatóságát teremtené meg.

„Ez turistalátványosságként is kiváló lehetőségeket rejtene magában, éppen úgy, ahogy Budapesten a 2-es villamos, amelynek az útvonalán megcsodálható panorámát a helyieken kívül évente több millió turista is élvezi”

– mondta a miniszter.

Címlapkép: MTI/Kovács Attila

Forrás: Telex

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Az, hogy hazánkban még mindig vannak szinte megközelíthetelen (és ezzel a világtól elvágott) települések, az fidesz-szinten elhanyagolható apróság. Legyen ez az ottlakók gondja. Lényeg, hogy a Balaton (amit lassan csupán a fideszréteg engedhet meg magának) körbevonatozható legyen. A proli legalább a vonatablakból láthassa a Fidesz-Balatont. Ha már nyaralni és fürdeni (szimpla anyagi okok miatt) úgyse mehet oda. Így legalább nem zavarja a NERmilliárdosok pihenését.
kisfalud
Csak nem a megboldogult apjától származik, a kezdeményezés, ami egyébként jó ötlet, amit lehet, hogy múlt szombaton a pap tett közhírré a temetésén?
Veszprémben már a harmincas években is ígért egy püspök pl. vasútállomást a városnak, ha megválasztják képviselőnek. Sikerült is neki és csak egy táblát kellett kitenni a juspusztai állomásra, hogy "Veszprém-külső".
Amúgy ha ezt az elképzelést sikerülne véghez vinni, talán megszűnne az északi part joggal kritizálható, vasúti közlekedési problémája.
Lendkerék
Nincs a szerkesztőségben valaki, aki tud magyarul? Nem "körbevonatozhatóvá" akart ez lenni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.