A lap összesítése szerint a miniszterelnöki vej és környezete annyi pénzt nyert a pályázaton, mint amennyit a többi nagy győztes – Mészáros Lőrinc és köre, Rogán Antal és köre, Csányi Sándor és köre – együttvéve.

A Válasz Online másfél év után újra átvizsgálta a Guller Zoltán vezette Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) Kisfaludy programját, és ismét érdekes kapcsolatokra bukkant. (A lap korábban is vizsgálta ezt a pályázati programot, melynél többször is szakmai egyeztetés nélkül született döntés a támogatások kiosztásáról.)

Válasz Online: rengeteg ingyenpénz érkezett Tiborcz István köreihez az MTÜ pályázatán

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

Cikkük szerint újonc támogatottként bő 1,5 milliárd forintot kapott a Rogán Antal kabinetfőnökéhez, Nagy Ádámhoz (akinek a neve a Völner–Schadl-ügy kapcsán is előkerült) köthető Monk Solutions Kft. 

A legnagyobb nyertes érdekeltségeket azonban a miniszterelnöki vejhez, Tiborcz Istvánhoz és holdudvarához lehet kötni. A lap szerint az ezen körbe tartozó cégek annyi forráshoz jutottak, mint a többi nagy győztes – Mészáros Lőrinc, Csányi Sándor és Rogán Antal körei – együttvéve.

A lap által megvont mérleg szerint a négy év (2018-2022) alatt vissza nem térítendő támogatásként elosztott állami pénzből, 316,8 milliárd forintból 56,4 milliárd forint jutott Orbán Ráhel férjének környezetébe. További 49,5 milliárd forint pedig baráti hitelként érkezett.

A Mészáros Lőrinc és Szijj László-duó környezetébe a lap szerint 25 milliárd forint érkezett támogatásként, további 9,4 milliárd forint pedig baráti hitelként.

A Rogán-féle Miniszterelnöki Kabinetiroda, valamint az általa felügyelt MTÜ és Balatoni Hajózási Zrt. (Bahart) stábjához a Válasz Online cikke szerint 17,8 milliárd forint kifizetését, valamint további 10,7 milliárd forint baráti hitelt lehet kötni.

A Csányi Sándor, Garancsi István és Hernádi Zsolt-féle körhöz 15,5 milliárd forintos támogatást és 14,7 millió forintos baráti hitelt lehet kötni.

Forrás: valaszonline.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Apfelbaum
Sajnálom ezt a Tiborc gyereket,milyen gyomor kell ahhoz,hogy a vajda lányát felhúzza néha...igaz már ment mellé is,a titkárnő is lekölykedzett de ez titkos,el ne mondd senkinek...ami fontosabb,hogy a pelenka dobáló tolja ki magából a purgyékat majdnem azt írtam,H ba...mint a nyulak..de inkább nem írom
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
A bűnöző kolostorgeci amíg hatalmon és szabadlábon van nem lesz változás, sőt egyre pofátlanabb módon folyik az ország totális kifosztása! Megint megcsináltuk a választást, a következő 4 évben még ellopjuk ami még maradt az országból!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/278989925_1328965237583380_4975234132380060336_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=WxP2GV2_kG4AX9xT8Q3&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT-QDOm4hUAh6wfmCdeXM04Ouxr3lmOVUTTptPf56g7HDQ&oe=62B8AA63
Polt Péter: Üdvözlöm apósodat fiam. – Átadom Peti bácsi és köszönünk mindent.
i.pinimg.com/originals/24/8d/22/248d226be03484429154fd6a85f998c4.jpg
tudode
És a fiuk a bányában még mindig dolgoznak/lejmolnak!!!
.
Ez igen, vagy mégsem!
.
Történelmi nagyjaink nevét felhasználva a felcsúti őfőméltósága, aki bonmot szintjén azt kürtölte a világba, hogy MERJÜNK NAGYOK LENNI, ami úgy sikeredett, hogy emberileg még egy hangya szintjét sem érte el 4+13. évi, félelemkeltő uralkodása alatt!
.
Ami a Széchenyi tervét illeti 2011-ben, amely a MEGÚJULÁS ÉVE volt, arra már nem tért ki, hogy 2022 az ÁTEJTÉS ÉVE lett: Tehát
.
---- Orbán Viktor beszéde az Új Széchenyi Terv bemutatóján (2011. január 14.)
2011. január 14.
2010-2014.kormany.hu/hu/miniszterelnokseg/miniszterelnok/beszedek-publikaciok-interjuk/orban-viktor-beszede-az-uj-szechenyi-terv-bemutatojan-2011-januar-14

„”””Természetesen eleget fogok tenni Szijjártó Péter fölszólításának, és el fogom mondani a beszédemet, de sosem volt igazabb az a régi, angol parlamentből kölcsönzött bonmot, amely valamelyik képviselőhöz kötődik, aki azt mondta, hogy mielőtt elmondanám a beszédemet, szeretnék valamit mondani. Most én is mielőtt elmondanám a beszédemet, szeretnék mondani néhány dolgot. Az első, hogy szeretném aláhúzni azt, amit Fellegi Tamás mondott, hogy 2011 a megújulás éve.”””” (…)
.
Oszt’ mi fért bele az un. megújulás évébe – többek között –Orbán takarodj a rendvédelmisek korengedélyes nyugdíjának az elvételéért, a háromezer milliárd manyup lenyulásáróll nem is szólva, és a satöbbiről, amiért visszanyal a fideSS fagyi, amit a társadalom apraja, nagyja ki tudja meddig nyalhatnak.
---------------/
.
De az már sok/k, hogy a fideSS alapítók főkolomposának családja, és baráti köre is csipkedheti a – többek között – az MTA rendes tagjának, Kisfaludy Sándor Ignác Mihály történelmi egyéniség névrokon nevével Orbán Viktor Mihály, aki olyan körülmények között élt koldus szegényen szocializálódott/nevelkedett, hogy

------ Megették az őzek Orbánék borSÓJÁT
hvg.hu/itthon/20141018_nem_volt_furdoszobajuk_orbaneknak
-----------/
.
Te jóég!!!
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: ...és melyikre szavaznál, a királyságra vagy a kommunizmusra ?
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: egyikre sem...nekem tökéletesen megfelel a köztársaság, orbán, meg a csőcselék szavazói nélkül..
ómió
Az efftársak majd az ilyet nem pályázati- hanem privatizációs alapként fogják kiírni!
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: ...ja, te egyben szereted...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.